Mitt 2010! -Life is not measured by the breaths we take. It's counted by the moments that take our breaths away.



Januari:
Nyåret firades med några av dom bästa, var skitkul! Var också tillsammans med Markus, men gjorde slut alldeles i början av månaden. Hade i alla fall ett jäkligt bra jullov i Luleå/Boden tycker jag. Det var skönt med ledigheten, som alltid. Jag nötte Twilightböckerna väldigt mycket, sträckläste!



Februari:
Fortsatte läsa twilightböckerna, såg mycket på gossip girl. Det var faaaab. Hade mycket "ta-hand-om-migsjälv-dagar" haha som inkluderade bastu, måla naglarna, ansiktsmask och hårinpackning = Väldigt mys!
Hade inte många bilder hehe..

Mars:
Sportlov, det var mykkkket nice. Var i Boden med bodensarna och chillade. Sen var det ju en rolig fest där i slutet av månaden också, hehe ellllllller?? Loved Salem Al Fakir i melodifestivalen också!!!!
Fan var är alla bilder?????????????????????????????

April:
Lyssnade vääääääääldigt mycket på Melissa Horn, fast de har jag i o för sig gjort varje månad det här året.. Lyssnade också mycket på the kooks, väldigt braaa. Var lite deprimerad trorja, skrev mycket emooosaker, kul! Var även mycket irriterad på att det lät som att det satt en kaffekokare i väggen, JAG SKOJJAR INTE!!! Kunde fan inte sova pga det!!!! Fot också med Ida till Karlstad i slutet av månaden, det var awesoooome :')


Maj:
Sökte till Idol, kuwl! For till Turkiet, betydligt roligare! När jag kom hem från Turkiet, så blev det svinvarmt här = great!! Spelade mycket brännboll och umgicks ;D


Juni:
Skolan slutade, vilket alltid är lika skönt. Sommarjobbade på fotbollsskolan och fyllde år! Emelie och Ida kom och hälsade på i fina Ötå ;) Min syster tog också studenten! Jättehärligt och lugn och skön månad, inte så mycket mer att säga om den.


Juli:
Spenderade i princip hela juli tillsammans med Hanna Oja! Marknaden, crusingen och Pellodagar. Det var väldigt kul! For och umgicks med Jessica också. Mycket bad vid campingen :D Sen även: Melissa Horn!! *chockerande*


Augusti:
Pissed off för att jag missade LK, fortfarande sur över att jag inte kunde fara. Missade Melissa Horn live :'( Men Hanna ringde och räddade min tråkiga kväll! Jag fick lyssna när Melissa spelade, wonderföllllll!!! :'D Vad mer hände? Fia och Pirr kom och hälsade på! Och sen så började skolan igen..
Sorry, dåligt med bilder från augusti :<

September:
Var i skolan och med kompisar och tjiiiiilllade! Sen for jag också till sthlm i slutet av september. Det var svinkul, typ boda borg och allting haha! Har tyvärr inte så många bilder här heller ;/ Men ni ska få en, bestämde mig för att köpa denna till papi i julklapp ;)


Oktober:
Skola och stress! Stockholm med Jessica och Matti i mitten av månaden, sjukt kul det med! :') Såg på filmen Edward Sciccorhands, helt underbar film! Älskar den! Mycket fika hemma hos mig med klassen också :)


November:
I år sen vi flyttade in i huset, sjukt kul! Skönt med höstlov, fick sova ut en del dagar och jobbade en del dagar :) Mer fikastunder hemma hos mig, aika najs. Längtade mycket till jul! For till Kolmården i slutet av månaden med Jessica, Danne, Jonne, Tomas, Henna, Gabbi och Mats! Det var SKOJJ ;D

Henna's bilder :)

December:
Vad har hänt under december? Längtat sjukt mycket till julafton iaf! Umgåtts med mina fina vänner. Köpt julklappar. Fikat hemma hos mig och firat lucia som en av tärnorna. :)



Härligt år, hoppas på ett ännu härligare 2011!
Längtar jättemycket :)

Hon är en sån farlig tjej, hon är en sån farlig tjej. Hon är en sån stygg tös...Yeah


Vaknade. Smsade. Hade haft sovmorgon. Smsade. Fixa sig lite. Smsade. Skola. Smsade. Två lektioner. Smsade. Äta. Smsade. Dampa med Ampoo. Smsade. Jobbade. Smsade. Simmade med Rebecka. Smsade. Chilla. Ska smsa.

Skööön dag!

Ska jag förklara morgondagen lika kort? Okej då.

Vakna. Smsa. Fixa Mig. Smsa. Skola. Smsa. Lektioner. Smsa. Äta. Smsa. Mer Lektioner. Smsa. Sluta skolan. Smsa. Vänta på Ampoo. Smsa. Laga mat. Smsa. Busa med Ampoo. Smsa. Äta. Smsa. Fixa migsjälv. Smsa. Fixa Ampoo. Smsa. Ut och busa. Smsa. Hem. Smsa. Sova.

JaBraHej.

There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.

Fy och fan, jag har en bekännelse.

Jag avundas alla er som oroar er över vad ni ska köpa till eran pojk-/flickvän.
För jag har ingen sådan.
Jag kom att tänka på det ganska nyss då jag läste en persons blogg, en kille som faktiskt vågar skriva hur mycket han älskar sin flickvän och inte är rädd för att kallas för toffel.
Och jag blev avundsjuk.
Jag vill vakna av pussar och känna att det är varmt på grund av kärlekens skull, även fast jag är ute i minusgrader.
Jag vill le bara för att jag vet att någon älskar att just jag finns och jag vill känna en bästa vän vid min sida.
När jag tänker på alla mina vänner som har någon, så ser jag lycka i deras ögon.

Jag ser naturligheten av kärleken.
Det vill jag också ha någon dag. Bara för mig själv.


Jag har blivit en kärleksfjolla...

Hide and seek

Alla som känner mig vet att jag behöver mycket sömn.
Jag borde alltså inte vara vaken vid denna tidpunkt, detta är illa eftersom jag kommer vara död i skolan imorn och sen på jobbet. Riktigt kul.

Men jag får skylla mig själv eftersom jag just kom hem från Bella och Tobbe, var där med dom och barski, vi satt i Bellas rum och bara pratade.
Måste förresten berätta världens roligaste sak, haha dör när jag tänker på det!
Tobbe och Barski hade spelat biljard och sen spelade jag och Bella mot varann, så hade jag typ bara kvar den svarta bollen och Barski sa att jag skulle skjuta de hårdaste jag kunde, så jag gjorde det. Ett plus var ju att han stod och psyka mig framför hålet jag skulle skjuta i. Nå niin, jag sköt och bollen for typ över kanten och höll på att fara rakt mellan benen på Barski! Hahahaha XD Som tur var för han så hade han snabba reflexer och den svarta bollen for i hans mage. Alltså ni ska veta hur mycket jag och Bella börja skratta för det gick som i slowmotion och när vi såg Barskis min höll vi på att dö för den såg så rolig ut!

I övrigt så bjöd jag Bella på en mysig middag på Rogers idag, orkade inte äta upp allt men vi hade kul ändå, skrattade åt typ ingenting och pratade och så vidare. :)

Nu ska jag börja sova, night!

RSS 2.0