Dag 07

Mitt stjärntecken och om jag tycker att det passar mig.

TVILLINGARNA

NYKELORD: Mångsidig/Verbal
HÄRSKARE: Merkurius
ELEMENT: Luft
TIDSPERIOD: 22/5-21/6

Den typiska Tvillingen är mångsidig, humoristisk och utåtriktad, tycker om att diskutera och att utbyta tankar och idéer. Sociala kontakter och omväxling är ett livsvillkor, liksom intellektuell stimulans och rörlighet. En vid och brokig bekantskapskrets hör till bilden samt en ständig strävan efter nya upplevelser. Tvillingen älskar att resa och tenderar att vara lite rastlös.
Den som är präglad av detta lufttecken brukar ha många projekt på gång och trivs bäst med flera bollar i luften samtidigt. Man brukar säga att Tvillingen är något av en mångsysslare, som sällan har tålamod att riktigt fördjupa sig i en sak utan hellre vill veta lite om mycket. Baksidan med denna flexibla karaktär är tendenser till ombytlighet.
Tvillingen har ofta svårt för att bestämma sig och har en benägenhet att skjuta upp problemlösningar till sista minuten, men brukar alltid hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer. En stor tillgång är den humoristiska, fördomsfria läggningen. Tvillingen dömer aldrig någon utan försöker att se saker och ting ur olika synvinklar.
En lättsam, anpassningsbar läggning är kännetecknande samt en ungdomlighet som brukar bevaras långt upp i åren.
Tvillingen är mycket kommunikativ och laborerar gärna med tankar och idéer. Här finns emellertid en tendens att bygga luftslott, varför de flesta uppslagen stannar på idéstadiet. Men innan Tvillingen hunnit reflektera över det, är i regel nya projekt på gång!
Tecknet styrs av den snabba planeten Merkurius. Det gör Tvillingen vaken, smidig och snabbtänkt. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken har i allmänhet lätt för att lära och är duktig i att uttrycka sig, antingen i tal eller skrift, eller kanske rentav båda delarna. En stor del av Tvillingens liv går ut på att söka och förmedla kunskap.
Rutinarbete är ingenting som lockar. Tvillingen behöver ett omväxlande, stimulerande yrke och söker sig vanligen till något verksamhetsområde med anknytning till kommunikation eller förmedling. Fysiskt associeras tecknet med lungor, luftrör, händer, armar och nervsystemet.

Jag tycker att jag är exakt så som en tvilling beskrivs. Så klart de passar mig!

310711

Jag kan inte fatta att det redan är sista juli, hur sjukt är inte det?! Igår var det 100 dagar kvar tills vi far till Thailand, ännu sjukare typ.. Längtar så himla mycket!!

Kvällen igår spenderades på frippes, gjorde inte så mycket utan bara pratade ganska mycket, spelade kort och var sär. Hejade på Mu som spelade FIFA mot Isse, haha blev helt insatt i spelet....
Sen promenerade vi omkring runt hela byn, gick förbi och kollade Hannas lägenhet, fick skjuts hem till mig av Henka. Höjdpunkten för Hanna & Rebecka var nog när vi var hemma hos mig, i mitt rum och Rebecka hittade CD!! Fan va glada dom blev!! =)))

Idag ska Hanna fara heeeem till Pello. Ska nog passa på att läsa lite grann under dagen. Ikväll har jag planerat bastu, "hemma-spa" och film. Allt för att förhoppningsvis bli bättre tills imorgon, hoppas att inte halsen gör ont så jag kan jobba då!!

PUSS

310711

Jag kan inte fatta att det redan är sista juli, hur sjukt är inte det?! Igår var det 100 dagar kvar tills vi far till Thailand, ännu sjukare typ.. Längtar så himla mycket!!

Kvällen igår spenderades på frippes, gjorde inte så mycket utan bara pratade ganska mycket, spelade kort och var sär. Hejade på Mu som spelade FIFA mot Isse, haha blev helt insatt i spelet....
Sen promenerade vi omkring runt hela byn, gick förbi och kollade Hannas lägenhet, fick skjuts hem till mig av Henka. Höjdpunkten för Hanna & Rebecka var nog när vi var hemma hos mig, i mitt rum och Rebecka hittade CD!! Fan va glada dom blev!! =)))

Idag ska Hanna fara heeeem till Pello. Ska nog passa på att läsa lite grann under dagen. Ikväll har jag planerat bastu, "hemma-spa" och film. Allt för att förhoppningsvis bli bättre tills imorgon, hoppas att inte halsen gör ont så jag kan jobba då!!

PUSS

5.

6 saker som irriterar mig.

1. Bitching och gnäll över allt (rent allmänt). Finns de något värre än någon som tex heeeeeela tiden winar över sitt liv och hur dåligt det är?! Kom över det för fan, gör något åt saken.
2. Backstabbing - Snacka skit bakom ryggen. Ska du snacka skit och sprida rykten, gör de inte till mig. Jag är inte intresserad.
3. När jag sjunger fel text i en låt som jag redan kan.
4. När jag vet att jag kan göra bättre med något, men inte orkar.
5. Fjäskare. Inte lärarfjäskare (dom skiter jag i). Men folk som fjäskar för sina vänner.
6. Folk som väljer att göra fel/dåliga saker när dom vet vad de rätta hade varit att göra, och när dem hade kunnat göra de rätta från första början.

Dag 06.

Okej, det här är ju typ den svåraste på hela listan. Jag ska alltså skriva 30 intressanta fakta om mig.

1. Älskar La Bontés kebabtallrik. Hahahaha!
2. Tycker det är jävligt skönt att vara och promenera själv med musik i öronen.
3. Har en "för rak" ryggrad, några kotor har "skjutis ihop" och har diskbråck i korsbenet (som ligger just ovanför svanskotan typ), - de är mina ryggproblem.
4. Älskar att sova och känner mig nästan alltid trött, oavsett hur bra/mycket jag har sovit samma natt.
5. Har haft typ 3 seriösa förhållanden.
6. Älskar mat.
7. Har gått brottning i typ 7/8 år.
8. Älskar att spela fotboll.
9. Älskar att kolla på alla möjliga sporter.
10. Jag älskar verkligen att fara utomlands.
11. En av mina största drömmar är att bo utomlands i minst ett år. Hade inte varit helt fel med typ Spanien, Portugal eller USA.
12. Jag är aktiv i Svenska Skolidrottsförbundet, med i Ungdomsgruppen. Och för er som inte vet vad SSIF är - Shame on you!
13. Jag är typ ett planeringsfreak?! Haha älskar att skriva in saker i min kalender.
14. Är typ djupt beroende av Grey's Anatomy och Gossip Girl.
15. Jag tycker om att sjunga.
16. Tycker om att titta på komediserier, haha alltså de i mitt hjärta!
17. Har dålig humor
18. Är naturligt blond
19. Har haft typ tusen olika bloggar
20. Bara så ni så vet, så har jag typ inge hår under armarna, ALLTSÅ TYP INGE HÅR. TYP 3 HÅRSTRÅN!!/armhåla. Jag är inte färdigutvecklad...............................
21. Jag har en tavla som föreställer mig själv
22. Har lite talsvårigheter, blandar väldigt ofta ihop ord hahaha
23. Älskar varma mackor med ingredienserna - rostbröd, ost, skinka, oregano, tomat och ketchup
24. Jag hatar ärtsoppa & blodpudding.
25. Jag skulle aldrig dricka öl, det är inte gott
26. Är skitbra på att baka. Även om jag inte följder recept så blir de jävligt gott, haha!
27. Leopardmönster och spets i allmänhet ♥♥ (inte tillsammans dock)
28. Min säng är det bästa jag vet typ
29. Jag suger på att laga mat
30. Twilightnörd, hahahahaha

300711

Var som en rolig och skön dag/kväll igår.
När Hanna kom så chillade vi bara på och väntade på att Henrik skulle komma. Tillslut så kom han & Robin för att fixa en del av att installera vattenkastaren. Han var ju skitduktig, hahaha... Borrade först ett litet hål från utsidan och sen trodde han att det var rätt hål. Men nää, de var ju typ 2 METER FEL. Fyfan va jag skrattade hahahaha
Tanja kom också och skrattade lite grann med oss andra och sen efter ett tag tog vi cruis med Tanja på byn. Jag, Hanna & Tanja for till Kaffila för att fika, spela kort och prata. Gled lite mer på byn innan vi for till mig för att se på film. The King's Speech. Tyckte den var jävligt bra faktiskt! Fast Tanja for iväg ganska tidigt för att vara med Malin.
När filmen slutade så råkade jag & Hanna stanna uppe och typ prata till klockan 4 nästan, mmhm va lyckat ;)

Nu ska jag borsta hundarna lite grann och sen får vi se vad som händer! :)

PUSS

4.

Okej, 7 saker jag går igång på.

1. Killar i mjukisbyxor. Helt sjukt jag vet, men jag tycker det är så jävla snyggt, speciellt om dem inte har tröja på sig.
2. Chuck Bass. Behöver jag säga mer? Tycker han är så SJUKT SEXIG. *dööör*
3. Killar som kan sjunga/spela gitarr eller piano. ÅÅh en grym röst kan inte bli fel och speciellt inte om dom själva kan spela till.
4. Killar som tar för sig. Killar som vågar ta för sig och inte skäms för det. Allt från jobb till mat osv.
5. När dom kan klä sig själva. Ja alltså inte bara klä på sig själva, utan liksom kan klä sig snyggt. Det är faktiskt snyggt med killar som följer mode - inte nödvändigtvis slaviskt - men lite grann åtminstone.
6. Ett fint leende. Behöver jag verkligen skriva mer? Okejdå. Ett leende som kan göra att man blir glad när man är ledsen, ett leende som man börjar skratta åt, ett leende som gör att man själv ler. Finns ju inget bättre!
7. När dom vågar skämma ut sig. Måste ju vara de bästa i hela världen?! Jag är en person som verkligen kan bjuda på mig själv. Och jag älskar när en kille kan göra det också, utan att skämmas!!


Mysko saker jag går igång på.........

Dag 05.

Jag vet inte riktigt om det har varit någon speciell tid i mitt liv då jag bara har velat dö seriöst. Man brukar ju säga lite då och då "Döda mig, snälla?!" eller något liknande, men det är ju inte ofta man är seriös med det.

De närmsta jag kan tänka mig då jag ville dö, det är väl då jag mådde skit för att ryggen blev kaos och jag inte kunde träna. Det var en hemsk tid i mitt liv och det som gjorde det värre var att de flesta trodde inte på att ryggen gjorde så ont som den gjorde och att den var så dålig som den var. Sen var det ju ganska illa att läkarna inte hittade problemet först, utan i flera månader sa dem att det inte var någonting som var fel.
En annan grej som verkligen gjorde ont var när Jimmy gjorde slut. Vet inte hur många tårar jag gråtit för hans skull. Snart är det 2,5 år sen och än idag kan jag vara ledsen över det. Jag får alltid en klump i magen så fort jag ser hans namn eller när någon pratar om honom. Det var så jäkla hemskt att känna sig så hjälplös, som att alla ens ben i kroppen inte fanns och man bara låg där och kunde inte röra på sig.
När jag var som mest deprimerad över de här två sakerna, då ville jag verkligen dö.

290711

Vaknade klockan 12 prick. Steg upp och är hyfsat utvilad just nu. Åt "frukost" och duschade. Väntar på att tiden ska gå. Vid 17 kommer Hanna hit och gör mig sällskap, mihi. Och samtidigt, eller ja.. vid 17/18-tiden kommer Henrik hit och ska fixa den där vattenkastaren.
Halsen känns lite bättre idag, och det är ju tur det. Har knaprat alvedon så febern verkar ha gått ner. Huvudet är dock fortfarande vimsigt och ryggen är pain. Ska gå och koka lite vatten och göra thé. så känns det nog lite bättre. Myser ner mig under ett täcke och tittar på tv så blir det nog fint.

PUSS

3.




Här är då alltså 8 stycken bilder som betyder mycket för mig.
Det är mest personerna på bilder som gör att dessa bilder betyder mycket för mig. Fina minnen ♥
Och jag vet att det är människor som inte är med här, hade lagt upp hundra bilder om jag hade fått, så känn er inte glömda alla andra älsklingar! :(

Dag 04

Religion som religion. I've got no problems with any religion.

Orkar inte skriva mer, ska fortsätta soooooooova..

280711

Hoff, idag mår jag inte bra! Vaknade och hade så ont i halsen, så jag kunde inte prata eller nånting.. Steg upp vid 11 och har chillat på sen dess. Ska nog ta huvudvärkstabletter snart och sen vila ett tag. Hoppas på att det blir bättre så att jag orkar göra något idag. Måste tvätta kläder, gå ut med hundarna och sånt.
Sen hade jag ju väldigt gärna velat kunna jobba imorgon också. Och så kommer ju Hanna på besök då också. Nu tycker jag att min kropp får skärpa sig!!

Vila en stund nu, hörs senare. PUSS

Dag 03

Här ska jag alltså diskutera min syn på alkohol och droger. Kan bli spännande!

Jag tycker att synen på droger som är idag bland de flesta människor, och de som lagarna fastställer är bra. Jag tycker inte att droger ska vara lagliga, eller i alla fall inte vissa. Läkemedel som klassas som droger också ska få fortsätta vara lagliga (undantag gräs i USA), däremot tycker jag att de borde skaffa någon form av bättre övervakning, så att det inte uppstår missbruk bland de vanliga läkemedlen. Droger som hasch, heroin, amfetamin och så vidare borde enligt mig inte få existera. Jag vet att vissa är drogliberaler, och det får dem vara. Men jag är inte en av dem. Jag tycker inte att man ska kunna få ha möjligheten att sätta sig bakom en bil då man är påverkad och jag tycker inte att man till exempel borde få äga ett vapen (gevär, pistol eller liknande) om man har varit påverkad av tyngre droger tidigare, och det är känt av bland annat polisen. Här tycker jag också att det borde bli bättre övervakning. Fast man kan ju inte få allt man vill.
När det gäller alkohol, så tycker jag det faktiskt är bra att det är en åldersgräns på 18 år för att få dricka det. Dock tycker jag att det är superidiotiskt att åldersgränsen för att handla på systembolaget är 20 år. Det är som att dem vill att man ska bli stupfull på krogen och slösa alla sina pengar där, eftersom man inte kan få tag på annat än typ 2,5or på vanliga mataffärer. IDIOTISK I tell you!!


Ja, orkar inte börja ordbajsa mer om detta. Men det är i alla fall så jag tycker. Amen to yttrandefrihetsgrundlagen.

2.

9 låtar jag kan lyssna på om och om igen.

Coldplay - Talk.
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre.
Lars Winnerbäck - Kom änglar.
Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.
Veronica Maggio - Snälla bli min.
Sick Puppies - You're going down.
30 seconds to Mars - The Kill (Bury me)
Adele - Someone like you (Live)
Lifehouse - Everything.


tjugosjunde juli

Sådärja. Har inte hunnit städa ännu och vet inte heller om jag orkar göra det idag, så lat som man är. Men har varit duktig och betalat in 5,000 (femtusen) kronor till Thailandsresan, så ja.. nu är det inte mycket kvar att betala på den som tur är!!! :) Ska i alla fall till Ica på en liten stund för att lämna in h&m-paketet.
Amanda har redan varit förbi här snabbt bara, trrrråkigt att hon inte ville stanna längre. Får se vad man ska hitta på mer ikväll. Ska ge hundarna mat & sen gå ut med dom. Lär ju bli Criminal Minds efter det och sist dusch.

PUSS

270711

Riktigt segt att kliva upp idag, men tog mig till jobbet i alla fall. Slutade vid 14.45, vilket var jävligt bra gjort av mig, mihi! Är dock jäkligt trött just nu..
Får se vad man kan tänkas hitta på idag, ska i alla fall börja städa snart, måste hinna förbi Ica för att skicka tillbaka lite saker till h&m som jag inte var nöjd med. Senare ikväll skulle Amanda komma förbi, blir nog najs de =)

Måste dock gå och lägga mig i tid ikväll, så man kanske är lite piggare inför imorgon. Hoffhoff, har en del saker att göra då, som måste bli gjort. Jobba först och försöka aktivera mitt internetbankkort så man kan för över pengar till Thailandsresan. Sen får man ju se vad som händer efter det, är inte helt säker! :)

PUSS

Pengar

Sitter här och fundilerar. Har gjort en budget inför Thailandsresan, vilket var ganska välbehövligt då jag inte är bra på att hålla koll på mina pengar. Och med tanke på hur det ser ut just nu så blir det inget LK för mig i år. Känns väldigt deprimerande, men ja, jag får återigen tänka på att det är bättre att spara än att slösa!
Ska även börja med godislöftet från och med nu, så det inte går åt pengar till det varje vecka. Och försöka börja träna mer. Idag var det vilodag, men imorgon ska jag nog bege mig ut på en riktigt lång promenad med hundarna på kvällen! =)
Sen blir det väl att försöka göra lite nytta här hemma också under resten av veckan och helgen. Måste dammsuga, fixa med tvätt, hålla kolla på hundarna, helst skura och städa mitt rum noggrannare eftersom mamma, pappa och Wilma far iväg imorgon någongång på eftermiddagen/kvällen.
Blir att jobba imorgon, torsdag och fredag. Ska försöka sitta där så länge jag kan, men åtminstone till 13.30/14.00. Cash is king! :)

PUSS

1.

10 saker om mig.

1. Jag är väldigt sprallig av mig, oseriös och flummig. Tar för det mesta livet med en nypa salt. Dock kan jag vara seriös och förstående när det gäller.
2. Jag har problem med ryggen och det har gjort att nerverna där har blivit cp, så mina händer darrar typ hela tiden.
3. Jag har enorm scenskräck. Så fort jag står på en scen med en mikrofon i handen så börjar jag skaka som fan och rösten låter även nervös ibland. Detta gäller för det mesta bara när jag ska sjunga.
4. När jag är ensam så tänker jag för mycket, verkligen för mycket. Slutar nästan alltid med att jag får världens huvudvärk och bara vill gråta.
5. Jag älskar att sova, typ min favoritsysselsättning. Haha!
6. Tror fan mitt livs themesong är Hang with me - Robyn. Stämmer så jävla bra in, i alla fall just nu.
7. Jag inbillar mig väldigt mycket saker.
8. Jag dagdrömmer mycket.
9. Jag älskar min hund Wille mer än min hund Kiba *hemsk människa*
10. Jag älskar att åka buss samtidigt som jag lyssnar på musik, tycker det är så skönt å avslappnande.

tjugosjätte juli

Har spenderat en stor del av dagen på frippes, och inte gjort så värst mycket. Lär väl dra tillbaka dit igen eftersom ingen är hemma och jag har tråkigt, haha!
Hittade en annan rolig lista på Linas blogg och den verkade rolig så ska börja med den också ;) Bra sysselsättning!

PUSS


Dag 02

Om 10 år. Då är jag alltså 28 år gammal.
Jag vet inte vart jag ska börja. Jag skulle i alla fall vilja ha besökt många olika platser runt om i världen, ha en bra utbildning och ett bra jobb. Bo själv eller tillsammans med någon, helst så skulle jag ju velat hitta the one för mig, men giftemål är inte nödvändigt. Inte barn heller. Om jag har skaffat barn så är de adopterade. Vill nog fortfarande bo i en lägenhet då, och inte ett hus. Kanske i Stockholm eller Göteborg, vilket av dem spelar ingen roll.

Kort och gott!

260711

Hoff, tungt att stiga upp eftersom jag somnade vid 04.30. Förstår verkligen inte hur jag kan vara vaken så länge?! Det är ju faktiskt precis som Hanna säger - att jag är sovarN.. Steg i alla fall motvilligt upp vid 12, har duschat och ska snart fixa mig lite.
Funderar på om det är värt att ta en powernap? Haha, så sjukt trött.. Ska väl senare dra mig mot byn för att hitta på något och kanske vara med Rebecka, vet inte riktigt när hon kommer hem men. :p

PUSS

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Så sant som det är sagt.
Jag har dött några gånger, så nu ska jag inte stanna i någon svart period där allting är hemskt och läskigt. Jag ska börja leva och inte vara rädd.

Dag 01

Nu ska jag alltså diskutera mitt förhållande - om jag hade något. Annars så skulle jag diskutera hur singellivet är.
Jag är ju singel, så jag antar att jag måste skriva om de.

Att vara singel har sina fördelar och nackdelar. Ibland är det toppen och ibland suger det verkligen. Det suger tillexempel att vara singel då alla ens andra singelkompisar blir tillsammans med någon. Och det suger verkligen att inte ha någon att mysa med varje natt, skratta åt & tillsammans med, prata om allt med. Det suger.
Det som är bra med att vara singel är ju att man kan göra whatthefuckmanvillnärmanvillommanvill, bara för att. Haha kanske inte ändå! Men man är ju mycket mindre begränsad och man behöver inte anpassa sig till någon. Man kan rapa, prutta & massa såna grejer när man vill utan att behöva skämmas för det. Och ibland kan det ju faktiskt vara skönt att bara vara själv när man vill det.

Vet inte riktigt vad jag mer ska diskutera, haha? Tror nog vi lämnar det såhär, orkar inte skriva en hel roman.

tjugofemte juli

Wöööööh, har fett tråkigt så ska typ måla naglarna snart. Köpte två nagellack idag, ett som jag har haft tidigare men som börjar ta slut och ett typ korall/oranget-färgat. Så tänkte pröva på den sistnämnda. Impulsshopping är verkligen min greej, haha. Lyssnar för övrigt på jävligt bra musik (I-poden då, eftersom ljudet på datorn inte fungerar...) Ska nog dra på en promenix senare, om jag orkar! Jo jag orkar.. :))))

Tänkte även börja med den här lista eftersom jag känner att my blog is tråkiiiiiig. Skriver bara om vad jag gör om dagarna och hur deprimerad jag är, wöh intressant läsning??


250711

Ibland är det farligt att vara jag. Hämtade ut ett paket med massor av kläder idag ju, väntar på ytterligare en beställning med kläder & en med smink... Men vill redan beställa mer, haha! Helt sjukt ju! Ska dock försöka att inte beställa något ännu utan vänta ett litet tag till.. Måste ju ha pengar till Thailand också, mahaha.

Funderar på att dyka ner i någon bok nu, finns ju ändå inget annat att göra. Rebecka drog iväg till Rappe och lämnade mig här själv. Ingen skulle är sugen på att hitta på nå? Fiska???????? Haha

Skriver btw lite oseriöst här på bloggen idag om ni inte märker det, hahahahah orkar inteeeeeeee vara seriös







PUSSSS

You'll never find the right person if you can't let go of the wrong one.

Vaknat för typ ett tag sen, var otroligt skönt att få sova ut.. Somnade dessutom tidigt igår, eller tidigt för att vara mig iaf.. Ska börja klä på mig och sen gå ut och vara med Rebban. Måste hämta ut ett paket från h&m som jag fick avisering om idag, JIESSSSS MINA KLÄDER HAR KOMMIT. Dom e så fina!!
Sen återstår de ju att se vad man hittar på resten av dagen eftersom Rebban ska iväg med 15.10-bussen.. Lonely girl here??? :(((

PUSS

För hela världen är du någon, men för någon är du hela världen.

Just nu längtar jag bara tills hösten kommer igen. Jag längtar faktiskt tills skolan börjar. Jag vill återgå till ett schema med rutiner, så jag vet vad jag ska göra om dagarna. Jag vill ha trevligt höstmys, med en bra bok, en filt runtom mig och dricka litervis thé. Jag vill ta långa promenader i höstvindarna och känna hur kylan sakta kommer krypandes. Jag vill att nätterna ska bli mörka, så jag kan titta upp mot himlen och se stjärnorna lysa klart. Jag vill ha djupa, långa diskussioner med människor jag tycker om. Jag vill ha en anledning till att stanna inne och titta på bra filmer eller serier. Jag vill känna att allt känns bra igen genom att stå där ute, så som vi gjorde, och titta på stjärnorna. Jag vill hålla min hand i din.


Tanja: Jag älskar dig. Du får mig alltid att må så himla mycket bättre, precis när det känns som tyngst. Tack för det sötnos! ♥

PUSS

Love is an invitation to let someone break your heart.

Det är när jag blir ensam om kvällarna och nätterna som tankarna tar över. För det mesta är dem läskiga, hemska och alldeles hjärtskärande.
Jag funderar alltid över vad det värsta är som kan hända och hittar sen på ännu mer för att göra det värre. Allt för att jag inte ska ta någon chans och riskera att bli sårad. Under flera år har jag lyckats bygga upp en mur som bara blir större och större. Inte släppa in någon för nära hjärtat, inte våga förklara hur man egentligen känner. Jag vill inte få mitt hjärta krossat igen, jag vågar inte. Jag minns hur hemskt det var, att gå omkring och le, fastän man bara ville dö för att det gjorde så ont. Ingen som såg hur tom blicken var och hur nära det var att gråten skulle komma. Hela tiden.

"Det är nog många som säger; men vi vet hur det känns att förlora någon man riktigt älskar.
Men det är så mycket annorlunda, det var inte bara att han gjorde slut och jag förlorade han på det sättet.

Jag förlorade han.

Han dog för mig, bara att jag visste att han fortfarande levde - lever.

På något sätt var det som om han blev så långt borta, jag förlorade inte en del av mitt hjärta.
Och inte bara en del av mig..
Jag förlorade hela mitt hjärta och hela mig själv."
Citat från en av mina gamla bloggar.

Jag vet att det är många som tror sig förstå hur ont det gjorde för mig. Men ingen kan förstå, ingen.

Därför känner jag nu att det är väldigt svårt att blotta hjärtat för någon när jag har det knutet så hårt. Jag vill inte ha det så längre, men jag vet inte hur jag ska ta mig ur det..

tjugofjärde juli

Inte har det hänt alltför spännande saker hittills idag. Haha men nog äre ändå rätt skönt att bara ta det lugnt efter två fartfyllda dagar!
Rebecka var här ett tag, vi kollade på tv, tog det lugnt och pratade. Sen for hon hem för att äta, men hon skulle komma tillbaka på en stund. =) Kanske vi hyr en film då?

PUSS

240711

Vaknade vid 10 idag, fia skulle duscha och så vidare, så jag somnade om till 11. Käkade frulle och pratade med mamsen, papsen & Wilma vid bordet. Dagens ämne - Matilda åker epa alternativt Merca/Volvo på crusingen. Kul att mina föräldrar tror att jag åker mycket epa fortfarande?!
I alla fall så bytte vi om och klädde på oss. Har skjutsat Sofia till bussen för ett tag sen också. Alla andra for iväg till Mettäjärvi, så nu är jag ensam hemma med hundarna, haha. Skööööööööönt! :)
Ska städa mitt rum lite grann och sen duscha, får se om man får nå besök idag eller vad man annars kan tänkas hitta på, vill göra något roligt i alla fall. :)

Nu kommer det några bilder från helgen!

f

PUSS

PUSS

Blev ju en finfin kväll!
Gick till Ampoo som satt på en trappa mitt i byn, men där var de då jävligt dött.. Efter ett tag hoppade jag och fia in i en bil full av happisdrägg, usch. Jag ville bara därifrån , men fia ville stanna. Tillslut så fick jag komma ut och efter en stund joinade fia mig. Då var vi på konsumparkeringen med lite folk.
När det hade gått en stund så började vi cruisa runt i Antons bil. Det var först jag, Buska, Anton, Fia, Danne & Macke. Men sen hoppade Danne & Macke ut och istället kom Mattias & Jacke dit. Hann även träffa Mimmi, som jag inte träffat på Gud-vet-hur-längesen-det-var. :) Gled runt ganska länge och hann även fara förbi Aavasaksa, haha svinkul! Var där och promenerade på berget, livrädd för hur högt de var och sen gick vi till utkikstornet och kollade lite innan vi gled tillbaka till Ötå.
Mitt i allt så for vi till Kuiva - till Grym's place och hängde där. Åt kakor, popcorn och drack saft/kaffe i deras myggtält. Pratade, skojjade en massa och så vidare.
Kom ganska nyss hem, jag & Zoffan ligger som vanligt med varsin dator i varsin säng och skriver. Ska väl gå och sova snart =)

Det har då ändå varit en jävligt grym dag, har haft superkul med alla människor som varit inblandade. Det är såhär det är att vara lycklig! Och det är såna här stunder jag älskar mitt liv!

Bilder kommer imorgon mest troligt!

PUSS

.

Allting gör bara så jävla ont just nu..

tjugotredje juli

Promenad med hundarna som slutade på Boozepack. Fick skjuts för att lämna hundarna + hämta ett bord åt BoP. Chillade på området hela dagen, gick omkring osv. Hem till mig med Acke och Henka. Henka lånade duschen. Fick skjuts till La Bonté. Mätt som ett svin. Upplockade av jänkare från Överkalix. Haha döööööör. Hem å fika.

Får se om vi far och glider med nån eller om det bara blir någon liten prommis & sen hemma för att kolla på film.

PUSS

-

Du vet att det gör ont när du gör sådär.

230711

Har vaknat för en 45 minuter sen.. Känner mig ganska sliten med tanke på att jag somnade vid 5 nångång. Fia den veklingen somnade redan vid 3 typ! :)
Vi har i alla fall käkat frukost och nu ska vi snart dra ut på en prommis, känner bara att jag verkligen måste duscha å sånt innan jag visar mig nånstans, haha!
Sen får vi se vad som händer eftersom de är lite moln här&där, men man kanske kan bada ändå. Haha :)

PUSS

You had my heart from start.

Har haft en underbar kväll. Tanja och delar av hennes familj plockade upp mig hemifrån. Snurrade runt på byn, förbi Ica en sväng och sen till Kaffila.
Jag och Tanja satt där i flera timmar och bara pratade, läste VeckoRevyn och spelade lite kort. Underbart skönt och jäkligt roligt. Sen skulle Tatti iväg till Luleå, så hon var tvungen att stänga. Men det gjorde inte så mycket för nu fick vi i alla fall en gratis fika av henne till nästa gång vi besöker Kaffila. =)
Knallade runt på byn och fortsatte med pratet innan hennes bröder kom och plockade upp oss. Gud vilken härlig familj alltså, haha! Så himla sköna typer. :) Snackade i alla fall om allt mellan himmel och jord där i bilen, allt från invandrare till aborter och så vidare.
Sen for jag hem en snabbis för att hämta hundarna innan jag skulle gå och möta ZzzzZoffffann som kom med bussen vid 00. Nu sitter vi här hemma i mitt rum med varsin dator och nördar. Blir väll att sova på ett tag.

Imorgon har dem lovat sol, så då blir det nog promenad och sen till att fara och bada. Härligt värre! Blir nog en go helg det här, haha. ;)

PUSS

tjugoandra juli

Fixade mig lite innan jag promenerade med hundarna en sväng. Det var jäkligt varmt ute, nästan så att man bara vill dö! Sen gick jag förbi hos Estella och Cornelia, lämnade en skinnjacka åt dem. Som tur var så verkade de som att dem gillade den. =)
Efter det traskade jag till frippes. Tänkte lira med Yuppie och Jussi, men båda verkade vara upptagna hela tiden, så väntade på att dem skulle ha tid för mig.
Vid 15 så var det tydligen Gitarr & Basclinic, satte mig ner och lyssnade på vad två killar vid namn Tommy Töyrä och André Ekström sa om musik. Väldigt nyttiga tips och roligt var det även om jag inte är så värst bra på något instrument! :)
Sen fick jag äntligen öva lite grann med Yuppie!! Dock så blev jag svinnervös när bland annat Tommy & André kom och lyssnade - som jag alltid blir. Suck, måste ju försöka komma över det där!! :p

Nu ska jag äta snart & sen invänta Tanja, så ska vi gå och fika på Kaffila. Får se om jag går förbi Krookskavägen 34 ikväll nånting. Blev bjuden på att komma och äta lite rökt fisk och sånt där. =) Efter det kanske det blir att fara och bada med Rebecka. Sen får vi se om Sofia kommer ikväll! :)
Mycket att göra, med andra ord, haha!

PUSS





220711

Helt otroligt att jag lyckades vakna idag, med tanke på att jag somnade vid halv fyra/fyra imorse..
Tobbe ringde och väckte mig vid halv nio, tänkte stiga upp redan då. Men så somnade jag om till ungefär tio/halv elva. Är faktiskt pigg just nu!!
Måste verkligen ställa tillbaka dygnet i helg, gå och lägga mig normala tider och stiga upp normala tider. Annars vet jag inte hur det ska gå när jag ska jobba & när skolan börjar igen.. Hehe

Ska strax börja fixa mig också och sen på kanske en timma börja fara mot frippes för att träna på sångerna. =) Blir också att fika med Tanja idag. ♥ Mysigt som fan!
Sen ta det lugnt ikväll, kanske kolla film, basta och lite såna saker. Får se om jag hinner med en promenad också. :)

PUSS


I ain't lost. Just wondering.



Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost.
Doesn't mean I'll stop.

Just because I'm hurting, doesn't mean I'm hurt.
Doesn't mean I didn't get what I deserved.
No better and no worse.

I just got lost.


Sometimes, everything is hard.

Gick inte en alltför lång promenad med Rebecka, ville hinna hem och börja kolla på filmen.
Liar liar, nog för att jag har sett den tidigare, men den är fan sjukt störd och rolig. Satt typ och garvade nästan hela tiden.
Efter filmen så slog jag 3 flugor i en smäll genom att följa med Rebecka nästan hela vägen hem, gå ut med hundarna och på tillbakavägen rensa tankarna från en del saker.

Imorgon vet jag inte vad som händer, om jag orkar jobba eller inte - har inte bestämt mig än.. Ska i alla fall förbi frippes innan det hinner stänga och träna lite på låtarna vi spelar just nu. Det är alltid så sjukt roligt att sjunga när det är Yuppie som spelar instrumenten. =)

Till helgen väntar jag finbesök av Zzzzoffan, min gamla vapendragare i högstadiet!! Hoppas bara nu att hon får sin skjuts hit för det hade varit jävligt nice att bara mysa på och så! :))

PUSS


tjugoförsta juli

Värd dag! =)))
For till frippes efter att jag hade varit hos mormor och morfar en sväng. När jag kommer till frippes så säger dom att de stänger för att dem ska dra till campingen och bada och spela volleyboll. Kul!
Följde med dit och käkade en baguette, mums. Sen fick jag skjuts hem en sväng så jag kunde hämta badkläder osv. Spelade volleyboll innan man tog ett dopp också. Sen traskade vi tillbaka till frippes. Har hängt på frippes hela kvällen.. Spelat plump, sjungt lite grann och chillat på.
Ska väl snart på en promenad med Rebecka och sen kan jag tänka mig att det film eller något hemma hos mig, det blir nog mysigt! =)

PUSS

210711

Idag är jag trött, jävligt trött! Ikväll blir det att lägga sig i tid så man orkar upp för att jobba imorgon..
Har i alla fall pressat i mig en fet frukost och duschat osv. Ska snart fixa till mig lite grann och senare fara till frippes för att umgås, om det nu är nå folk där.. Blir kanske att lira lite musik om inte annat. =)
Eftersom jag inte orkade upp imorse för att ta en promenad så ska jag gå på en ikväll istället!

Nu fixa sig lite! :)
PUSS

Finally I can see you crystal clear.

Jag vill ha en tatuering nu, nu, nu, nu, nu, nu, NUUUU!
Problemet är ju att jag inte vet vilket citat av alla jag vill göra som jag ska välja och vart jag ska sätta den :'((
Jobbigt läge, hjälp mig?





Fred ut.

tjugonde juli

Kom ganska nyss in igen efter en välbehövd promenad med Bella. Så skönt att bara få gå, lyssna på musik (i ena örat) och prata om saker man inte kan prata med andra om, som ingen annan förstår.
Det är då tur att man har så goa vänner! ♥

Ska gå ut med hundarna en sväng nu och sen ska jag bänka mig framför tvn för att kolla på lite film. Duschen får jag ta senare..Äcklig som jag är! ;)

Imorgon ska jag då banne mig orka upp tidigt och gå på en riktigt lång promenad. Känner att jag behöver det för att rensa tankar som bara gör mig ledsen, arg och besviken på samma gång. Hatar när allting händer på en gång och man vet inte vad som är upp och vad som är ner längre. Behöver komma bort härifrån känner jag..

PUSS

I know what's on your mind.

Will you tell me once again, how we're gonna be just friends?
If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me.

When my patience wearing thin, when I'm ready to give in..
Will you pick me up again?
Then I guess you can hang with me.

When you see me drift astray, outta touch and outta place.
Will you tell me to my face?
Then I guess you can hang with me.

And if you do me rightI'm gonna do right by you.
And if you keep it tight, I'm gonna confide in you.

Just don't fall recklessly, headlessly in love with me..
Cause it's gonna be.. All heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree..
Oh, you can hang with me.

200711

Är det någon som vet vad som händer idag? För jag har ingen aning.

Tvingade mig själv upp ur sängen för ungefär 2 timmar sen, då hade också larmet börja ringa vid 7 på morgonen. Snoozade alltså i cirka 4 timmar.. Värt!!!
Har varit på en kort prommis med hundarna & nu sitter jag och försöker få lite bra låtar till min ipod, hittar dock inte de grymmaste låtarna.. Buhuu
Snart ska jag börja fixa mig och sen får vi helt enkelt se vart de bär av! Fint väder idag så det hade varit kul å typ fara till stranden och göra nånting, men men. =)

PUSS



-

No matter what I do, I can't get anything right.
I want to be free, not in chains.
I want to be released, but still under control.




110719

TUR att Bella hörde av sig och ville gå och äta på La Bonté med mig. Fast det slutade ändå med att jag, Olle, Jensi, Bella och Jenny åt. Jenny åt inte, men ändå!!
Sen blev det tråkigt, så vi promenerade lite överallt. Till frippes, till Bella och sen till campingen.

Jag och Bella sitter nu hemma hos mig. Hon passar på att sno lite bredband av oss för att ladda ner musik till sin dator (jag sa inget), sen ska vi typ kolla på film eller något.

PUSS



//sliten chey

Save me, make it go away.



Don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight.
I know there's a snake in my bed
Eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

I'm trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I've got no place to hide,
God knows the times that I tried

I want to be normal, I want to feel safe
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

nittonde juli

Blev inte att jobba så länge idag. Kände mig helt seg, trött och äcklig.
Har nyss bakat en nougatkaka, hoppas att den blev bra och inte bränd & jävlig som den igår. Tänkte börja hoppa in i duschen nu. Måste få bort alla äckelkänslor, haha.. Mitt hår är så ofräsht...........................................
Sen får jag se vad jag kan tänkas hitta på, ska nog fara förbi frippes och fråga Yuppie om han vill spela med mig. Är för övrigt väldigt sugen på en kebabtallrik. Det hade varit väldi mums, någon som vill joina La Bonté idag??

PUSS

190711

Har vaknat för ett tag sen. Är jävligt sliten överallt känner jag.. Orkar egentligen inte göra så mycket.

Idag ser dagen ut såhär
Jobba
Gå hem
Vila
Middag
Städa
Baka
Kolla tv/dator
Basta/duscha
Sova

I den ordningen också..

Bra, då vet ni det!

PUSS

Måndag.

Oops, blev ganska mycket saker jag beställde ändå. Med tanke på att jag har grejer också som jag ännu inte fått. Nåja. Jag har ju inte slösat alltför mycket pengar i helg, så detta kunde jag unna mig i alla fall.
I övrigt har den här dagen varit en av de tråkigaste sommarlovsdagarna, har bara suttit inne nästan hela dagen. Inte så fint väder ute, typ alla har varit någonstans och jag har som varit fantasilös. Antar att en sån här dag behövdes, så man kan rensa ut tankarna lite. Nog för att det är en del trassel kvar i min lilla hjärna..
Tänkte dra en bastu nu på kvällen, men blev lat och kollade på tv istället. Kan duscha imorn på morgonen och så får man se om man orkar med bastu eller någonting. Annars så ska jag jobba imorgon.. För tillfället är jag inte alls taggad eftersom jag är så förbannat trött, men det kommer väl så småningom förhoppningsvis.

Här är det jag beställde från Nelly och h&m











artonde juli

Hemma igen.
Gick till banken för att fixa med internet-banken. Den har tjorvat som fan, så jag skulle få ett nytt kort. Sen satte jag även in pengar på mitt konto, eftersom jag hade i kontanter sen i helg. Känns bara dumt att ha allt i kontanter liggandes i börsen.
Köpte även en jeans-tshirt-skjorta på Röda korset. Har tänkt beställa en sån jättelänge från h&m så det var ju riktigt najs att jag fyndade en nästan likadan för endast 20 kr där. Gick förbi Kaarles och köpte lite saker där också. Det blev en bronzer brush, bronzing powder, puder och en eyeliner-penna.
Nu hade jag tänkt att beställa lite kläder och sånt, hade helst velat fara till Lule och shoppat, men vad gör man när man inte har någon skjuts/körkort och inte orkar åka buss själv?

PUSS

180711

Har vaknat för ett tag sen. Städat i duschen, fick skrubba bort en massa skit som fastnat i fogarna haha. Sen har jag gått ut med hundarna en sväng. Vet inte om jag orkar äta någonting nu eller om jag ska fara på byn och göra mina ärenden? Ingen aning. Men tror nästan att jag far förbi byn nu och gör bort det. Måste ändå vara förbi en massa ställen..

PUSS

sjuttonde juli

Kom ganska nyss hem från Susanna, Estella & Cornelia där jag var och lämnade smycken som Susanna hade vunnit på lotteriet. Blev kvar där ett bra tag och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Det var kul! :)

Glömde förresten skriva tidigare att jag inhandlade en ny klocka idag och en ny börs (plånbok eller plånka för er som inte fattar vad börs är). Älskar klockan, så fint turkosblå (typ) och börsen är en sån där enkel svart med många korthållare som jag har letat efter väldigt länge. Mycket lycklig tjej!
Imorgon ska jag nog göra lite ärenden, måste hinna förbi banken och fixa det där med internetbanken - haha! Sen funderar jag på att vara förbi Kaarles för att inhandla lite nytt och fräscht i sminkväg eller liknande. Får helt enkelt se vad jag kan tänkas hitta på.

Nu ska jag bara ta det lugnt, se på Systrar i jeans som går på tv. Bara för att jag har sjukt ont i huvudet efter allt stress och dylikt efter i helg. Sen blir det att beställa kläder, möms.

PUSS

170711

Dagen har gått fort tycker jag. Satt där och chillade med Tobbe och Murre först, sen gick dom. Ida kom och efter en stund kom Jonne också. Efter ytterligare ett tag kom Rebecka. Så har haft folk med mig typ hela dagen, haha.
Tycker hela helgen har gått bra och jag kunde inte vara nöjdare! Trodde verkligen inte alls att det skulle gå såhär bra liksom!
Det roligaste var ju ändå en tjej, kanske 13 år som köpte ett par örhängen igår. Efter ca 5 minuter kommer hon tillbaka och säger att hon har tappat bort örhängena och frågar om hon kan få nya. Blev lite smått chockad och sa att det var de enda paret jag hade kvar (vilket det också var), men att det eventuellt skulle finnas imorgon (läs idag). Hann aldrig/glömde bort att göra dem igår. Sen idag ser jag och Ida att hon går förbi, med örhängena i öronen, men tänker inte mer på det. Efter kanske en timma kom hon till mig, i andra kläder och inga örhängen i öronen och frågade om hon kunde få nya. Haha hon måste ju ha försökt att lura mig, så att hennes kompis också skulle få eller något sånt. Hahah sjukt.

Nu har jag packat upp allting här hemma, ska strax föra vinsten från lotteriet till Bella och Tobbes mamma som vann! :) Efter det får jag se vad man kan tänkas hitta på.

PUSS


sextonde juli

Har gjort allt jag skulle gjort nu. Gjort klart lite smycken ockå, behöver nog inte så mycket mer. Tror inte det kommer vara alltför mycket folk imorgon på marknaden. Är lite ledsen över att jag inte for ut eller nånting, men det kanske var lika bra eftersom jag mår illa, har gjort det sen karuselljäveln.. ;s
Tröstar migsjälv med lite nätshopping, haha. Vet dock inte riktigt vad jag vill ha, så ska nog fundera tills imorgon. Då kan jag beställa! :)

Förresten ska jag nog börja med godisförbud imorgon. Kommer inte att dricka nå läsk, äta godis eller chips. Vet att det kommer vara jävligt svårt för mig som älskar gotta, men känns som att på sista tiden börjar jag bara må illa när jag äter det, så det kanske är lika bra. Dessutom sparar man ju pengar!

Ska nog börja gå och sova, så jag orkar upp imorgon.
PUSS

160711

Gårdagen blev ju inte alls som tänkt. Trodde vi skulle till campingen men Petra "kidnappade" mig till hotellet, det var väl kul även om jag inte riktigt var klädd för party, haha....... Orkar inte dra upp mer om gårdagen för de var bara tråkigt.
Har kommit hem för drygt 2 timmar sen, suttit på marknaden och sålt hela dagen. Har gått skitbra även idag tycker jag! Hann köpa en jättejättefin drömfångare, jag älskar den! Och sen åkte jag helvetets parisehjul med Rebecka. Känns som att jag fortfarande mår illa..
Ida hjälpte mig att bära grejer hem, vilket var jättesnällt! ♥ Sen satt vi här hemma och pratade ett ganska bra tag. Har hunnit dammsuga, tömma diskmaskinen, plocka undan också. Ska kolla om de är nå tvätt som behövs tvättas/hängas upp/vikas och sen gå ut med hundarna.
Trodde jag skulle gå ut ikväll, men så blir det inte. Måste göra smycken till imorgon eftersom mycket har tagit slut under igår och idag. Nåja, kanske lika bra att tjäna pengar än att slösa dem.. Det kommer väl fler gånger man kan ha kul. Även om det är 1 år kvar tills marknaden är igen.

Nu ska jag sluta klaga här och göra mina sysslor. :p

PUSS

Ruined.

Kvällen blev ju inte som tänkt... Hade tänkt bli party men såklart så kommer det vissa människor som förstör det. Sitter hemma för tillfället, men ska precis dra ut till campingen för att smådricka lite. Imorgon blir det all-in mest troligt!

PUSS

femtonde juli

Kommit hem för alldeles en stund sedan. Dagen började lite segt, haha men sen kom det mer och mer folk. Så det känns superkul! =) Gick plus ungefär 2500 kr idag tror jag. Hoppas att det går lika bra imorgon och på söndag också! Haha
Ska snart äta middag, sen på ärenden en snabbis innan jag fixar mig för kvällen. Hörde att dimman skulle komma, så måste klä mig rätt :))

PUSS

Bild som Hanna tog idag :)


150711

Okej, nu är jag sjukt nervös. Har stigit upp vid 07.45 och fixat mig, ätit och så vidare. Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå så jag kan börja fara till marknaden snart.
Hoppas, hoppas, hoppas på att det kommer gå bra hela helgen. =)
Ikväll blir det party för hela slanten, vart man ska vara dock är ju den stora frågan. Äääh vi ser ju!!

PUSS

fjortonde juli

Åååh, vilken mysig kväll! Ni vet.. Ibland vill man ha såna där roliga dagar då det händer en massa kul saker och ibland vill man bara ta det lugnt, kanske gå en liten promenad med någon och bara prata, lyssna på musik och ha det mysigt. Ikväll var det alternativ nummer två.
For till Bella en sväng, följde med dom och handlar på Ica och i Yt, sen hoppade jag & Bella av på byn för att fixa till mitt marknadsstånd som hade flugit lite hejvilt(!). Efter det drog hon hem, jag gick till Röda Kvarn för att lyssna på Markus Fagervall/Niva. Ida kom dit och gjorde mig sällskap. En sån underbar spelning, borde finnas fler av dom i Ötå tycker man. Sjukt kul och sjukt mysigt. :)
När spelningen var slut så promenerade vi på byn och pratade lite grann. Gick hem till mig och bara satt, sen gick vi ut med hundarna en sväng. Hon for hem för en liten stund sen och jag har bara suttit och kollat så jag har med mig allt till marknaden. Ser ut som att jag är fit for fight nu, haha!
Ska börja gå och sova på en liten stund så jag orkar upp tills imorgon. Längtar tills Hanna kommer!! =)

PUSS


Tjololololololollllllll

SENASTE PROGRAM DU SÅG PÅ: How I met your mother
SENASTE FILM: Love Happens
SENASTE SMS: Fan :S
VAD VAR DET SENASTE DU SA: "Men kan du inte göra det för miiin skull?"
TILL VEM DÅ: Min syrra.
VAD BEHÖVER DU MEST JUST NU: Sömn.
ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: På mitt egna sätt.
HUR RAGGAR DU: Jag raggar inte.
VAD HAR DU GJORT IDAG: Försovit mig, lämnat krejjer till marknaden, gort smycken, varit på konsert, umgåtts med Bella, umgåtts med Ida, ätit.
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU: TV i bakrunden, mamma som vattnar blommor, knapprandet från datorn.
VAR ÄR DU NU: Hemma i min cozy säng.
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: Pengar?
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Sitta på marknaden och sälja krejjer, party som fan, umgås med Hanna!
VILKA ÄR DITT FAVORITPAR SKOR: Mina inte-så-vita-längre-converse eller mina -inte-så-hela-längre-låga svarta converse.
ÄR DU ARG OFTA: Nej det tycker jag inte.
FEST ELLER SLACKING: Både och!
GILLAR DU SPORT: Ja, mest att kolla på. Finns ju inte så många sporter här man kan utöva, som jag intresserar mig av.
VILL DU HA BARN: Nej.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU SER ÄLDRE UT ÄN DU ÄR: Ibland.
SENASTE INKÖP: Haha, alkohol, linne, leggings, strumpbyxor, strumpor, sockar, godis osv.
ÄTER DU FRUKOST: Ja oftast.
DIN STÖRSTA TALANG: Haha ingen aning faaacktiskt.
BRUKAR DU BÄDDA SÄNGEN: Nä.
VAD HAR DU PÅ VÄGGARNA: Tavlor.
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN DU UMGICKS MED: Ida =)
NÄR GICK DU OCH LA DIG IGÅR: Vid halv ett.
NÄR KLEV DU UPP IDAG: 13.20 ungefär.
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL: Sova strax.
DITT LÄNGSTA FÖRHÅLLANDE: 3,5 månader.
ÄR DU SVÅRFLÖRTAD: Njaaa, men jag brukar inte inse när folk flörtar med mig.

140711

Kul det var igår. Drog med Rebecka och kollade på konserten, men vid 23 så dog ju strömmen i hela byn. Satt då för tillfället inne i öltältet och smuttade på en cider. For hem typ lite innan 00. När jag kom hem så kunde man ju såklart inte göra ett skit eftersom allting behöver ström.. Så jag gick och la mig.. :)
Tanken var ju att jag skulle stiga upp vid 09 idag, men tror ni att de hände? Nej, jag slår av larmet i sömnen och vaknar istället vid 13.25. Herregud va kul!! Nu är jag superstressad. Ska in i duschen alldeles snart, måste noppa ögonbrynen, måla om naglarna och göra massvis av smycken. KUL!

PUSS

130711

Kom hem för ett tag sen & har också hunnit trycka i mig pitabröd & kebab, fan va gott!
Var till Haparanda idag för att hitta ett parasoll alternativt ett partytält. Det gjorde vi på Jysk, ett partytält. Efter det drog jag och Rebecka till Rajalla, tänkte egentligen inte köpa något men hittade ju såklart en massa, hoho. =)
Fick med mig hem ett par leggings, strumpbyxor, bandaeu, trosor, linne, tröja, godis, strumpor, balsam, alkohol, mera godis. Mahaha. Nu är jag redo för helgen!!!!! :)
Ska byta om och fixa mig lite smått för att sen dra och kolla när lite olika band spelar, blir nog kul. Rebecka är också på ingång hit!

PUSS


I break the rules so I don't care.

Nyss hemkommen!
For ut med min gulligull snutta Rebecka och åt på La Bonté. Fyfan vilke matkoma alltså, men det var sickt gott! Efter det så drog vi oss tillbaka mot frippes. Gjorde inte direkt nånting och mitt i allt hade vi musiktävling, sjukt kul! Höll på hur länge som helst. Tävlingsinstinkten tog över lite grann också, ja..
Nu ska jag gå och se på film och göra smycken. Hoppas att jag inte är så lat så jag orkar göra klart armbanden idag. Tror dock att latheten kommer ta över.
Mycket fin dag i alla fall och imorgon kommer bästaste Hanna för att hänga lite grann i the big city life, blir nog skojsigt!!

PUSS


TOLFTE JULI

Illamåendet har släppt sig, men har fortfarande lite huvudvärk kvar. Ska gå och ta en tablett alldeles strax.
Fick städat mitt rum typ helt klart i alla fall och sen har jag gjort smycken. Nu behöver jag bara göra lite fler armband och sen är jag ready to go för marknaden! =)
På ett tag blir det att fara på dejt med Rebecka på La Bonté, mysigt ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Sen ska vi väl förbi frippes och hitta på något skojsigt.

PUUUUSSSSSSS


120711

Klev upp tidigt idag. Åt frukost och väntade på att Tobbe skulle komma. Drog till jobbet. Satt där. Började må illa/ont i huvudet. Härdade. Åt lunch. Härdade lite mer. Orkade inge mer. Drog hem.
Nu ska jag vila en liten stund och hoppas på att det blir bättre. Sen måste jag städa och göra smycken innan jag ska dra ut på byn för att fixa lite.
Blir också att umgås med Rebecka ikväll, cozytimes!

Hoppas inte mitt illamående förstör allt!!

PUSS

elfte juli

Var hos Bella med henne och chillade rätt så länge, vid halv fyra- tiden så drog jag hem för att äta en snabbis. Estella och Cornelia följde med mig. Vi gick även ut med hundarna, hihi! :)
Sen gick vi tillbaka till Bella. Chillade lite mera där innan vi drog till turovaara för att möta upp Jenny och Elin. Promenerade vidare till campingen och dit kom också Ida, Ida, Olle och Jensi. Satt där och spelade kort, chillade och så vidare innan det blev tråkigt. Då gick vi ut på byn, satt vid frippes ett tag. Men det blev tråkigt, så då bestämde vi oss för att gå hem till mig och fika.
Slängde ihop en jordgubbspaj och den åt vi med glass och drack cola. Efter vi hade fikat så gick vi ut på byn igen och promenerade. Traskade runt typ hela byn, Ida V lämnade oss vid Sparbanken Nord och strax därefter fortsatte vi mot OK, Bella svängde av och drog hem. Sen for Olle och Jensi också för att köra moppe. Rebecka kom när resten av oss typ var vid OK. Jenny, Ida och Elin skulle åka bil någonstans så jag och Rebecka var in på OK en sväng och nu sitter vi här. :)
Ska snart typ göra lite smycken tror jag och sen ska jag nog gå och lägga mig hyfsat tidigt! Upp tidigt imorgon för att jobba! =)

PUSS


110711

Nog är man duktig alltså. Hade stängt av larmet i sömnen, så inte blev de nå jobb idag inte... :) Vaknade vid 12-tiden, gick och åt "frukost" - pizza och cola. Fan vilken nyttig människa jag är, haha!
Har hunnit duscha också, nu ska jag bara torka håret, klä på mig och sen dra till Bella.

Hörs senare! =)
PUSS

Lycka är ett sinnestillstånd.

Kom hem typ nyss! :)
Kvällen blev mer än succé, så otroligt glad just nu. For strax efter 19 med Joel, Jonne och Tobbe för att plocka upp Ida. Vi drog till tullstranden och började fixa upp en eld. Sen kom Buska och Ricko förbi. Jag fick äran att göra grillspetten, blev ju riktigt goda! Bella och Elin kom strax därefter och gjorde oss sällskap. Tog mig ett dopp i alla fall, det var faktiskt förvånansvärt varmt i vattnet ;o
När vi skulle börja bege oss därifrån så stannade jag, Bella, Elin och Ida för att ta lite roliga foton i den så kallade djungeln. Åkte därefter epa i flera timmar, var hos Bella ett tag med ovannämna + Olle och Jensi. Sen for vi ut och gled på byn igen.
Satan va mycket skratt det har varit ikväll, är så himla lycklig just nu!


PUSS ♥


Pojkar gör upp elden


Utsikten finnebron


Jag var inte helt beredd när Ida tog bilden, haha!



Chill



Söta badkrukor!





Fina Ida! :)



Bella visar sitt rätta jag! ;)



Bada!



Just innan jävla Tobbe piska mig med kvisten!!



Fina flickor i djungeln! ;)







Haha




Vi är coola!



Glida lite epa!



Mer eeepa!



Körde lite off-road



Utsikt!



Olle med sin fina filt!



Elin och Pontus chillar :)


tionde juli

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, ska äta lite grann innan vi far mot tullstranden för att grilla och bada. Tror det kommer bli superkul!
Kan dock inte vara ute alltför länge eftersom jag måste fixa matlåda samt gå och lägga mig tidigt, jobb imorgon! Känner på mig att jag kommer vara seg, men hoppas att det går över! Haha

PUSS

100711

Grattttttiiiis bästaste pappa & faster på födelsedagen!


Mamma kom och väckte mig av att mormor och morfar kom på besök. Mormor lämnade lite armband åt mig, supersnygga! :) Sen åt jag frukost och nu sitter jag här.
Mamma for till Mettäjärvi, Amanda är i källaren. Wille ligger i min säng och ylar samtidigt som jag skriver här på datorn.
Nu snart hade jag tänkt göra något åt mitt hår, nämligen slinga det. Man får ju hoppas att det inte ser ut som skit efteråt bara.

HÖRS SEEENAREEEEEEE

PUSS

Bilder.

Correction: Menade ju 3/4 matcher vann vi! Jag är så virrig....

Har i alla fall fått lite bilder av Ida från kvällen och även bilder från badet igår av Rebecka! Så tänkte lägga upp dem här nu innan jag går och sover. :)

PUSS



Kvällen.

For till Bella, och vi for till YT och handlade lite. Sen gjorde vi en mumsig fruktsallad, men sparade den. Drog vidare till campingen och dit kom Ida också efter ett tag, hann ta ett dopp men vattnet är ju så äckligt. (Rekomenderar tullstranden istället)
Jag och Ida for hem till mig, jag åt och duschade lite snabbt och sen drog vi till Bella istället. Åt fruktsallad, nötte musik och läste VeckoRevyn. Väntade på att Elin, Jenny och Ida skulle komma.
När dem kom så gick vi till Nords gräsplätt och spelade kubb, rätt roligt. Jag, Ida och Bella vann 3 av 5 gånger!! (Vi är bäst). När vi hade spelat 5 gånger så typ myggen och knotten över, då blev det inte lika roligt. Så jag och Ida gick hem & ut med hundarna en sväng. Nu ska vi nog gå och se på film med mami :)

PUSS


Varmt.

Alltså det är sjukt varmt!! Håller på att dö, vill bara fara och bada eller nå.
Var i alla fall till hockeyskolan en sväng och satt där med Ida, Fanny, Anna och Amanda. Dock så var det rätt trist när ingenting hände, så for hem. Tänkt färga håret ganska snart, köpte en slinglåda. Hehehhe
Dock så blir det att fara till frissan när lönen kommer, känner att jag kanske borde klippa håret lite grann typ ;o

Ändrade planer, ska typ fara och bada med Bella istället, skönt :D

Hörs sen, PUSSSSS

090711

Steg upp vid 09.20. Helt otroligt.
Skulle följt med på auktion, men orkade inte. Så jag har suttit och prismärkt alla smycken jag har gjort hittills, eller ja... Nästan alla smycken.
Ska snart hoppa in i duschen och sen ta och äta lunch. Efter det blir det att göra smycken för hela slanten!
Ikväll ska jag kolla Harry Potter på tv och bara ta det lugnt.

Ha en fin dag. PUSS


åttonde juli

Underbara sommarfredag!
Var till tullstranden och badade, askallt men tillslut så vågade jag doppa hela mig och efter ett tag till så kändes det skönt. Dock var det mycket strömt så höll på att fara iväg hela tiden.
"Nu kommer jag drunka och fara med strömmen, så hittar man mig död i Haparanda." Hahahaha
Efter det åkte Joel, jag och Jonne med Joels bil och gled runt byn, till campingen en sväng och köpte god baguette+cola och sen var jag hemma lite innan 21.
Har kollat på CSI, gjort smycken och varit ute med hundarna en sväng. Tänkte börja sova snart.

Imorgon ska jag upp tidigt, vi ska på auktion för att se vad som finns. Blir nog spännande, haha!
Sen göra smycken resten av dagen, och kanske en jordubbspaj om jag orkar.

Avslutningsvis vill jag bara skriva att den här dagen känns som en av de bästa sommarlovsdagarna hittills. Såhär borde varje sommarlovsdag alltid vara!



Bild från sommaren 2009 :)

Sol & Jordgubbar ♥

Alltså gud va varmt det är idag! Min mobil har till och med fått värmeslag typ, den är helt seg..... Måste fan köpa en ny snart!
Har i alla fall gjort en massa smycken, går framåt som fan och jag blir så glad varje gång ett smycke är klart! Älskar dem alla, synd bara att dem ska säljas :( skojja, nog kan jag ju göra egna åt migsjälv också. =)
For i alla fall och träffade Marianne, ska sälja hennes bok också på marknaden. Efter att jag hade fått lite böcker och hon hade berättat om boken och visat så drog jag till frippes. Fixade klart displayen, omg va snyggt alltså... Hehe ni får se på marknaden!! Rebecka kom och hjälpte mig att transportera allting hem. Jag gjorde kycklingsallad till middag och vi åt, mums!

Ska åka och bada på ett tag för det är så jävla varmt, sköönt! Sen spenderas resten av kvällen troligtvis med att göra smycken framför tvn. :)

Det bästa med att komma hem och göra middag var ju ändå att mamma hade köpt en stor låda med jordgubbar, gaah va gott! ♥


PUSS

080711

När jag vaknar på morgonen känns det som att huvudet blir helt vilt, ställer mig frågor som: Vad är det för dag idag? Vad måste jag göra idag? Vad ska jag hitta på? Ska jag vara med någon? Ska jag stanna hemma? Är det något jag behöver? Och en massa fler... Allt på samma gång. Inte konstigt att jag blir tröttare och vill fortsätta sova.

Men idag drog jag mig upp ur sängen redan vid 10.30, typ stort för att vara mig när jag har lov. Har ätit frukost och duschat. Ska göra lite smycken snart och hoppas på att håret torkar snabbt så jag hinner gå ut med hundarna innan jag ska iväg. Vid 14 ska jag på ett möte och efter det hade jag tänkt vara förbi frippes och hämta min "display". Ska laga den "efterlängtade" kycklingsalladen till middag, mums! Resten av kvällen återstår att se vad som händer. Jag har ingen aning.
Det hade varit skönt att bara stanna hemma och få lite jobb gjort, men också kul att liksom umgås med nån. Fast tror ändå att jag ska satsa på att jobba. Har mycket som jag måste få gjort innan nästa vecka. Och längtar så sjuuukt mycket tills dess! :))

Nu ska jag gå och göra smycken!

PUSS

Sjunde juli

Efter att jag hade ätit, duschat och gjort lite smycken så skulle jag dra mot frippes för att måla, men så visade det ju sig att frippes inte öppnade förrän klockan 17, då var klockan typ 14. Lite less, men efter ett tag kom Rebecka och vi for till affären för att köpa middagsgrejer.
När vi kom hem till mig så gjorde jag en skinksallad, det eftersom kycklingen var slut på affären och rostbiffen gick ut för 2 dagar sen. Men det var gott ändå med skinksallad!
Sen for vi tillbaka till frippes och väntade på att mötet skulle börja, gick rätt snabbt ändå. Chillade där ganska länge, målade min "display" eller vafan vi nu ska kalla det. Sen blev det tråkigt så strax innan klockan 20 cyklade jag hem för att kolla på Harry Potter programmet om sista filmen. Gjorde smycken och fortsatte att kolla på tv med att se på American Pie 2 och CSI efter det. Blev en hel del smycken och imorgon ska jag fortsätta! :) Måste få tillräckligt mycket inför marknaden ju.

Apropå det, är det någon som har ett parasoll ledigt? Eller något annat tillräckligt stort (men inte för stort) som man kan ha ovanför marknadsståndet? Heheh, hör av er till mig i såna fall.

Funderar på om det är värt att gå och lägga sig än, är inte ett dugg trött men är inte så sugen på att göra nånting heller.. Kan är lika att gå och sova då.

PUSS



070711

Drog mig väldigt motvilligt upp för en timma sen ungefär, har bara hunnit äta frukost och glass.. Inte gjort så mycket annat, höhö. Ska gå och duscha snart och sen kanske fara ut på byn? Eller ska jag vänta ett tag innan jag gör det och fördriva tiden med att göra smycken istället? Inte riktigt säker än. Får se.

Hörs senare i alla fall. PUSS


Nu har jag tråkigt.

Var tvungen att härma Elin, för jag har också tråkigt!

Visste du ..
att jag vill ha - pengar, november nu helst nyss, kläder och skor
att jag lyssnar mest på - smattrandet från datorn för tillfället
att jag pratar - högt
att jag inte gillar - folk som måste vara dryga bara för att vara det, varför kan man inte vara trevligare? Nog vet jag att folk blir trevligare tillbaka i såna fall.
att jag avskyr när folk snackar - skiit
att kärlek är - påhittat
att jag gillar att - sova, vara lycklig, umgås med vänner
att jag alltid kommer att - göra misstag
att jag är hemligt förälskad i - Robert Pattinson
att sist jag grät var - typ när jag kollade film med Rebecka, tror de kom en liten tår.....
att min mobiltelefon är - konstig
att när jag vaknar på morgonen - så har jag en stor lust till att dö
att innan jag går och lägger mig- funderar jag
att idag har jag - varit flitig
att jag just nu tänker på - dig
att i kväll natt ska jag - sova
att i morgon kommer jag - sova, äta, möte, göra smycken, måla, förhoppningsvis va med nån
att jag hoppas - att du läser detta nu

Har du:
Någon som förstår dig? Ja
Någon som du saknar? Ja
Någon som du hatar? Nej
Vem kramade dig senast? Pappa
Vem pussade dig senast? - Wille
Vem ringde dig senast? Marianne nånting
Vem ringde du senast? Mamma
Vem var hemma hos dig senast? Rebecka
Vem var du hemma hos senast? Samma
Har du några kärleksproblem? Nej
Har du pratat med någon idag? Jo
Har du skrattat idag? Ja


Jag:
Är singel? Ja
Svär ofta? Försöker minska på det i yngre personers närvaro
Sjunger i duschen? Ja
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Nej
Skrattar åt dina egna skämt? Ja
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? Vet inte

Har du:
piercingar? Inte för tillfället, bara i öronen
Syskon? Ja
Jobb? Ja
För många vänner? Nej
Rymt hemifrån? Inte på senaste
Färgat håret? Jo
Bra självförtroende? Varierar
Sagt "jag älskar dig" till någon? Ja
Varit kär? Jo
Gjort något olagligt? Ja
Brutit ett ben? Nej
Tappat bort mig i min hemstad? Jo
Sett en fallande stjärna och önskat? Jo
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Ja
Smugit ut utan lov? Nej
En hemlighet som ingen annan vet? Ja
Sovit en hel dag? Ja
Somnat gråtande? Jo
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? Ja
Varit kär i någon utan att säga det till personen? Ja
Ätit musslor? Nej
Haft ett förhållande i under en månad? Nej
Blivit kallad player? Nej
Färgat ditt hår svart? Nej

Vad:
Längtar du till mest just nu? Marknaden, pengar, LK, Thailand
Ska du göra i helgen? Smycken, umgås med vänner
Har du för kläder på dig? trosor, b, linne och shorts
Gjorde du igår? Sov, åt, gjorde smycken, tittade tv, var på frippes osv
Ska du göra i sommar? Supa, chilla, äta, sova, bajsa, kissa osvosvosv
Åt du senast? Jordgubbar
Har du för mobil? Nån samsung skit, dags för en ny tele? Eh ja.
Vad köpte du senast? ordgubbar, glass, lotterigrejs, nålar
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? Fått panik, börjat gråta & skrika, sprungit en bit och ringt polisen

Vem/vilka:
Slog du senast? Kommer inte ihåg
Fick du sms från senast? Ricko
Pratade du med? Mamma
Skulle du kunna göra allt för? Min familj och mina vänner
Var du med senast av det motsatta könet? De på frippes
Kan du lita på mest? Mig själv
Vet mest om dig? Jag
Sov du tillsammans med senast? Tobbe

Allmänt:
Har du pussat en groda? När jag var liten
Kan du hjula? Ja
Biter du på naglarna? Nej
Är du EMO? Nej
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, fara ut och resa, skänka bort lite till välgörenhet
Skulle du kunna hoppa fallskärm? Tveksamt
Har du sjungit inför publik? Ja
Följer du mode? Sådär
Är du hungrig? Lite

060711

Gjorde min nytta som jag skulle. Dammsuga, vika och hänga upp tvätt. Satt och väntade på att Rebecka skulle höra av sig, så pysslade med lite annat också. Gjorde ett "stativ" (vet inte va man ska kalla det?) som jag ska ha smyckena på under marknaden.
Vid två-tiden drog jag till Frippes där Rebecka var. Fick en bit trä där som jag målade svart och som jag ska fixa till lite snyggt för att ha andra smycken på! Nu behöver jag bara måla baksidan på den och displayerna för örhängena, så har jag allting! :)
När vi hade hängt ett bra tag på Frippes så drog vi förbi konsum en snabbis innan vi drog hem till mig. Jag lagade en fett god hamburgare i all hast, svepte i mig den och efter det cyklade vi till Rebecka som skulle äta.
När hon hade ätit så kollade vi på SATC- serien, gick till Ica där jag köpte glass, hattnålar (heter de så?), lotterigrej och jordgubbar! Sen drog vi och kollade SATC 2 - filmen. Den var rätt värdelös typ, kul att kolla på men jävligt seg...
Kom hem för ett tag sen och nu väntar jag bara på att Criminal Minds ska börja. Ska göra några smycken till de också. Världens bästa jobb jag har va!!!! :D

Morgondagens planer
Sova
Äta
Göra smycken
Möte med sommarjobbet
Måla "stativet" plus displayerna

Resten av dagen är oplanerad, så jag är öppen för förslag om någon är på? Hör av er i såna fall! :>

PUSS



10:55

Ja, tänkte dra förbi jobbet och kolla om dem behövde mig. Men latheten tog över, så jag stannade hemma och somnade om istället. Än har dem inte ringt, så jag antar att det bara hade varit onödigt att gå förbi och kolla.
Ska snart dra mig upp för en andra frukost och sen duscha. Efter det hade jag tänkt göra lite nytta! Planerar att vika tvätt, hänga upp ny tvätt och dammsuga. Blir att vara med Rebecka och Hanna senare idag (?). Inte för att jag har någon aning om när, haha..
Ikväll blir det att göra fler smycken och sen gå och lägga mig i tid så jag orkar stiga upp imorgon!

PUSS


Parenteser.

Ja, dagen har varit finfin.
Har firat mormor och pappa (som fyller år på söndag) med tårta och annat gott. Känner mig smal....
Efter det ställde jag mig i köket i köket där jag hör hemma (skojja), och började laga tacogratäng. (Ännu smalare!)
När jag hade ätit av min goda tacogratäng så drog jag mot Frippes för att få mina visitkort och "affischer". Så nu ikväll ska jag sitta och klippa till dem, kommer nog bli gööörbra! Vi kollade också på Taken där, riktigt bra film. Till det åt vi chips och dipp (Smalast!).
Ska också gå till soffan och kolla på 40 year old virgin samt göra lite smycken nu innan jag somnar hade jag tänkt. =)

Imorgon åker pappa tillbaka på sina missons med fransmännen i Norge, kommer sakna han! Men förhoppningsvis går det ändå snabbt tills jag ser honom igen då jag har fått veta att jag jobbar imorgon, torsdag och fredag (typ 99% säker på det i alla fall) och sen hela nästa vecka! Längtar till helgen nästa vecka då de är marknad, woop WOOP!

PUSS



(Nostalgin från igår)

Kamera

Bild snodd från DennisM.se

 

Jag är med och tävlar om den här kameran som både kan filma och ta kort under vattnet! Plus att den har massa extrainbyggda funktioner som GPS, kompass med mera! Fan va jag hade velat ha en sån här =)

 

PUSS


050711

Otroligt hur mycket jag ändå har hunnit göra sen jag vaknade för drygt en och en halvtimma sen. Ätit frukost, hängt upp kläder och gått ut med hundarna. Snart ska jag gå och duscha och fixa mig lite.
Får se vad som händer mer idag, ska i alla fall fixa rummet lite till, kanske göra lite smycken, fira mormor och sen kanske hänga med nån, om nån är på? Hör av er till mig i sånnna falll!!!!

PUSS

Bjuder på denna oerhört snygga bild på mig själv från ettan.


Planer & Nostalgi.

Ligger här i sängen och myser med Ampoo.
Tidigare så hade vi tänkt hyra en trampbåt och ha det mysit ute på "sjön", men då var de nå strul med trampbåtarna så de gick inte. :( Då gick vi hem till mig och åt mycket gott på altanen medan solen gick ner. Vattenmeloner, jordgubbar, vindruvor, bullar och drack fruktsoda. Men sen kom myggen och ville käka upp oss, så då gick vi in till datorn.
Har suttit och kikat på h&m's hemsida ett bra tag nu, och sen planerat inför våran New York-resa som vi ska åka på nästa höst, fyfan va grymt! Vi har till och med tummat på att vi ska dit! Kommer ju bli grymt ;)
Efter det fick vi lite nostalgi och började sjunga på Nalle har ett stort blått hus, "Var e, var e, var e, var e skuggan? Var e, var e, var e, var e skuggan? Var e, var e, var e, var e skuggan? Var kan skuggan va?" Hahahhaa.
Ska väl strax börja gå ut med hundarna på en liten promenad, kan bli skönt att göra det =) Ska nog ta en extra omväg också, så man får lite motion.

Imorgon kanske man ska och kolla på ett par nya joggingskor, så jag kan börja springa ordentligt. Eftersom mina är så stora så jag får ont i dem, så har det inte gått så bra tidigare. Kanske pappa vill börja med mig då? Han har ju också köpt ett par ;)

PUSS



040711

Ja, jag vaknade för en stund sen. Den här veckan står jag som reserv på jobbet, så jag får hoppas att dem ringer i alla fall nån dag. Ska äta något till frukost strax och sen börja städa mitt rum lite grann.. Kan ju säga att det kanske är välbehövligt.
Måste lägga tillbaka alla rena kläder i garderoben, tvätta kläder, byta sängkläder och åtminstone dammsuga, men helst också dammtorka.
Senare idag skulle jag typ vara med Ida, det blir nog kul! Får se vad vi kan tänkas hitta på för något skojsigt. :) Lär nog somna tidigt ikväll i alla fall, det har blivit lite för sent de senaste dagarna så jag känner mig fortfarande ganska död typ, usch..

Hörs senare!
PUSS


Trött.

Har nyss kommit ut från bastun med Rebecka, galet skönt att få komma dit.

Rebecka kom till mid vid 19tiden och då for vi och gled på byn. Precis när vi kom hem och skulle basta så ringde Isse och frågade om vi ville följa med och bada med han, Joel, Jonne och Mu. Tvekade lite eftersom de hade varit så kallt när vi gled vespis, men ändå följde vi.
Kände på vattnet och tyckte de var för kallt så ville inte hoppa i, och vad händer inte då? Jo Joel och Isse drar mig ut på "bryggan" och knuffar i mig, när jag hade tröja på mig och allt. Snacka om KALLT!
Efter ett tag for vi hemåt och bastade, gode skönt alltså.
Nu ska vi massera varandra, lär ju bli skönt det med, med tanke på mina knutar i ryggen....


PUSS


Söndag.

Usch den här dagen hade jag lika gärna kunnat sova bort. Är så galet trött så det finns inte på kartan! Men ska i alla fall vara uppe nu, orkar dock inte fixa mig nånting över huvudtaget..
Väntar på att Rebecka ska komma och umgås med mig, får se vad vi kan tänkas hitta på för nå skojsigt!

Sitter och beställer mer grejer till smyckena, så kul hahaha! :D

PUSS


Fyllegreiz

Fyfan vilken kväll. Är full som ett ägg ännu och det är ett under att jag kan stava.
Kom hem för ett litet tag sen och nu väntar jag på att tobbe ska komma och sova med mig.

Kvällen hos Tanja blev helt kul, hahaha hennes pappa fyllde på så fort de var slut. Snacka om att vilja supa alla under bordet. ahahahha döör. ägg
näää fan borde egentligen inte uppdatera nu, måste sitta och kolla stavningen tusen gånger om, men hittills går de ju great elllller?n haha
lär ju vara bakis imorn typ (eller senare idag kanske man ska säga) haha dööör


nu vill jag bara sova bort fyllan, men ska gå å käka skinka eller nå

puss

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories.

Kan ju säga att jag är lite död just nu, men det var grymt roligt igår!!

Heidi och Erika kom till jobbet och vi kidnappade Tanja, hon fick hämta lite grejer som alkohol osv hemifrån, vi hämtade ut pengar och sånt. Sen drog vi mot Kiruna med Isse som chaffis. Tog ett bra tag eftersom vi fick dra massa krångliga vägar och köra fel för att sen köra rätt. Lyckades ju i alla fall vilseleda henne när hon trodde vi var i Umeå! ;)
Haha sen blev Tanja kissnödig och vägrade kissa ute så när vi kom till Kiruna for vi på Statoil och efter att hon hade varit på toa så frågade hon kassörskan " Ursäkta men är vi i Umeå?" Så jävla kul, hahahaha.
For och åt mat (och efter det blev jag nykter igen hela kvällen fast jag drack mer efteråt, någon som fattar hur de går till?!), vi hann fara förbi Emelie en sväng också innan vi gick in på området. Kallt som fan där utan jacka, men de var i alla fall kul.
Hammerfall var grymt även om mina fötter krossades av alla som hoppade på dem och September såg jag inte mycket av. Blev knuffad längst fram och så stod jag där och blev pressad så vakterna fick lyfta bort mig!! Då hittade jag Henna så vi for till öltältet och drack och sen åkte vi karusell, omg haha så kul de var i virvelvinden.. :D
På vägen hem var det roligt, öste till en massa rockklassiker och pratade. Var ju inte liiite läskigt bara när en bil for över på våran sida och Isse fick pallnita sen körde den typ vingligt tillbaka till rätt sida igen. Störda människor! Kom iaf hem nångång kring 05-05.30, gick och sa till pappa att jag hade kommit hem, sen toa och tvätta bort sminket innan jag somnade gott i sängen..
Har inga bilder själv, men hoppas att Erika och Isse kan dela med sig lite grann!

Ikväll vankas det mer feeeest! Grilla och sånt hos Tanja, Gud va mysigt! :)
Ska börja fixa lite snart inför det, tar typ hundra år att fixa håret.. Hahaha

PUSS

Bild från myset hos Bella i onsdags :D

Kirunafestivalen

Nu är vi i Kiruna, mycket rolig bilresa. HEHEHEHEHEHEH
Blir väl att dra ut till området snart, ska nog bli jääävligt kul!!
Orkar dock inte skriva mer för nu ska jag bli party!!!


PUSS

RSS 2.0