"you had a bonus this morning - AND IT'S ALREADY GONE!"

fredag: ledig heeela dagen och sen stan med Petra och Jennifer för att äta gott och mysa på. myset fortsatte hemma hos mig med julpyntning av lägenheten och idoltittande, glöggdrickande och julgodisätande.
lördag: plugg i princip hela dagen som sedan avslutades med filmen the holiday.
söndag: slöande fram tills det var dags att åka med Linneorna till Wilma för spelkväll. dock blev det inget spel, utan vi satt bara och pratade samt tittade på solsidan. när jag kom hem var jag inte trött alls, så tittade på "sveriges bästa äldreboende" (en skoluppgift som rekomenderas varmt!!!)
 
idag: tentaresultat - fick g(!!!!!!!), vilket jag absolut inte trodde jag skulle få... klev förresten upp sjukt tidigt (ifall ni undrade) pga att vi började klockan 8.15 med ett övningsseminarium om barn, som faktiskt var jävligt intressant. att få lyssna och lära sig, ta in och förhoppningsvis kunna använda det till caset vi ska skriva om barn, kändes riktigt roligt.
 CSN kom även idag så det blev att åka till stan efteråt för att köpa lite julklappar och äta lunch tillsammans med tjejerna. dock så funkar ju inte mitt jävla bankkort, så det gjorde ju livet lite surare eftersom det tar en evighet innan pengarna förts över till ica-kortet, vilket gjorde att jag inte hade något att betala med och inte fungerade det heller att hämta ut kontanter från bankomaten... vilken tur då att man har världens bästa pappa som kommer på att jag kan gå till bankens kontor och hämta ut pengar därifrån - hade fan aldrig kommit på det själv!! så det slutade ju lyckligt ändå och eftersom pengarna äntligen kommit in på ica-kontot så borde jag klara mig tills på torsdag då jag åker hem till Övertorneå och mitt nya bankkort. 
 när jag kom hem så hann jag inte mer än att vända i ytterdörren mot tvättstugan. blev färdig strax efter 20, så ni kan ju tänka er hur trött jag är just nu när det vart full rulle hela dagen! snart är det i alla fall dags att hälsa på john blund och förhoppningsvis få något produktivt gjort under min lediga dag imorgon och på onsdag. 
 
god natt!
 
tre bilder från instagram.
 

Julklappslistan.

 
 
dom här två sakerna är i princip det enda jag önskar mig i julklapp - åtminstone vad jag kommit på hittills. 
kanske kommer på något mer allt eftersom, men antar att jag behöver lite inspiration kanske? skulle dock inte tack nej till att få typ tio stycken peach body butter, eftersom det är en sån sjukt god doft och jag har hört att dem ska ta ur den ur sortimentet (inte helt hundra på det dock).

131121

åååååhåhåhååhåhååhåhååååååååh, vilken underbar morgon jag haft! råkade visst försova mig och vaknade exakt 10.14 när föreläsningen började klockan 10 (kvart över). 4 minuter senare satt jag på bussen och var så arg på mig själv så jag bara ville gråta! Nåväl, missade endast 4 bilder på powerpointen så jag hade tur..
 imorgon är vi lediga också, så det blev ju lite tidig helg idag. dock blir det egentligen inte heller det, eftersom vi ska försöka råplugga med casen imorgon. hoppas på lite framgång i alla fall så det inte blir alltför mycket arbete senare. efter det ska brudarna ut och käka på stan med avslutning hemma hos mig då vi ääääääääääääntligen (mest jag som tycker så, menmen....) ska pynta julgranen, längtar så sjukt mycket !!!
 nu ska jag nöta denna spellista: (Jul)Peppa!, och hoppas på att man hittar något hyfsat produktivt att göra resten av kvällen, har ingen tanke om vad än så länge dock. ;)
 
pössss

131118

vill bara börja med att skriva att jag har nu inte flummat såhär mycket på en lektion (föreläsning) på hur länge som helst. vi var nog alla (jag, Linnéa, Linnea, Petra & Jennifer) lite övertrötta och sista timmen satt vi och skickade så jävla fula snapchats till varann, hahah!! helt sjukt vad lite kan göra för att få en att skratta så mycket.
 när jag kom hem från skolan så tog jag dessutom tag i storstädningen idag och det kändes så jäkla skönt när jag var färdigt! nu kan jag ta sovmorgon imorgon med gott samvete! ^^ 
 nu blir det ett avsnitt av gossip girl och sen lite kvällsläsning om sårbara barn. ser så mycket fram emot att jag har typ 350-400 sidor att läsa tills på fredag, yey!
 
lite #throwbackmonday pics

plusminus

min helg:
 
+ massa fedagsmys hos Linnéa med tacos och Idol
+ har småstädat lite under helgen (storjulstädningen sker på tisdag)
+ fått en del skolarbete gjort
+ slått in så säädäns snygga julklappar så det är inte sant!
+ lördagsmys med min själv
+ häng med Petra och Linnéa på schtaan
+ fick reda på att mamma kommer redan på tisdag till Umeå!
 
- det är något fel med mitt bankkort, så va tvungen att "ersätta" det...
- ensam är inte alltid bra, ledsna tankar som kommer upp
- att mamma kommer redan på tisdag med jobbet, betyder att hon inte gör det veckan efter =    jag har ingen gratis skjuts hem till Övertorneå..
- måndag imorgon

hashtag;vuxenpoäng

Har ju varit med om roligare dagar! Imorse när jag vaknade så fungerade inte wifi:t som det skulle, eller det fungerade inte alls rättare sagt. 
 Misstänkte därför att personen som bodde här innan mig sagt upp sitt internet för denna lägenhet, vilket betyder att jag nu måste börja betala för det.. När jag kom hem från skolan satt jag i alla fall med pappa (i telefon) och kikade på lite olika leverantörer, ringde till en för att ställa lite frågor och det tog fan en timma innan jag fick absolut rätt svar och till och med då fattade jag ingenting. Blev uppringd för att fixa ytterligare lite saker och tillslut så fungerade det! Så nu min änglakör kan ni sjunga hallelujah för mig!!!!!
 Tycker faktiskt att detta ger extremt mycket pluspoäng på vuxenkontot. 
 
För övrigt har detta hänt sen jag senast uppdaterade: 
Sittning (som ni jööh vet om!)
Råkade visst tappa bort min börs utan att jag visste om det, haha.... Fick ju dock tillbaka den, utan att jag knappt visste om det heller...
Tråkiga föreläsningar
Serietittande
Fika hos Linnea *mummaaaaa*
Inte så mycket mer än så inte!
 
Imorgon har vi en föreläsning mellan 9-12, sen blir det lite fix här hemma innan jag ska vidare till Linnéa för att fortsätta vår tradition med Idol och SNN, blir även bjuden på middag där. Gööödans! 
 Annars så längtar jag hem så sjukt mycket, vilken chock där va???
 
Finisar!

Bilder från sittningen.

 

Döden.

Då var tentan skriven och det kändes ju jättebra de där! Nat. Hoppas verkligen på godkänt och ingen omtenta. Omtenta i sig är ju inte så farligt, men att läsa dom där texterna om och om igen - det kommer bli min död. 
 Efteråt åkte jag och Linneorna in till stan. Köpte bland annat en adventljusstake med tillbehör, julgodis och en adventsstjärna! Sen åt vi på foodcourt på Utopia, helt okej mat. Imorgon blir det att åka till ersboda för att köpa julgranen samt lite smått & gott. Sen ska jag nog bara ligga i sängen fram tills torsdagmorgon.... Kanske måste städa lite också.... Fan.
 
Nu ska jag dö lite i sängen, har världens jobbigaste hicka, ba så ni vet. 

Uppfyller Hannas dagliga dos.

hej Hanna (och alla ni andra)!
 här kommer din (och restens) dagliga dos av bloggning från min sida. denna dag har spenderats likadant som igår. i sängen. har varit tre vändor till köket för att hämta mat och nån gång på toaletten. roligt livet är när man tentapluggar. aspepp på att jag hunnit läsa så mycket som jag har gjort i alla fall, det negativa är ju dock att det inte känns som att något fastnar. som alltid. 
 tröstar mig med att Björn (ansvarig för kursen för er som inte vet) sa att mest troligt kommer alla lämna tentasalen inom en timma (om inte redan efter en halvtimma typ) pga att den är så lätt. jippie! 
 morgondagen kommer bestå av att läsa sammanfattningar, anteckningar, powerpoints, böcker med mera för att förhoppningsvis komma ihåg något på måndag. men jag kan säga er: Kommer det någon fråga om minoriteter så vet jag ju en penna som kommer att ryka! så jäkla roligt och intressant de vart att diskutera och läsa om det (inte bara inom skolan, utan också debatterna som varit på FB!!!).
 
längtar dock mest av allt tills hela tentan är över för då ska jag gå och shoppa en massa julsaker på staaaaan! *pirrimagen* och sen ska jag till ersboda handelsområde för att köpa en julgran på rusta. wiiiiie! lääääängtar galet mycket alltså!!
 förlåt för mitt megasurr om julen och julgrejer, men jag är verkligen som ett litet barn, #älskarjulen. och måste börja göra en lista på vad man ska köpa till folk i julklapp!! #peppadtjej
 
#tillbakstillpluggandet (HIMYM-tittandet)

20131101

idag är det första november. och vi vet ju alla vad det betyder, eller hur?
en månad kvar till december med alla sina magiska ögonblick så som mörka kvällar med snö som sakta faller till marken,
pyntande av julgranen (fast det kommer nog mest troligt redan nu i november, kan inte hålla mig länge till!!!), julbak,
promenad på stan (som jag också hoppas är pyntad till tusen) för inköp av julklappar,
juliga filmer
och det bästa av allt - julmarknader!!
plus en massa, massa mys såklart!
julen är då sannerligen den bästa tiden på året och helst av allt skulle jag vilja bo i en liten idyllisk stad med små gränder och söta lantliga butiker. som i filmerna om pippi, barnen i bullerbyn med flera. åh, va ljuvligt det hade varit! jag hade kunnat strosa omkring i staden i flera timmar och bara insupit allt.
såå mysigt, kan inte sluta drömma mig bort så ska fortsätta alldeles strax tillsammans med john blund. vi syns imorgon världen. 

RSS 2.0