My head speaks a laguage, I don't understand.

Så. Jäkla. Slut.
Gårdagen bestod i princip bara av att fixa sig inför dopet, fara iväg på dopet och efter det sitta och äta/fika/prata med släktingar. Av någon konstig anledning var jag svintrött när vi kom hem. Resten av kvällen spenderades framför datorn med lite TBBT.
Vaknade på ett av dom hemskaste sätten imorse. Wilma levde om som hon gjorde under hela sommarlovet då jag försökte sova. När jag vaknat till liv på riktigt och förstod att det var hon som förde sådant oväsen, så kom första tankarna "Men vafan? Varför är ungjävlen inte i skolan?!? VARFÖR?". Drog några korta slutsatser för mig själv om att hon antingen var hemma och hämtade något hon glömt och därför levde om, då hon uppenbarligen inte hittade vad hon letade efter eller att hon är "sjuk" och därför stannat hemma från skolan idag. När jag sen skulle gå och skrika på henne att hon skulle hålla käften så slog det mig. Dom har ju höstlov nu. Fan tänkte jag, nu kommer hela veckan vara såhär... Jag klarar inte av det! :( Var så trött att jag inte ens orkade skrika, utan bara satte mig i soffan istället. Vid lunch så for jag till Ica med Wilma och Lina för att handla lite småsaker. Bakade sen cupcakes och lagade därefter middag. Nu är alla dagens "måsten" gjorda och jag kan därmed stänga in mig på mitt rum och titta serier. Skönt! 
Jag måste säga att jag lever ett tufft liv. Puss
 
Trötta jag igår.

Blev ju inte världens snyggaste, men hey, de viktigaste är ju trots allt att dom är goda!

Let the skyfall.

Sandra som typ zombie/patient på rymmen från ett mentalsjukhus och jag som vampyr (Har mumsat på lite människa och var så hungrig så blodet kom överallt - grisiga jag säger jag bara...)
 
Vilken helkväll alltså. Helt sjukt slut nu..
Fixade klart håret och ögon-makeupen hemma och for sen med Hanna till Frippes. Väl där så var det bara att i princip kuta runt i alla rum för att göra klart allt, var sjukt stressad för att det kändes som att det var alldeles för mycket att göra. Hann inte ens äta middag, så var ganska så hungrig under kvällen också eftersom jag endast ätit några pepparkakor och en omelett idag - Till brunch. Strax efter 18 drog de igång då det började komma folk. Jag och Hanna var ju lätt i det roligaste "rummet", haha. Men tillslut blev det jävligt kallt där nere i källaren och höll seriöst på att frysa ihjäl (Ja, jag är en väldigt frusen människa). Kring 20 så avslutade vi spökrundan nere i källaren och efter de satt jag i fiket i princip resten av kvällen. Var himla frusen efter tiden nere i källaren så jag ringde och bad pappa sätta på bastun här hemma, riktigt tur att jag gjorde de! Kom hem strax efter 23 och kom nyss ut från bastun! Fyfasiken va skönt att sitta där och värma sig och få bort all skit från kroppen (hade ju fejkblod osv i ansiktet och diverse delar av kroppen). Är som redan skrivet helt sjukt slut nu, så tänkte titta lite TBBT och sen förhoppningsvis sova gott resten av natten, vilket jag borde göra!!
Imorgon (Idag) ska vi på dop och resten av dagen är oplanerad! Hade varit grymt skönt att ta en promenad eller nått, men vi får väl se hur det blir med den saken, lär säkert vara död, haha. Vi hörs! Puss

For this is the end. I've drowned and dreamt this moment, so overdue I owe them.

Skyfall var faktiskt riktigt bra måste jag säga! Vill lätt se om den igen. Efter bion hängde jag på Frippes och var med Ida L och Sandra, väntade på att Ida skulle sluta och när hon gjort de och Frippes hade stängt så var vi ute och gled runt ett tag. Var gode skönt att få komma hem och lägga sig under täcket, var helt iskall kändes det som!
Idag har jag vaknat för ungefär 2 timmar sen. Var på en kort promenad med hundarna, har bytt skärm till min lampa (blev mycket snyggare med den här än den jag hade innan!!) och plockat undan lite utesaker in till förråden. Mamma och pappa är på återvinningen just nu, så jag väntar på att dom ska komma tillbaka för att få mer instruktioner om vad som ska göras! Vid 15 ska jag infinna mig på Frippes för att fixa dom sista småsakerna inför Halloween och så kommer även resten av kvällen spenderas där. Hoppas att det blir roligt!
 
 

But she don't wanna go outside tonight.

Förgyller mina dagar med så mycket sömn som möjligt, men jag ser det bara som en positiv sak. Det sägs ju att man behöver sin skönhetssömn och min verkar vara uppemot minst 12 h/natt så!
Igår vet jag inte ens när jag vaknade eftersom Rebecka ringde och väckte mig. Vi var till Finland en sväng och JAG KÖPTE VIN, fattar ni? Sitter redan för mig själv och tänker "Hujjäääää", men jag hoppas verkligen att jag blir positivt överraskad. På kvällen så bakade vi i massor på Frippes inför deras Halloweenkväll som är nu på lördag, kommer nog bli sköjsigt då jag ska klä ut mig till va de nu blir och Hanna ska vara spåkärring, haha! Och redan imorn kommer hon hit och förgyller min kväll då vi ska och titta på den nya Bondfilmen, riktigt länge sen jag var på bio nu så jag är fan taggad inför de! :D
Idag har jag inte gjort så överdrivet mycket, for till Frippes för att hjälpa till med ytterligare några småsaker inför lördag. Sen nu på kvällen så  var jag och Ida och tittade på när killarna hade träningsmatch mot varandra. Roligt att ta sig ut om kvällarna lite grann istället för att bara sitta inne, känns som att jag gör de hela tiden..
 
Nu tänkte jag avsluta kvällen med lite TBBT (såklart) innan jag går och duschar/sover. Puss
 

Innan jag kände dig.

Är fortfarande hur trött som helst idag. Kanske för att det var omöjligt att sova bra. För det första har hundarna, speciellt Kiba, gnällt som fan hela natten. Först att dom vill ut ur mitt rum och sen in i mitt rum igen och så har det hållt på så hur länge som helst! Och för det andra så var de nå byggarbetare här imorse igen som började göra om i köket och livades som fan. När alarmet ringde så steg jag tillslut upp.
Idag har jag även vart på ärenden runt byn med Bella. Köpte någon ansiktsscrub, två nagellack och en farsdagspresent till pappa. Sen for jag till skolan för att vänta på Rebecka, dock hade mommo tydligen glömt bort att vi skulle komma idag, så vi gick hem till mig istället och "pluggade". Eller ja, hon pluggade ju och jag gjorde lite allt möjligt för att underhålla mig själv.. Sen har jag gjort middag till mig själv och Wilma eftersom mamma och pappa är i Haparanda. Nu gör jag inte alltför mycket, utan glor mest bara på TV och väntar på att mommo och moffa eventuellt ska komma förbi. :)
 
Tyvärr kommer det inte upp några bilder från helgen idag, har inte orkat föra över dom från mobilen! Men lägger upp bilden på mig och Rebbe när hon plöööggade hos mäj idag. Puss
 

Luleyo

En fin bild på mig och Ida från i helg.
 
Hej! Är extremt trött just nu, så tänkte dra ett snabbt inlägg så jag sen får vila/gå och lägga mig.. Har kommit hem för lite mer än en timma sen från Luleå. For ju dit igår vid 7.30-tiden och själva konferensen började vid 11. Tyckte det var roligare än vad jag trodde det skulle vara, men vissa grejer var riiiiiktigt tråkiga. Bilden ovan är ett exempel på det.. Jag och Ida hade astråkigt på en föreläsning som rent ut sagt SÖG BALLE! Ursäkta ordvalet. Kan berätta lite roligare saker som hände också.
På kvällen så for jag och Ida till Coop på Örnäset en sväng för att köpa lite gotta. Inne på affären hittar Ida en Spiderman-mask och vill prova den. En väktare gick förbi och kollade på oss i farten och hon måste blivit lite misstänksam och typ trott att vi var påväg att sno något, för hon stanna som upp, backade tillbaka några steg, hon kollade lite lurigt på oss och vi vände oss båda mot henne (Observera att vid detta laget hade Ida masken på sig). Då såg hon ju vad vi faktiskt höll på med så började hon asgarva och gick därifrån. Hahahahaha fyfan.
Avslutar faktiskt inlägget med detta och återkommer väl imorgon. Lägger väl kanske upp några fler bilder från helgen då. Puss

Det är dags att tänka efter och jag vill inte följa med. Det har regnat hela sommarn och jag känner nu det.

Idag (lördag) ska jag köra bil vid 7.30/8.00 till Luleå.. Och jag är fortfarande vaken? Är inte ett dugg trött och sitter bara och tänker på alla viktiga saker som jag måste göra, men som jag gång på gång skjuter upp.. Inte bra detta...
Idag (fredag) har jag i alla fall försökt göra lite hushållssysslor  (som vanligt). Klev upp vid 10 kanske och började där efter packa, städa och tvätta. Sen har jag borstat Kiba lite grann och dammsugit. Avslutade "god hemmafru-dagen" med att laga middag och då hade även Hanna kommit hit. Sen for vi ut på byn och kom hem nån gång innan 00. Hon for hem en kort stund efter det och jag har duschat och tittat på Grey's Anatomy. Förstår fortfarande inte hur jag kan vara så pigg vid den här tiden.. Känns som att denna helg kommer bli väääldigt lång, speciellt morgondagen som jag tror slutar tidigast vid 21, hoff.. Jag och Ida ska ju fara på SDF-konferens för alla SDF (SpecialDistriktsFörbund) i Norrbotten, alltså typ Norrbottens Skolidrottsförbund, Norrbottens Fotbollsförbund, Norrbottens Innebandyförbund och så vidare. Känns som att det kan bli intressant, dock så är jag ändå inte speciellt taggad. Kanske är för att jag har varit borta så många helger på så kort tid nu på senaste. Hade verkligen varit skönt att bara göra ingenting, fast och andra sidan så är väl det vad mina veckodagar är till för numera, haha. Kan åtminstone säga att det blir en tidig kväll på söndag! Puss

En av dom viktiga sakerna som jag måste ta itu med... Dock är det ju så jävla jobbigt att behöva gå igenom allting om och om igen. Och att väcka upp minnena igen som man lyckas tränga undan djupt inom sig och inte längre tänker på varje dag eller har mardrömmar om varje natt. Jag hoppas verkligen att denna process går snabbare än vad det gjort tidigare, så att allt blir överstökat så fort som möjligt..

Så att jag slipper ta farväl.

Idag var det jätteroligt att vakna. Vid 7-tiden släppte mamma in hundarna i mitt rum och stängde sen dörren. Sen kanske klockan hann bli 7.20 och så kom det några byggarbetare som plingade på och såklart bröt ju helvetet ut i mitt rum när vovvarna började skälla som FAAN! Jag som skulle sova länge idag liksom..
Nåja, efter kanske en timma av orolig sömn efter de gav jag upp och öppnade dörren. Då var ju ingen hemma längre! Fortsatte snarkna ett tag till i mamma och pappas säng innan jag tillslut klev upp. Har väl egentligen inte gjort så himla mycket vettigt idag.
Var med Bella och Cornelia ett tag, sen for jag till Frippes med Kim och satt där och snackade om perversa saker i köke med folk. Fick skjuts hem av Buska i alla fall och nu tänkte jag som vanligt kolla lite TBBT innan jag går och sover. Intressant dag much? Imorgon blir det i alla fall lite mer hektiskt! Pööööössss
 
Fick även bekräftat på hur jävla snygg jag är idag av Cornelia när jag visade den här bilden. Roligt att jag förresten ser så jävla allvarlig ut..
Det gick till ungefär såhär:
*visar bilden*
Jag "Visst är jag snygg? Visst är jag??"
Cornelia "Jaaaaa! Hihihihiihihihihhihihihi"

Man ba "AAAAAAAAAAAAAAWWW, va snäll hon är!!! :'):'):'):')"

Vi har blivit som dom, någon tittar på oss. Är det min tanke hon ser? Eller dina röda kinder som avslöjar mer?

HOJJA(!)Vad jag har varit duktig idag! Det var faktiskt länge sen jag var såhär duktig som jag varit just idag, mestadels kanske för att jag bara har legat och sovit bort hela dagarna, samt kollat tv resterande tid. MEN inte idag inte! Idag vaknade jag vid 9-tiden av att pappa ringde och gick inte och la mig igen efter det, som jag vanligtvis skulle ha gjort (Förstår egentligen inte varför jag inte gick och snoozade en timma eller två???). När jag klivit upp ur sängen, slog jag igång TVn och släppte ut hundarna på baksidan en snabbis. På TVn var det en debatt mellan Obama och Romney och tänka sig - Jag satt och kollade på hela avsnittet! Och tyckte det var riktigt intressant, helt otroligt! Satt och kollade några program till, men sen vid 12, halv 13ish (cool jag är som skriver "ish", hahaha) så blev jag riktigt uttråkad och kände "Nää, jag vill inte ens kolla på TV längre!!" (Ännu mer otroligt eller???) - Så jag gick och la igång en tvättmaskin, vek den torra tvätten och hängde upp den blöta tvätten. Sen började jag rensa en jävla massa saker från mitt rum som jag insåg att jag faktiskt inte behöver längre - Så himla skönt att det blev lite tommare, för det är bokstavligt talat fullproppat med saker.. Men duktigheten slutade inte där, nejnej! Jag tog tag i dammsugaren och dammsög i huset, plockade undan saker och tog till sist en promenad med hundarna. Efter det hann jag med en snabb dusch och fix innan vi åkte iväg mot Frippes för att laga mat med tjejerna. När vi ätit färdigt satt vi och spånade om Halloween och så vidare. Var ganska slut när jag kom hem, men var tvungen att kolla igenom lite tråkiga och deprimerande papper innan jag fick ta det riktigt lugnt.
Nu ska jag i alla fall flytta mitt feta arsle till sängen och titta lite TBBT, sen ska jag SOVA.... LÄNGE! Puss
 
"Äldre" bild från Instagram.

Nu tror du säkert att jag hoppas, på nått som aldrig ska bli av. Men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav.

Tandläkarbesöket gick ju finfint, däremot var det inte lika roligt på vårdcentralen.. När jag kom hem så var jag helt yr och mådde dåligt, så låg i soffan och glodde TV/powernapade resten av dagen i princip. Lyckades i alla fall vara ute med hundarna en kort sväng och även slänga ihop en väldigt fin middag med bland annat snoppastan jag fick av Ida i present. Började titta på fotbollen nu på kvällen också, men när första halvleken slutade 3-0 för Tyskland så gav jag upp - Man är ju bara medgångssupporter, skämt åsido, haha. Nu tänkte jag faktiskt titta lite TBBT, Gossip Girl och Criminal minds innan jag går och lägger mig. Får ta och göra dom där "viktiga sakerna" imorgon! Förhoppningsvis orkar jag stiga upp någorlunda tidigt, så jag hinner göra allt vettigt som jag nu ska göra. :) Puss
 

Första snön kom idag och lilla Wille blev något vitare, min lilla sötnos! :) Såg dock ännu mer ut irl.

Fin middag!

And I will wait. I will wait, for you..

I helgen har jag varit i Stockholm igen (Kommer inte ihåg ifall jag skrivit innan att jag skulle dit). Känns som att det blev alltför mycket ätande och fikande, som vanligt då när man är på möte! Men själva mötet gick väl i alla fall bra och var avklarat ganska fort ändå. På söndagen fick jag lite tid över, så jag umgicks med Hanna och Aleksander. Först tog vi en liten fika i Gamla stan och sen gick vi till Hötorget och käkade middag - Supergott var det! Efter det åkte jag ut till flygplatsen och väntade på flyget hem. Var hemma strax efter 23 nån gång. Har dock sovit riktigt dåligt i helg och haft jätteont i ryggen + haft lite feber, så det var verkligen ett stort minus, men riktigt skönt att få sova ut i min egna säng inatt, så jag har varit pigg och igång hela dagen.
Rebecka kom förbi och vi surrade/"pluggade" och så vidare. Sen var vi på byn en sväng och efter det har jag fixat med middagen och påbörjat rensningen av alla mina mail - Haha sjukt jobbig sysselsättning, men tänkte det var lika att få lite ordning på den så jag inte behöver leta ihjäl mig när jag ska hitta ett visst mail. Nu sitter jag och fifflar med mina trasiga skor som jag tänkte försöka laga så inte lilla fattiga jag behöver ta dom till skomakaren.. Tänkte snart ta en dusch och sen avrunda kvällen med lite TBBT. :)
 
Imorgon blir det dock tidig uppstigning! :( Ska till tandläkaren klockan 9 och sen 13.20 ska jag vara på VC för att ta den sista Gardasilsprutan, buhuu!! Måste även vara förbi skolan vid 15 för att prata med Inga en sväng. Sen får vi väl se vad jag mer lyckas hitta på också, har i alla fall några saker som jag måste ta tag i denna vecka, så kanske lika att få det överstökat då!! :) Nuuuu göra annat. Puss!
 
Två bilder från i helg.

Jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig.

Idag har jag haft stenar på mina axlar. Tills jag insåg att dom var helt onödiga och lyfte bort dom. Det kändes så mycket bättre för mig själv att göra det. Nu känner jag visserligen av ryggsmärtorna mer eftersom jag inte stressar och spänner mig, men det får vara så. Jag känner mig trött hela tiden. Vardagen känns jävligt grå och tråkig när jag tänker efter. Det är som ett konstant regn i mitt huvud. Fan va trist. Kan som jag tidigare skrivit inte göra särskilt mycket mer än det jag redan gjort/gör eftersom jag fortfarande är krasslig, något som jag verkligen blir galen på. Det finns ju inte heller så mycket att skriva här för tillfället, eftersom jag för det mesta gör nada vettiga saker, utan jag kan bara klaga hur tråkigt jag har det eller skriva om hur glad jag är just den dagen.
Stenarna är ju borta nu i alla fall och jag ska försöka att inte lägga några nya dit heller, jag ska bara ta det lugnt!
 
// sne deppig chej

Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.

Även om jag låter ganska deprimerad i vissa av mina inlägg, så är jag otroligt glad över att hösten är här! Av någon anledning förknippar jag Melissa Horn med hösten och det är så underbart att få höra hennes ljuva toner. Hennes texter som så klockrent träffar mitt hjärta. Och även om hennes texter kan vara lite ledsna, så blir jag glad. Jag blir glad för att jag vet att det faktiskt är någon som känner precis som jag gör ibland. Och någon som kan sätta ord på exakt det som jag vill säga.
Något annat som är bra med hösten är alla serier som börjar igen - Grey's Anatomy, Gossip Girl och Criminal minds. Wiiii, ni kan ju förstå hur glad jag blir över det!!
Sen är alla färger ute så himla fina, älskar när löven faller ner på backen och att vara höstklädd. Mysiga tröjor och tjocksockar, så himla skönt. Dricka thé, äta skorpor och mysa ner sig under en filt med tända ljus framför tvn - Är inte det underbart så säg?! Jag älskar helt enkelt hösten. :)
 
Snart kommer vintern. Den är också underbar. Det är så vackert när snön sakta faller ner och täcker marken. Julen närmar sig och det är den absolut mysigaste tiden på året. Varje år sitter jag där och dömer julkalendern som faktiskt var "bättre på min tid", dock var förra årets julkalender Tjuvarnas Jul riktigt, riktigt bra. Jag älskar att sitta och titta på juliga filmer, serier med jul i och julkalendern med en kopp varm choklad och en lussekatt. Så. Himla. Bra.
Jag tror inte på tomten längre, men blir fortfarande lika uppspelt när han kommer in genom dörren med en säck full med julklappar. Vill alltid vara först att ta emot honom och sen hjälpa att dela ut presenterna. Och att öppna sina paket är det bästa!
Jag älskar att spendera tid med familjen och planera vad man ska ge dom andra i julklapp. Jag älskar att ge julklappar, för varje present har jag tänkt ut med kärlek, omtanke och kanske lite historia bakom.
 
Tillslut vill jag säga att detta var ett jävla mongoinlägg, det låter som att jag är 5 år när jag skriver om julen. Haha...
 
// mågen chäy po 19 år
Arkivbilder //Julen 2011
 

För fast vi båda vet hur illa det gör mig, att få din kyss fast jag inte är nån för dig. Kan jag inte slita mig ifrån. Men det här var sista gången..

Och idag kom febern som ett paket på posten! Hade inte så hög feber, men blev ändå helt utslagen och somnade på soffan i flera timmar. Dock frös jag svinmycket även fast jag hade kläder + den tjocka flisfilten på mig, men när Wilma kom hem var hon så snäll och hämtade mitt täcke och bäddade in mig i den. Så skööönt! Annars då? Har inte gjort överdrivet mycket idag förutom att plocka lite i mitt rum och tvätta, hänga upp samt vika en massa kläder. Tänkte fortsätta "storstädningen" imorgon och kanske börja packa lite inför i helg. That's right, ska bort även i helg och denna gång till Stockholm för möte med Ungdomsgruppen.
 
Idag har jag också fått en skrivare/scanner/kopiator av mormor och morfar, fett nice säger jag bara! Ska vara förbi där imorgon och prova en klänning som mormor ska hjälpa mig sy om, och samtidigt kanske fara förbi skolan en svängish. På kvällen väntar besök från Rebecka, wohoo. Nu ska jag gå och duscha kroppen lite snabbt och sen sova. Wööp wöööp. Puss!

Jag väntar ute i tystnaden, för att det är lättast så.

Just nu uppdaterar jag inte så ofta som jag kanske skulle vilja göra. Jag vill så gärna skriva saker, men det känns som att jag tappar orden hela tiden. Det finns inget att skriva. Och även om det finns saker att skriva, så vet jag inte hur jag ska formulera mig på ett bra sätt. Jag känner mig tom, jag är just nu bara ett ihåligt skal som inte vet vart jag ska ta vägen för att fylla mig själv igen. Ibland känns det inte ens värt att vakna på morgonen eftersom jag redan vet vad som händer den dagen. Min framtid just nu är förutsedd. Jag väntar på en förändring i form av ett svar, så att något ska hända. Mycket mer än så kan jag inte göra.. Jag önskar verkligen att jag var en sån person som inte tänker alls. Att tänka såhär mycket gör att knivar hugger inom mig.
 
Visst finns det dagar, som jag kan vara snäll och låtsas som förut.
Och visst finns det dagar, som det kan göra ont att se dig ramla här omkring.
Det fanns en kärlek, men den har brunnit ut.
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.
 
Du säger att du minns och att det känns som igår, men det var för länge sen för att ens komma ihåg.
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt.
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?
 
Det är att leka med eld, när du drar upp det här igen.
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.
Det finns ingen att behaga, inget att förklara.
Inget att försvara.
 
Jag gav upp för länge sen.

Vad har hänt sen sist?

Var ju ett tag sen jag skrev här! Har ju som sagt befunnit mig i Umeå i helg för styrelsemöte bland annat. I fredags när jag kom dit var jag helt slut efter bussresan (Fick nämligen inte mycket sömn på bussen - Vaknade tre-fyra gånger av att jag stönade och då tyckte jag att det var lika att vara vaken istället för att skämma ut mig). Gick ändå ut på stan med Vicki och det var riktigt roligt! När jag kom tillbaka till hotellrummet fick jag äntligen vila lite grann, dom andra kom inte förrän vid 00.
Under lördagen hade vi möte i ca 6 timmar och typ de enda vi hann gå igenom då var budgeten inför 2013. Det var den jag var så himla orolig för eftersom det är så stora och så mycket siffror, men det fick faktiskt riktigt bra och lätt att förstå/hänga med då Erik (ordförande) förklarade på ett väldigt bra sätt! Vi fick även besöka IKSU och sen avslutades kvällen med middag på Rex och Fortet för oss under 21 år (tror jag det var Fortet är som BodaBorg)). Jag hade då i alla fall skitrolig på Fortet och sov riktigt gott den natten!
På söndagen började jag och Emma med att prata inför alla på Inspirationsforumet om Ungdomsgruppens projekt osv, innan vi fortsatte med styrelsemötet. Under själva styrelsemötet diskuterade vi mest eventuella motioner till Riksidrottsmötet och såna saker. Hade en väldigt rolig helg och det enda jobbiga var resan dit och hem..
 
Idag har jag faktiskt blivit brunett, är riktigt nöjd med resultatet också! Sen har jag och Hanna varit till Ida och fikat eftersom hon fyllde år i söndags. :) Nu ska jag fortsätta kolla TBBT och sen lite Criminal minds (Kan ni förstå hur glad jag är över att en ny säsong kommit ut igen????). Puss
 

RSS 2.0