Fredag.

Börjar nu bli på bättringsvägen och tog mig utanför dörren idag! Kändes välbehövligt att få lite frisk luft. Gick med Bella till byn då hon skulle sola och sen surrade vi hemma hos henne ett tag. Nu är jag ganska slut i huvudet, så tänkte vila en stund innan middagen. Kvällen och hela helgen kommer spenderas framför filmer och förhoppningsvis är jag frisk till måndag igen. Någon från min klass som vet om vi har Naturkunskap då? Puss

Fördriver tid.

Namn: Matilda

Ålder: 18

Längd: Jag vet inte riktigt, har inte mätt mig på typ ett år, men kring 160 är det i alla fall

Sko-storlek: 36 på converse, men 37 brukar jag också ha, brukar få gå upp till 38 ibland på högklackat för att jag har så breda fötter..

Född: Bodens BB

Bor: Övertorneå

Gör just nu: Kikar bara runt på olika sidor, ska snart sova.


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Jag ser alltid de bästa hos andra tills dom bevisar motsatsen, jag är väldigt lätt att prata med (ger bra råd osv) och att jag lyssnar på andra människor.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Har ganska dålig självdisciplin, kontrollfreak (folk säger att det tydligen inte är bra) samt att jag kan ha väldigt dåligt temperament.


 

Vad är du rädd för: Sprutor är min största fobi... men sen har jag jäääävligt många konstiga rädslor också.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Jag är väl bra på ganska mycket, tror jag är mest nöjd med det. Har kan göra mycket, tex baka goda saker osv och sen har jag även kunskap inom många områden. Tycker det är ganska najs!

Det roligaste jobbet du haft/har: Det roligaste jobbet, ja, de roligaste riktiga jobb som jag har haft var nog sommarkyrkan.. Att bara få sjunga och spela musik i 3 veckor är inte fy skam!

Har du körkort och egen bil: Nej.

När tog du ditt körkort: Har inte tagit det än..

När grät du senast: I söndags, hade panik över att jag eventuellt skulle tillbringa resten av mitt liv i Sveg..

När skrattade du senast: Idag?

Vem åkte du bil med sist: Var cool och åkte taxi med pappsen nyss

Vem åt du mat med sist: Pappa

Vem sov du hos sist: Hahahah, är det fel om jag inte ens minns?

Vem sov hos dig sist: Hehe samma på den här

Vad var du rädd för när du var liten: sprutor där också, och sen var jag extremt rädd för mörker och trånga utrymmen

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: HAHAH det första svaret jag hade på den frågan var typ präst.... Men sen har jag velat bli bagare osv också

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Har tappat räkningen för länge sen..

Värsta smärtan du råkat ut för: Varje gång någon nerv går i kläm. Can't describe the feeling..

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Kärleken också gjort mig glad. Även om jag kan bli ledsen när jag tänker tillbaka på det, så är jag väldigt glad över att jag fått ha så fina killar i mitt liv och jag är även glad över vad dem mindre fina har lärt mig. Träningen, speciellt inom brottning, har också gjort mig väldigt glad! Livet var så underbart varje dag man gick till träningen, love it!

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Att jag varit så lätt att utnyttja förut.

Har du någonsin sportat: Japp!

Någon du ser upp till: Svår fråga.. Jag ser upp till många personer, mina vänner bland annat. Dem är så inspirerande.

Vad finns alltid i din handväska: skavsårsplåster

 


Har du varit utomlands någon gång: Ja

Vilken plats var finast: Hmm.. Thailand

Största stad/städer du varit i: Barcelona, Phuket, Stockholm, Göteborg, La Palma osv, kommer inte ihåg.


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej

Rökt: Ja

Snusat: Ja

Druckit: Ja

Har du piercing eller tatuering: Nej, inte längre.

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Han ska le mycket och vara glad, gillar när håret är lite smårufsigt - inte för kort och inte för långt, såklart ska han vara snäll och rolig.

Finaste komplimang du fått: Jag vet inte..

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja. Och det var hemskt.. Ångrade mig så mycket efteråt, men då var det ju för sent.

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja, det har jag verkligen. Därför jag inte vill ha något förhållande än i alla fall.

Hur många sex-partners har du haft: Oj, va vi var nyfikna!

Har du någonsin gjort något kriminellt: Kan inte lagboken utantill, men det har jag ju säkert gjort!

Har du snattat: Nej

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Både och. Vill helst bo i en storstad, men det är mysigt att ibland kunna fara någonstans och bara vara.

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött!!!

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX: Max

Vin eller Öl: Usch

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Utlandet!!

Sport eller nyheter: Sport. Haha!

Hockey eller fotboll: Spela - Fotboll. Titta på - Hockey

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Ja lite mittemellan, inte för ljust, typ färgat håret "blont" *host gult*. Men inte svart heller.

Sommar eller vinter: Sommar såklart!

Vår eller höst: Höst faktiskt. Älskar att man kan krypa upp under en filt med en kopp té och kolla film eller whatever. Våren är så slaskig!

Flyg eller tåg: Tycker det är både skönare och mysigare med tåg.

Bil eller buss: Oh definitift bil!

Vemdalen.

Tänkte bara skriva att jag lever (nätt och jämt). For ju som sagt i onsdags mot Vemdalen och var framme på torsdagen kring 10/11. Backarna var jättefina, dock var det dåligt (hyfsat kallt och det blåste mycket) väder och jag har lyckats bli sjuk. Så det var inge vidare. Stugan vi bodde i var helt okej, lite omodern kanske, men helt okej. Har dessutom pressat i mig allt för mycket onyttigt i helg. Men det jämnar ut sig med tanke på att jag har promenerat totalt 18 km, bara på vägen till och från stugan (från backen) plus slalomåkningen. Och till sist var hemresan ett rent helvete.

Dels på grund av att jag var sjuk och dels för att det var massa strul. Stockholmarna skulle åka strax innan 15 från Vemdalsskalet och jag först vid 18, men så fick vi reda på att bussarna inte gick förbi där på söndagar. Då fick vi hoppa in i en taxi för att köra ikapp bussen och sen fick jag hoppa av i Vemdalens centrum. Åkte buss till Sveg, där jag fick vänta på en taxi... Som aldrig kom.. Snacka om att jag fick panik!! Ringde hem till pappa och mamma som hjälpte mig, eller först ringde jag till bolaget som skulle komma och hämta mig, men hon sa att det inte fanns någon bokning gjord åt mig och att jag var tvungen att boka en ny... och det skulle kosta mig 2500 kr!! Men som tur var så ringde mamma för att boka en ny, då fick jag ju såklart en ny taxi så fort som möjligt och så fick jag även åka gratis eftersom den andra inte kom. Så det var skönt att de löste sig! Dock var tåget försenat imorse, så jag missade min buss och fick vänta i två timmar i Luleå på nästa, så jag var hemma lite senare än planerat.. Men nu är jag hemma i alla fall!

Orkar inte vara sjuk nu.. Har prov imorn, ska hjälpa till på UF-mässan under onsdag och torsdag och för att inte tala om alla träningar jag missar, blir så less!! Får hoppas att jag blir frisk snabbt...

Bilder kommer mest troligt imorgon!

Life is whatever you make it.

Det lönar sig att plugga hårt! Tror det gick bra på provet. Faktiskt jävligt bra. Kändes som att jag kunde allt i alla fall. =) Nu ska jag strax börja laga middagen och sen börja läsa lite psykologi/packa klart väskan. Ikväll blir det basket klockan 18 och efter det måste jag få färdigt allting inför imorgon. Vet inte heller hur uppdateringen blir under resten av veckan, så om jag inte hinner skriva något så hörs vi på måndag. Förhoppningsvis med lite bilder då också! :) Puss


Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together, when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.


Leaving pieces of me behind and I feel like I'm breaking inside.

Imorse var det alltså uppstigning 5.30, ingen höjdare för en som stiger upp tidigast 9 på "lediga" dagar. Bussen gick alltså 6.40 mot Kalix tillsammans med mig och Ida (och ett gäng random people) on board. Som tur var så blev vi inte kvar där särskilt länge. Varken på den bussen eller i Kalix. Skönt.

Hade för övrigt en jättebra plan! Om Ida nu lyckades med det hon skulle lyckas med, ja då var det ju bara att fira! Men om hon inte lyckades, då kunde man ju alltid tröstäta. Som ni förstår var detta ju en win/win-situation för mig och då var jag ju bara tvungen att följa med! Firade (eller tröståt vi? jag minns inte...) gjorde vi i alla fall med skumraketer i väntan på bussen som skulle ta oss hem igen.

Väl hemma i Övertorneå fördrev jag tiden med att plugga på torget och hade sedan franska. Nu ska jag fortsätta med att plugga inför NK-provet som är imorgon klockan 15.00.
16.30 blir det basket och 20.00 är det dags att skaka rumpa på zumban, däremellan ska jag hinna pressa i mig lite mat och plugga. Puss


Jag ser så jävla sugen ut på denna bild så det är inte sant?! Hahahaha. En äkta IwantyouonthetableNOW-blick...
Snodde för övrigt bilden av Ida.

If you can't handle me at my worst, you sure as hell don't deserve me at my best.

Så var det söndag igen.. Det var inte så mysigt att somna klockan 4 inatt (låg och vred mig i sängen i ca 2-2,5 timmar) ungefär och sen vaknar man av att ens lillasyster spelar på det förbannat ostämda pianot. Okej, klockan var 11.30, men ändå ett hemskt sätt att vakna upp på.. Humöret var inte det bästa då kan jag säga. Det blev i alla fall lite bättre när jag fick äta hembakat bröd till frukost och sen gosa med Wille!
Den här dagen kommer till största delen spenderas med näsan i NK-boken, så jag förhoppningsvis fattar någorlunda mycket inför provet. Ska även förbi Tobbe för att lämna hans jacka och bland annat hämta mina brillz därifrån. Får väl se om det hinns med något annat umgänge idag, förhoppningsvis så :) Ska i alla fall avsluta kvällen med bastu och sånt så jag orkar upp imorgon eftersom det blir en ganska tidigt uppstigning! =)

Passade på att beställa lite kläder och sånt till sommaren också. Det var ju ett bra tag sen shoppingfreaket gjorde en beställning, så det var ju på tiden. ;)






















En rosa ärmlös skjorta i chiffong och ett glest stickat linne (fast i vit)

Ett par nya svarta jeans (eftersom mina har blivit för stora) och ett par träningsshorts.

En ny bikini (tyckte den var så jävla snygg....!)

Två par fjäderörhängen! De vita har jag tänkt ha på utsparken. :)

Nu dags att plugga! Puss

Resereporter

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Vilken rolig chans detta skulle vara! Jag vill nog helst åka till Kroatien eftersom jag aldrig varit där. :)

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

Loved you yesterday, love you still.
Always have, always will.

16/3-09.. 3 år sen idag.

You are the only one, who can make my heart beat faster and slower, at the same time.

Everyone deserves second chances, but not for the same mistake.





























140312

Positiva saker som hänt idag.
1. Presenterat mitt projektarbete för socialnämnden.
2. Endast haft en lektion.
3. Effektivt pluggande med Rebecka.
4. Nudlar till middag.
5. Grym löparrunda.

Nu läser jag lite i NK-boken inför det kommande provet (som jag ska göra på tisdag) och senare ikväll väntas zumba. Toppendag helt enkelt !! :)


Imorgon kommer dagen bestå av:
Presentera mitt projektarbete för kultur&fritidsnämnden, engelska, plugga till NK-provet, franska, middag, basketträning, NK-plugg.
Och fredagen:
Löparrunda, promenad med hundarna, psykologi, NK-plugg, fredagsmys.

Då vet ni vad jag sysslar med ett bra tag framöver! =) Puss

In every breath I take, I'm breathing you.

Har varit och sprungit långa intervaller i 45 min. Kändes jävligt skönt med tanke på att innan årsskiftet hade jag världens sämsta kondition (orkade knappt springa 1000 m) och nu kan jag springa i relativt snabbt tempo och hysat länge, trots att jag är förkyld. Det går framåt!

Nu ska jag nog göra lunch åt mig själv, sen ta en powernap innan jag börjar med alla dessa nödvändiga sysslor.. Kanske hinner gå en långpromenad med hundarna nu under eftermiddagen också. Basketträning blir det i alla fall ikväll!

#livingthedream


You never know what'll happen tomorrow, so carpe the fuck out of this diem.
















Le moi thinking I'm some sort of fashion star.

Bjussar på bilder från tidigare idag.
Har hunnit ta sista Twinrixsprutan, och jag lipade knappt. *Är så himla stolt över mig själv!!* Sen väntade en snabbt möte med Inga om mitt PA. Nu är det färdigt, fick "ett solklart MVG" i betyg och det kändes riktigt bra! :) Sist har jag haft en franskalektion som jag gäspade mig igenom. Nu väntar jag på att höra ifall det blir någon basketträning idag eller inte? Om inte så far jag nog på en springtur/promenad och sen kanske till simhallen. Kvällen avslutas som vanligt med en finis och Eva & Adam.

Livet känns så himla PRIMA just nu, är så glad och relativt lycklig! Känns som att bara bra saker kan hända just nu. :) Puss

Jag skulle andas i det tomrum som blev över, om du lämnade mig nu.

Varning för dåliga webcam-bilder.














Här är lite bilder på det jag köpte i Finland i fredags (allt för dig Vicki!). Observera att jackorna egentligen är gjord för killar, så därför är dom lite stora, men ack så fina!

För övrigt sitter jag och förbereder inför presentationerna om hur mitt PA har gått (ska ju redovisa för socialnämnden och kultur och fritidsnämnden i veckan samt Kommunfullmäktige i maj). Snart blir det powernap och senare idag ska det handlas i Finland! *Höjdpunkten på dagen*
Kvällen avslutas med bastumys och sen Eva & Adam med en liten finis. ;p Låter mycket bra det här! Puss


Jag blev en i mängden.

+ Inte lika sjuk längre, är endast täppt i näsan (vet att ni vill läsa om sånt på min blogg).
+ Skrattat med Hanna mycket!
+ Fyndat 1. Ett par kängor 2. En jeansjacka 3. En Indian/Bomberliknande jacka - som jag så fint vill uttrycka det.
+ Bakat cupcakes med sommarfeeling i sig (Inte helt fel!).
+ Snackat skiiiit med bästis.
+ Bastu och film med bästis.
+ Nästan fixat garderoben klart.
+ Mellohäng med bästis imorgon!

- Inte pluggat så mycket som jag hoppats på under lovet (men än är inte helgen slut!).
- Marsmånad. Jag hatar mars. Gräver snart ner mig och stannar där tills det är april.
- Inspirationsbrist. Jag vet inte vad jag ska skriva i mina inlägg. Eller jag vet. Men jag vet inte hur jag ska formulera mig. Som alltid.

Känner mig patetisk. Skriver ut cirka 5% av alla mina tankar och funderingar. Håller allt inom mig istället för att skriva ut det här. Det är jobbigt. Trodde bloggen var för att skriva av sig? Men kan inte skriva ut allt pga er som läser. Vill inte att alla ska få reda på vissa saker.
Kanske borde sätta lösenordsskydd på bloggen? Ska jag eller inte?

If he honestly cared about you, he wouldn't have left. Not the first time, not the second time, not ever.


SJUK.

Är så jävla less på att jag nu också har fått feber till min förkylning (hade det igår när jag vaknade). Och huvudvärken vill inte heller släppa. Förstår ni hur irriterande det är att vara sjuk på sportlovet?! Grymt irriterande kan jag säga er.

Har fördrivit tiden med att ligga i sängen i princip hela tiden, gjorde klart rapporten i engelskan och har tittat på Eva & Adam med Wilma. Idag ska jag nog fortsätta plugga lite grann, titta lite mer Eva & Adam och kanske hinna städa lite i garderoben också. Och så ska jag titta på baskettäningen, om det nu blir någon.

Nu ska jag nog gå och göra något att äta. Tycker att alla kan gå in HÄR och ställa lite frågor för att göra mig gladare! Puss

No one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep.

Mår faktiskt sjukt dåligt just nu, har huvudvärk plus illamåendet från helvetet! Inte blir det ju bättre av att jag är helt täppt i näsan.

Men denna dag var helt klart värt det! Började som sagt med en promenad runt Särkijärvi och när jag nästan var hemma så ville Hanna H att jag skulle följa med henne på promenad, så då gjorde jag det. Vi promenerade runt Turovaara och sen ut på Särkijärviisen och då hade ju solen hunnit komma fram, så det var grymt skönt.
Efter det följa jag med henne en sväng hem, där vi pratade lite. Fick stressa hem för att hinna äta en sen lunch och byta lite kläder samt stressa på Wilma, för vi skulle ju till stallet. Det var nästan höjdpunkten på dagen! Att spendera den tiden med Wimsan, vi skrattade sjukt mycket och det var jätteroligt att få rida igen (Även om Ida verkligen ville leda hästen hur länge som helst, eftersom hon säkert trodde att jag skulle få något av mina damp-ryck...)! Stressade hemåt igen för att hinna kasta kläderna i tvätten och byta om för att sedan dra mot basketträningen. Var inte med just pga förkylningen, men körde lite skott ändå. Var grymt taggad på att vara med och köra med killarna, så det var jävligt tråkigt att jag inte kunde det idag!

Nu på kvällen har jag fnissat tillsammans med Wilma framför Eva och Adam - serien. Blir nog att fortsätta med det här någon dag/under helgen. Nu mår jag sjukt dåligt, så vill bara sova, vilket jag också ska göra! Hoppas att jag inte är så trött imorgon på morgonen, så jag orkar stiga upp ganska tidigt för att plugga lite. Å sen fyller ju Sanne babe 18 hårda år imorgon också, säger grattis redan nu. Grattis gullet!

Puss på er

You can get addicted to a certain kind of sadness.


Idag har jag promenerat runt Särkijärvisjön. Gudomligt fint väder var det, men jävligt jobbigt när jag är förkyld, därför blev det bara en promenad och tyvärr ingen basketträning, hade tänkt fara och endast skjuta skott på träningen, pga förkylningen, men fick så himla ont i huvudet också så det blev inget av det heller... Men imorgon så ska jag tvinga mig själv att träna, trotsar förkylningen eftersom det är sportlov. :P Då blir det promenad runt Särkijärvi igen, sen fara till stallet med Ida och på kvällen ska jag träna basket! Längtar redan till imorn!

Nu ska jag slå på bastun och sen koka lite té. Avrundar kvällen senare med Eva och Adam - filmen, nostalgi till max! Puss på er

Kievari

Katastrof. Sämst. Usch. Fy. Äckligt. Kaos.

Det finns många ord som kan beskriva gårdagens utgång på Kievari. Jag var nog för övertaggad innan allt startade och sen när det var förfest hos mig så tappade jag suget mer och mer.. Inte blev det bättre inne på Kievari. Var otroligt less hela tiden. Ville hem, men ändå inte, så därför stannade jag kvar.

När hela hopet skulle stänga så gick man ut och väntade på skjuts. Som aldrig kom. Det var jättemysigt att stå där med asjobbiga klackar, tunna strumpbyxor, klänning och en jacka som är lika värmande som en skjorta, verkligen jättemysigt. Efter kanske 1 timma fick vi skjuts i alla fall, men kom man hem? Nä. Istället hamnade man på Boozepack med folk man knappt kände. Ville vara där ännu mindre än på Kievari så när en röd bil kom dit sa Mogge att det var Fanny, så jag hoppade ju i princip in i bilen direkt. Var det Fanny? Nä. Där satt Anton P och Jocke L.............. Nåja, slängde fram 200 kr för att Anton skulle skjutsa hem mig. Sen hoppar det in folk bredvid mig till både höger och vänster vilket resulterar i att jag hamnar i mitten. Dom ska på efterfest. Hos Jocke. När Anton frågar om han ska släppa av mig så säger Toffe (en person jag aldrig träffat förut och inte känner) att jag inte får hoppa av utan att jag måste följa med på efterfest. Roligt.

Satt på den där efterfesten i typ 2 timmar om inte mer (?) och ville bara dö. Vid 5 bestämde jag mig för att gå hem. Kan ju säga att jag tog av mig klackarna efter mindre än halva vägen hem. Hellre förfryser jag fötterna än bryter dom och förfryser kroppen (Ja, det var kallt ute). Kom hem och gick och la mig i princip direkt. Somnade jag? Nej, jag frös för mycket för att kunna sova. Och då hade jag ändå på mig min ziperall och mitt duntäcke..

Får hoppas att jag inte blir alltför sjuk åtminstone, men hittills verkar det inte bra. Har städat huset redan, så nu ska jag kurera mig resten av dagen och sen lägga mig tidigt ikväll!

I make no apologies for how I choose to repair what you broke.

Hej hej, hemskt mycket hej!
Tänkte bara slänga in ett litet inlägg här, så ni vet att jag ännu andas osv (för dom som endast följer min blogg och således annars inte skulle veta om jag fortfarande var vid liv).

Det har nu gått 3 dagar sen jag senast uppdaterade med något halvdant inlägg, och trots det så har det minsann varit folk inne här och kikat, era nyfikna jävlar. Antar att det är social kontroll? *Passar på att ta upp det eftersom vi diskuterade just de ämnet på psykologin idag*
Idag var alltså den sista skoldagen innan sportlovet, grymt nice och väldigt välbehövligt med just lov. Har varit sönderstressad i cirka 2 veckor.. (Nog för att lovet också lär bli stressigt)
Efter psykologilektionen åkte jag, Erika och Julia för att fika på Kaffila. Mycket snack blev det verkligen! Goa brudar! Och efter det mot Finko för att köpa alkohol som vi skall förtära imorgon.

Har även hunnit med att käka på La Bonté med min boyfriend, väldigt göööttt!
Jag: "Men du får sluta härma mig, folk kan ju tro att vi är värsta tofflarna som tom måste äta och dricka samma sak!"
Han: "Vadå... Är vi inte de?"
HAHAH han tog nämligen hallonsoda, som jag hade gjort och han beställde en Rocky, precis som jag..! Ja, vi har så roliga samtalsämnen ibland..

Sportlovet då? Hur kommer det att firas undrar ni då säkert????
* Ja, självklart komma jag att sportaaaa så mycket jag bara hinner och kan.
* Umgås utomhus med mina kära vänner är också något som jag har planerat, bara vädret tillåter någon dag.
* Ska hinna tur & retur till världsmetropolen Pello.
* Umgås med min boyfriend kanske jag också ska planera in.
* Och sist men inte minst ska jag ju också hinna plugga. Mycket!

Innan jag avslutar detta otroligt långa inlägg så vill jag även tacka och välkomna mina nya läsare! Jätteroligt att lite fler pojkar har hittat hit och även att ni har tittat så långt bak i arkivet att ni hittade mina videobloggar! Riktigt roligt. :)
Har ni kikat ännu längre bak än så? Jag är nyfiken! Vill ni ha fler videobloggar? Kanske vill ni veta ännu mer om mitt sexliv? Om ni har några frågor så kan ni ju bara kika här till höger (blogresponse) ---> och lämna era frågor där!

Tillägnar dessa bilder till kära Lejonmannen, enjoy my boobies now!
Där har du lite runkmaterial! :)))))))))


You're welcome! No problems! osv...
Du kan ju återgälda detta på något sätt snarast möjligast! Kanske jag får titta i dina p-tidningar snart så jag får inspiration på nya poser? Tack på förhand!

RSS 2.0