300611

Sista jobbdagen i juni idag. Blev lite sne på en kille, motherfucker som "inte kom ihåg" att han skulle flytta nästa vecka. Jo tjena säger jag bara!
Fick i alla fall en glass, och den var jävligt god ska ni veta. Speciellt i denna värmen. Drog hem med Tobbe och beställde lite mera smyckesdelar, sen gick vi förbi hos deras place en sväng innan vi gick till Frippes. Hängde där i väntan på att Tanja och Erika skulle komma. När klockan var cirka 16.30 så kom dom och vi for mot Alko. Haha har iaf köpt nog nu till helgen, möhö
For hem och åt pizza samtidigt som Rebecka kom, när jag hade käkat for vi och gjorde byyyyyyn. Gled omkring på vespis och sen till stranden. Vågade inte bada eftersom det verkade vara så kallt. Brr så satt där i typ en timma innan vi for hem och bastade. Har precis tryckt i en baguette efter bastun och nu ska jag måla naglarna på Rebecka och mig... Mihiiii :)

Imorgon kommer efterlängtade fredag och helgen efter ett jobbpass! Fy va skönt de ska bli med helg :D Grill hos Tanja på lördag, kommer bli gött! :)

PUSS

Bild från igår när vi myste på hos Bella! :)

Man upphör aldrig att förvånas.

Kvällen blev ju succé! Myggbett, skavsår på ovansidan av foten och svettigt. Rätt kul trots det. :)
Promenerade till Bella, men de blev inge stek. Efter ett tag kom Ida dit också och då gick vi på promenad runt byn och sen tillbaka till Bella. Satt där och chillade, hoppade studsmatta med Estella och Cornelia och sen skulle dom grilla körv. Bella fick upp en fin eld där, medans alla mygg verkade attackera just mig. Såg ut som att jag hade en färgglad burka (helkroppsburka? Vet inte va de heter.) runt kroppen med mina filtar som skulle skydda mot myggorna. Hjälpte det? Nä.
Lite efter 21 skulle jag gå hem och då frågade jag Tobbe om han ville traska runt byn med mig, och det ville han! Så vi gick, det tog förvånansvärt inte lång tid alls, utan de gick på en ungefär 25 minuter. Hurtigt värre! Nu när jag kom hem så tog jag en kall kroppsdusch och rakade samtidigt benen. Haha fan va skönt.
Ska börja sova nu =) Uppstigning tidigt imorgon för att duscha innan jobbet!

PUSS

Här skulle de varit en bild, men tydligen går det inte att ladda upp bilder för mig just nu..

290611


What to do??
Nu har jag varit och handlar och sedan avnjutit en god middag - Pommes och grillat kött. Vardagslyx säger jag!
Men vad i helsicke ska man göra nu? Har aptråkigt och ligger bara här som en fet säl efter att ha ätit för mycket. Mycket snyggt. Rebecka ville tydligen inte heller umgås med mig, jävligt snäll vän man har då....... hehe skoja ba... hon kunde inte :<


OBS!!
Lite senare


Ska och steeeeeeka med Bella, satan va najs! Nu fixa alla grejer och sen dra va?????

PUSS

Well I feel like they're talking in a language I don't speak, and they're talking it to me.

Gick fan jävligt bra på jobbet idag, känner mig grymt nöjd!
For hem redan vid ett och hjälpte pappa lite med drivbänken som han skulle bygga ihop åt mamma, sen dammsög jag och efter det har jag kollat vad som behövs handlas. Så nu ska vi strax fara och handla. Efter det blir det att laga middag och sen chilla på här hemma.
Får se om man orkar göra något annat ikväll, det är så sjukt varmt ute så man kanske skulle fara och ta sig ett första dopp? :) Får se.

PUSS

tjugoåttonde juni

For på mina ärenden, pantade lite flaskor som vi verkar ha i överflöd i vårat förråd, det är fortfarande hur mycket som helst kvar. Sen skickade jag även tillbaka shortsen och klänningen till h&m..
Haha, skulle förbi banken efter det. Vanligtvis har dem öppet till klockan 16, men nu stänger dem 15 (sommarens öppettider). Varför kunde ingen sagt de till mig? Haha, fick gå till konsum och växla, totalt var det 142 kr i mynt, nästan bara enkronor, snacka om köbildning det blev efter mig..
Hängde på frippes ganska länge efter det med Amanda bland annat. Inte för att vi gjorde något speciellt. Just nu är jag ensam hemma, ska snart ut med hundarna och sen får vi se. Lär ju hänga framför tvn mestadels ikväll. Är så satans trött så jag vet inte vad..

PUSS


280611

Vill börja inlägget med att skriva GRATTIS till kära Tanja som fyller år idag! Puss sötnosen

Imorse tog det i hjärtat att kliva upp, var så förbannat trött. Men hoppade ändå in i duschen. Trodde jag var seg på att duscha och fixa mig men var klar redan efter 20 minuter, då kan man ju tycka att det var lite onödigt att stiga upp en timme tidigare än vanligt? Ja, typ.
Åt frukost och fixade lunch innan Tobbe kom och vi promenerade till jobbet. Var ganska trött där också, men dagen gick hyfsat fort. På lunchen bjöd Tanja på tårta, mums va gott det var!
Nu när jag kommit hem har jag typ sovit hur länge som helst... Illa. Men ska i alla fall ut snart och fixa ärenden. Skönt typ att få det gjort? Ja, haha.
Vet inte riktigt vad som händer senare, eller ja... Har faktiskt ingen aning om vad som händer senare, men det blir nog att chilla på med något.

PUSS


tjugosjunde juni

Hittade inga shorts i happis, ingen som satt sådär som jag ville att de skulle sitta.. typiskt. Fick inte med mig ett skit hem heller. Mamma&Pappa fyllde på min mobil med 100 kr, 100 KRONOR... Fattar inte hur många gånger man ska behöva förklara för dem att man inte kommer nånvart med 100 kr då man har halebop?!?! Jaja, det är ju bättre än ingenting.

Kom hem för 40 minuter sen och nu sitter jag och laddar ner första säsongen av Glee. Dock hinner jag nog inte börja kolla de idag, eller ens ladda klart idag eftersom jag är fett trött och ska sova snart. Upp tidigt imorn för att duscha och sen jobba.

PUSS


270611

Klev upp tidigt imorse, vart jäkligt pigg efter ett tag och sen kom Tobbe förbi och vi traskade mot jobbet. Satt där tills typ halv två innan vi gick förbi Ica. Jag skulle hämta ut mitt paket och köpa groggvirke till helgen. :)
När jag kom hem har jag bara svettats som fan och prövat kläderna, såklart satt jeansshortsen mongo så jag ska skicka tillbaka dem....
Tur då att jag ska följa med mamma och pappa till Happis idag så fort dem kommer hem, då kan jag passa på och köpa lite välbehövliga saker bland annat då jeansshorts.
Men nu är Rebecka här så vi ska dra ut på byn en snabbis innan mamsen kommer hem.

PUSS

tjugosjätte juni

For vid 13 till Bella och dom, vi chillade på tills kalaset började. Blev lite smått jobbigt med alla ungar, men det var kul ändå! Fick tårta - Omnomnom. Sen åt jag och Bella chips framför tvn, tog de lugnt och så vidare innan vi gick till mig och käkade middag. Det blev grillat kött med såna där små runda potatisar, gott vare.
Nu sitter jag bara och tar det lugnt, är typ svintrött. Ska kanske förbi Bella senare en sväng om jag orkar, men vet inte riktigt ? Är typ svintrött och imorn måste man upp tidigt för att jobba så kanske borde gå och lägga mig i tid ikväll. Måste typ duscha igen dock eftersom jag inte orkar stiga upp för tidigt imorgon för att duscha, haha laat!

Nå niin, nu ska jag i alla fall hitta på något här hemma.

PUSS

260611

Fyfan vad jag är trött. Kollade på nån film igår - Clueless hette den. Haha sickt dålig. Somnade vid kanske halv tre? Eller somnade inte direkt då, blev så less för de var massa myggor i mitt rum. Det går ju verkligen inte att sova då! Och hur dom har tagit sig in i rummet är ju ett mysterium, eftersom jag har haft dörren stängd till rummet hela tiden och inte haft fönsret öppet någonting heller... Just för att jag inte ska få några myggor in i rummet.
Sen har jag stigit upp vid 11 idag. Ätit, duschat, fixat mig och sen slått in Estellas presenter. :) Klockan 14 blir det kalas- woop WOOP!!

Ska dock börja dra dit tidigare för att umgås med Bella lite grann :))))))

PUSS


250611

Nu sitter jag här hemma i soffan. På en lördagskväll..
Har städat idag och varit ensam hemma med hundarna och bara väntat på att folk ska komma hem.
Vid typ halv åtta (?) så kom alla. Inklusive min faster, Ante och mina kusiner. :) Så nu på kvällen har vi fikat och tagit de lugnt. Var förbi OK en sväng och köpte cola.
Nu kollar vi på Sex and the City- filmen. Otroligt att jag inte har sett den tidigare.. Haha
Imorgon ska jag på Estellas födelsedagskalas, hihi ska bli så kul! Efter det har jag ingen aning om vad som händer, men hoppas på nånting kul?

Jaja, hörs imorgon.

PUSS



Estella och jag! :)

240611

Fanny E: Haha nej inte alls! Och tack så mycket, gulle du! :)

Hemma igen... Blev inte så illa som jag trodde de skulle bli.
Förrätten blev fantastisk, skitgod och snygg. Jag är bäst! Hahaha. Sen åt vi varmrökt lax och potatis till middag.
For till Amanda och därefter var de nå grejs på Kaffila som vi var på. Tatiana (vet inte hur man stavar hennes namn) hade bjudit massa folk och bland dem hade hon bjudit in Siv-Britt (Amandas mama) och Amanda. Så jag fick följa med. :) Det var god mat även där och väldigt trevligt!
Efter det så gick jag och Amanda bara omkring på byn innan jag kom hem. Var en rolig kväll, mycket roligare än att bara sitta hemma och loda.
Nu ska jag nog bara kolla på film innan jag går och lägger mig. God natt!

PUSS

Mina förrättssmörgåsar! :)


Glad midsommar!

 

Hello. Idag är det fredag och midsommar!

Steg upp vid 10.30 om jag inte minns fel. Efter det så åt jag frukost och sen städat lite. Farmor och farfar är här nu och ska fira midsommar med oss idag.
Ska snart gå och fixa med förrätten. Hårt tunnbröd med lax och rom på endel och sen nå renkött på de andra, tror det blir gött som fan!
Ingen aning om vad som händer ikväll, men skulle tro att det bara blir att stanna hemma och se på film? Finns ju inget annat att göra så..

 

PUSS


230611

Råkade visst vakna lite sent idag också - ångest.
Men har i alla fall varit duktig idag, dammsugit och gått ut med hundarna, sen har jag också klippt gräset. Ska ta de sista imorgon typ.
Nu sitter jag och målar naglarna, fint pastellgula. Undrar vad man ska göra i helg? Det är den stora frågan.. Vet inte riktigt om jag känner för att göra alltför mycket, bara stanna hemma och chilla. Pappa kommer hem igen i helg (på lördag tror jag?). Så det blir bäst. Sen måste jag fundera hur jag ska spara ihop lite pengar inför sommarens alla planer..


PUSS


Onsdag.

Hellllo.
Nu har jag varit duktig idag, var ut med hundarna ytterligare en gång (det lär ju bli typ en gång till idag) och sen dammsög jag köket, hallen och vardagsrummet samt att jag plockade undan lite grann.
Petra plockade upp mig vid 16.30 och då for vi och beställde mat från La Bonté - kebabtallrik - och handlade, det var mums! Efter att vi hade ätit hemma hos dem så började vi kolla på filmen You again. Den var ändå helt ok.
När jag skulle hem så hämtade vi Ampoo också och sen har jag och Ampoo bara chillat, hon har gått igenom mina kläder osv. Var till OK en sväng och köpte lite gotta och nu ska vi se på film.
Hörs imorgon.

PUSS

220611

Oj, råkade slå av larmet i sömnen. Skulle stiga upp vid 09.00 men det blev vid 11.00 istället. Tur då att dom inte har ringt från jobbet, hatar att svara i telefon när jag är nyvaken.
Har bara hunnit göra frukost/lunch - kycklingssallad. Mums! Och varit ut med hundarna en sväng. Ska snart och göra lite ärenden, orkar dock inte vara förbi banken idag. - Så lat som jag är...

Sen ska jag dammsuga och sånt, sjukt hur skitigt det blir på mindre än en dag då man har hundar som grisar ner. Blir ju inte bättre av att det regnar.
Längtar tills min kära moster hämtar mig så vi kan ha våran myskväll ikväll!

PUSS

Tisdag.

Fixade äntligen klart garderoben. Och tvätten. Och städat klart typ hela huset.
På kvällen så var jag och mamma förbi affären en sväng och köpte lite gott och sen kollade vi på filmen Eat Pray Love, den var faktiskt skitbra och fick mig verkligen att tänka. Det behövde jag.

Nu får man bara vänta och se ifall det blir jobb imorgon, står i alla fall som reserv så man kan ju alltid hoppas på det! Annars blir det att städa min toa och sen förbi banken och göra lite andra ärenden. På kvällen ska jag umgås med Petra för middag och filmkväll. En del av min födelsedagspresent från henne! :)

Ska väl börja gå och lägga mig nu så man orkar kliva upp i tid imorgon! God natt.

PUSS

Gammal bild på snygga brudar!


210611

Steg upp vid 11, men vaknade första gången redan vid 07.30.
Har städat typ hela huset. Eller ja... Storstädat köket, hallen, vardagsrummet och toan. Ska nog ta tag i garderoben snart och sen vila ett tag.
Får se vad som händer ikväll, ser ut som att jag kanske bakar en morotskaka som mamma ville. Mer vet jag inte..?

Nåja. Nu ska jag fortsätta städa.

PUSS


Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

Jag gav aldrig upp dig när du försvann.
Långa dagar blev till nätter, sen till år.

Varje gång är som den första gång vi sågs, även om de är över nu.

Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart,
känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks.

Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark,
vi vandrar iväg utan vidröra mark.

Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu.

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för.
Jag gav aldrig upp dig när du försvann..
Långa dagar blev till nätter sen till år.



Måndag.

Nu har jag typ städat allt. Det är bara den jädra garderoben kvar! Tar den imorgon på dan om det inte blir jobb då.
Ikväll blir det i alla fall mys, 21.00 börjar CSI och sen fortsätter kvällen med The Bachelorette innan jag går och snarkar.

Vad man ska göra fram tills dess är ju dock den stora frågan? Kanske är lika att göra lite smycken klart typ? Äsch, jag får helt enkelt se vad jag hittar på i ungefär en timma.


200611

Rebecka hörde av sig på min kontaktannons i det tidigare inlägget. Jippie!
Kollade på gossip girl och sen kom Rebecka, vi promenerade hem till henne och sen tog vi moppen och gled lite grann. For en sväng under bron, usch va äckligt. Hatar såna där ställen, väldigt mycket!!!!
Eftersom det regnade ute på våran moppetur så blev vi mycket blöta och då bestämde vi oss för att basta och sen skulle Rebecka sova över här, myyyysigt! :)) Så vi gjorde de och sen gjorde vi ryggmassage på varann och efter det somnade vi gott! (Om man tar bort myggan som störde...)

Idag klev vi upp vid 09.00 och åt frulle innan Rebecka drog till jobbet. Jag har inte gjort alltför mycket här hemma utan följde bara nyss Amanda till bussen nyss, ska strax börja städa. Dammsuga, rensa klart garderoben, tvätta kläder och gå ut med hundarna står på schemat.

Fick även hem mitt nya ineternetbankkort och VISA-kort i brevlådan. Nu måste jag bara aktivera dem. Inget lätt jobb alltså! Varför måste dom ha så krångligt på hemsidan? Man fattar ju ingenting.....!

PUSS


Söndag.

Har varit trött hela dagen. Ska nog gå och lägga mig hyfsat tidigt ikväll.
Jag har i alla fall hunnit börja rensa i garderoben. Imorgon ska jag göra klart allt de där! :)
Nu åskar det och har sig här, så jag ska slå av datorn och fördriva tiden med något annat roligt, typ. Kanske fixar med garderben i alla fall? Eller gör nya naglar? Mahaha.
Om någon vill hitta på något, så är ju bara att höra av sig, ok? :))

PUSS


190611

Gårdagen var mycket trevlig.
Gick till Frippes medan Rebecka duschade osv efter sin promenad. Sen satt vi där och pratade lite med alla andra som var där. For till Campingen och köpte godis. Efter de blev de lite kaoz.
Rebecka "orkade" inte köra sin vespis och sa att jag kunde köra..... Jo visst tänkte jag, man får väl se om det går åt helvete. Haha men jag blev ju bättre och bättre förfan!
Sen for vi hem till henne och tittade på Water for elephants. Fan va bra den var, helt sjukt! Och så hemsk, rekomenderar den verkligen.

Idag är en ny dag.
Ska strax äta något och sen typ duscha. Sen ska jag ägna en stor del av dagen till att tvätta/hänga upp kläder och rensa i garderoben. Mehe

PUSS

Se den..

180611

Tjaa, har vaknat för typ 3 timmar sen(!!) Otroligt..
Hade astråkigt igår efter att jag hade redigerat klart bilder och så vidare, så gick och la mig typ 23.
Sovit gott hela natten.
Imorse har jag hunnit dummsuga, vikt tvätt, plockat undan grejs och varit ut med Wille/lämnat tillbaka kameran till Linda. Har nytt målat mina naglar, målade dem i metalliclila i torsdags men nu har de börjat fara bort från kanterna så jag drog "grafittinails" över. Haha lär ju ändå måla om dem snart igen. Är typ beroende av de...
Har ingen aning om vad jag ska göra. Lär typ ha en ta-hand-om-migsjälv-dag-idag! Funderar på ta en sån där porgrejsimojjs, göra pedikyr och kanske senare typ ansiktsmask eller liknande.
Ska typ vara med Rebbbbbbe ikväll och tjilla, då får man ju se vad som kan tänkas hända också.. Hoppas på något kul.

PUSS

Ett halsband med kors som jag har gjort.
Om ni vill se mer smycken så kan ni alltid gå in och bli vän på facebook, där finns bilder. Klicka bara på länken nedanför.

Made with love
- Matilda -


110617

Min födelsedag firades igår, det var helt okej ändå!
På morgonen kom mamma in med present och 18 röda rosor. Sen fick jag tårta till frulle.
Presenten var en 500hundring i handen, smyckesdelar till mitt företag för ca 2000 kr samt ungefär 2500 kr till annat.
For och jobbade, vi hade presskonferens. Fyfaan haha pinsamt
For till banken och fixade med VISA-kort och sen till Ica och fixa Ica-kort. Orkade inte fixa Coop-kort ännu, hehe!
Bakade på Frippes, 3 tårtor totalt tillsammans med Moa. For hem och sov i två timmar.
Ut och käkade middag på La Bonté, innan jag umgicks med vänner. Senare på kvällen var jag bara hemma och kollade på tv. :)
Tycker det var en fin dag och tack så jättemycket till alla som gratulerade mig på min dag! ♥

Ska strax börja fara mot Haparanda med jobbet på en föreläsning. Sen kanske vi hinner gå på stan en sväng? Hoppas det. Ingen aning om vad som händer idag, men jag hoppas på något roligt!

PUSS


Onsdag.

Ampoo 1:a "frågan": Joo du får tjingen!
2:a frågan: Haha nå för har tänkt göra de länge, men har inte orkat för då skulle de blivit "kopplat" till mina föräldrars kort, så då tänkte jag fixa de klart. Det skadar ju inte ;)

Fyfasen är så trött. Städade och sen låg jag och sov ganska länge innan jag drog till mormor och morfar för att äta mniddag. Eftersom dem far iväg imorgon på husbilssemester så fick jag en del av min present i förskott. Ett jättefint samearmband. Ska få pengar till Thailandresan också!
Sen for jag till Frippes och chillade. En svängom Tobbe och Bella och sen tillbaka till Frippes igen med Tobbe. Sen tog vi en "omväg" hem. Duschat, läst lite bloggar och nu funderar jag på att sova. Borde ta allergitablett eftersom mina ögon kliar som tusan!

Imorgon är det ju presskonferens också, asnervös. Hatade migsjälv på reklamfilmen. Låter som en man när jag är förkyld. Hatar i ren allmänhet när jag hör migsjälv på inspelningar och liknande! Så man får ju se hur det går. But please, kill me now.
Sen skulle vi fara ut och äta middag eftersom det är min födelsedag. Får se vad som händer mer =) Tråkigt att fylla 18 år på en torsdag, but that's life!

PUSS






Roliga bilder på mig. Allt från när jag gick i 6an eller 7an fram tills ungefär nu. Tur att man förändrats, haha.

150611

Jääkligt trött idag. Det märks att man börjar bli för gammal? Imorgon är det min tur att fylla 18. Har lite ångest över att jag inte kommer vara ett barn längre. Ine ens räknas som ungdom (okej, på vissa ställen).
Presskonferens imorgon och sen fixa med lönepappret klart. Efter det blir det att fara och fixa VISA-kort, coop-kort & Ica-kort (Ångest på hög nivå). Sen får vi väl se vad som händer. Är lite sugen på att äta ute för att fira, nån som är på? Huuh??

Nu ska jag i alla fall städa och borsta Kiba igen. Sen äta middag hos mormor och morfar. Har ingen aning om vad som händer ikväll..

PUSS

140611

Idag har jag varit på jobbet. Det känns inte som ett jobb. För det är så kul!
Vi spelade in en "reklamfilm", Yuppie skulle typ redigera den ikväll och så skulle vi få se den imorgon eller senast på torsdag. Var sjukt kul, men blev några bloopers! Haha
Nu när jag kommit hem så har jag rensat lite i rummet, varit ut med hundarna och dammsugit. Ska gå och fixa med tvätten strax och sen borsta Kiba.
Ikväll ska jag fara och fika hos Rebecka som fyller hela 17 år! (Grattis gumman!) Efter det blir det väl att ta det lugnt.

Förresten, ska nog rensa lite kläder (och eventuellt skor) i helg så först till kvarn om ni vill ha. Smsa mig så jag vet vem som är först och så vidare. ;)

PUSS

130611

Vaknade urtrött imorse vid 07.40. Fixade mig snabbt och drog sen ut en med hundarna en sväng innan jag for till jobbet. Rätt rolig dag ändå, ett plus var ju att vi fick thaimat till lunch. Mums typ?! Sen har vi inte gjort sååå jättemycket.
Imorgon ska vi på brunch på Sparbanken Nord och sen typ spela in en "reklamfilm" eller vad man ska kalla det. Den ska upp på tuben och facebook iaf. Sjukt, kommer ju inte gå bra för mig tror jag x)

Har hunnit städa idag också, dammsög och plockade undan lite saker. Sen gick jag ut med hundarna på en kort promenad. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen gå och lägga mig tidigt och kanske handla bakgrejer också (?).

Längtar tills veckan är över.

PUSS

120611

Nu är jag äntligen hemma.
Ska duscha och packa upp/städa mitt rum redan nu ikväll så det blir rent och snyggt till veckans festligheter som kommer. (Förhoppningsvis)
Imorgon är det första dagen på sommarjobbet, känns toppen!

Igår kom jag till Stockholm med en hals som gjorde lite ont, aj aj. Vandrade på stan och köpte välbehövliga saker+ en bikini till Wilma (snäll storasyster, jag vet!). Gick tillbaka till hotellrummet och powernapade i 2 timmar eftersom jag var skittrött efter tågresan. Det går ju aldrig att sova bra på tåget?! Sen gick jag på stan ett tag till och fyndade lite mer, innan jag gick och åt middag. Ceasar de Luxe på Pizza Hut är verkligen att rekomendera!
Som sagt så hade jag ont i halsen, så jag orkade inte vara ute desto mer utan gick till hotellet och tog ett bad och avslutade kvällen med att kolla film på tv. Mys!
Idag klev jag upp och fixade mig, åt sen frukost och mötte upp dem andra. Vi promenerade någonstans och hoppade på en sightseeingbåt. Var faktiskt rätt kul att få åka båt runt hela Stockholm. Vi hade lite möte samtidigt. Käkade på Vapiano efter båtturen och sen var jag tvungen att dra och hämta väskan och bege mig mot Arlanda.
Svinkul! Fast det hade kunnat vara bättre väder i Stockholm också, var ganska molnigt och hyfsat kallt så. Skönt att få komma hem.

Nu väntar duschen!

PUSS

Fredag.

Nu känner jag att jag har stekt klart för idag.
Rebecka var förbi och sen for vi till Ica en sväng för att jag skulle köpa gotta till resan ikväll. Jag drar ju nämligen till Stockholm. Känns som en bra start på sommarlovet, en resa till Stockholm är ju inte direkt fel. Och ännu bättre är att jag ska ägna hela dagen imorgon till att gå runt på stan och kolla på kläder, kanske shoppa lite välbehövliga saker och så vidare.
Hoppas att vädret är lika fint där nere, hade inte suttit helt fel!

Tog nyss en dusch och ska börja fixa mig lite och äta innan jag far till busstationen. 17.05 lämnar jag Övertorneå och kommer tillbaka någongång kring 22 på söndag. Hoppas på en riktigt fin helg!

//lycklig tjej

SOL

 

Och jag schteeeker


Avslutningsdag.

Nu kommer det: Mitt sista sommarlov någonsin har börjat. Nästa år är det våran tur att stå på flaket och sjunga/skrika att vi har tagit studenten. Jag känner lycka redan nu. Jag vet att detta sommarlov kommer bli helt awesome och man får hoppas på att vädret är lika fint som det varit den här veckan!
Återigen - Jag älskar min klass, vi är bäst!

Nu ska jag gå ut och sova i solen ett tag!

PUSS!

Maybe I'm amazed.


Några av alla bilder som togs under utsparken!

Kvällen blev helt awesome, älskar min klass och mina vänner så mycket! ♥ Har skrattat så innibomben och avslutade kvällen med smörgåstårta/studsmattehäng hos bella. Såklart blev det mycket prat också. :) Sjukt vilken underbar dag det har varit!

Jag älskar er mina vänner! ♥

PUSS

Torsdag

Stressar lite grann nu.
Har varit på studenten och blev såklart asnervös när jag skulle dela ut Idrottsskölden. Skakade som bara den. :s Annars var det skitroligt att se på studenterna och när dem hade utsparken att få vara där. När dom hade farir iväg med flaket så for jag, marcus, ida och bella hem till dom och fikade lite. Tobbe kom hem och umgicks med han då också.
Sen kom jag hem nu för typ en timma sen. Måste hinna äta något innan vi ska spela volleyboll med klassen! Härliga dag! Vädret är på topp, svinvarmt och allt! Det är skönt. :)

Imorgon är det skolavslutning - sista sommarlovet. Lycka!

PUSS

 

Fler bilder kommer senare :)


090611

Idag har studenterna i ÖVertorneå utspark. Och dessutom ska jag dela ut ett pris från skol-if. =)
Så har fixat mig och ska äta någonting nu innan jag traskar mot skolan. Är sjukt nervös haha! Borde inte vara det egentligen, men :)
Sen blir det studentfika hos Tobbe och efter det ska vi spela volleyboll (?) med klassen, blir nog störtkul och bra inledning på sommarlovet, även om vi får det först imorgon!

PUSS

Onsdag

Fan vad det har varit varmt idag!!
Har stekt i massor!!
Sen har jag packat och chillat lite. Hoppas nu att biljetterna hinner komma innan fredag bara.. Annars blir jag sadface.. :<

Nu ska jag väl gå och hänga tvätt, packa lite och sen se på Water for elephants.
Tackar Gud för att datorn överlevde ♥

PUSS




080611

Kunde inte varit lyckligare just nu!
Har fått en ny laddare till datorn så nu sitter jag här och är överlycklig :')
Nu ska jag typ äta lite och sen dra till bella och sola (?) Får väl se vad som händer mer :D

PUSS

Här kommer två bilder från idag/i veckan.


070611

Tisdag.
Solen lyser och jag tvekar på om jag ska gå ut och sätta mig i solen eftersom det blåser så mycket också.
Men det verkar inte finnas så mycket att göra annars.
Senare idag kanske jag far förbi mormor och morfar och hälsar på, jag var inte dit igår så. :)
Händer ju inte så mycket mer än det idag!

PUSS

060611

Jag. Är. Trött.
Igår kollade jag på tv hela dagen haha, ville se klart Tough Love som började visas i lördags. Det tog hela dagen i princip. Började 10.55 och slutade typ 17.55(?) Haha då är man lat. Sen tittade jag mer tv, Gossip girl och bastu efter det. Sist kollade jag Charlies änglar på 3:an, CSI och Criminal Minds. Gick och la mig efter det.
Vaknade idag strax efter 12 och har bara hunnit äta och slå igång en tvättmaskin. Hade tänkt packa lite och kanske sola? (Även fast jag inte får..)
Ska vara förbi farfar och hälsa på ikväll och sen mormor och morfar nångång under dagen också.
Nu ska jag gå och sola lite!


Förresten... 10 dagar kvar tills jag blir 18 år!

PUSS

040611

Hej!
Idag har jag hunnit med att..... titta på tv och göra några smycken. Sen har jag varit och handlat grejer till middagen. Ska snart gå ut med hundarna och sen typ dammsuga.
Blir nog att börja med maten efter det - Tacos!
Ikväll är det filmtaaaaaaaaaaaaaajm typ! Och bara chilla på, får se om Rebecka kommer hit något också. :)

PUSS

Saker jag vill göra innan jag dör.

- Au pair (främsta målet är att vara det i USA)
- Tågluffa genom Europa
- Bo minst ett år utomlands (gäller då inte om jag reser som au pair)
- Bli framgångsrik med ett jobb som jag verkligen gillar
- Besöka jättemånga olika länder som till exempel: Indien, Japan, Kina, Australien, Tunisien osv
- Lämna spår efter mig på varje ställe
- Övervinna minst en av mina rädslor (helst flera)
- Bo själv en längre period
- Finna kärleken
- Skaffa mig ett eget troget sällskap (hund)
- Tatuera mig (minst en gång varav ett - ett betydelsefullt citat)
- Lära mig massor av olika språk
- Vinna på triss


tredje juni

Fin fin dag.
Har städat ganska mycket, men ska nog fortsätta med det jobbigt imorgon.
Lagade hamburgare till middag, jag vet - riktigt smalt! Sen fortsatte det smala med fika hos Hanna.
Kom hem efter drygt 3 timmar.
Sett på lite film och så vidare. Men frågan är ju vad som händer nu? Jag är inte ett dugg trött.
Ska göra som Hanna och Vicki och rada upp en lista på saker jag vill göra innan jag dör.

HÖÖÖÖRS

030611

Fredag idag, gud va skönt!
Har hunnit göra lite fler smycken, städat lite grann och varit förbi vårdcentralen. Bella var här en sväng också och kikade på mina smycken :)
Ska fortsätta städa lite och sen äta. Vid 18 ska jag till Hanna för att fika och gratta henne på hennes födelsedag!
Blir att bara ta det lugnt ikväll, städa och göra fler smycken.

PUSS

020611

Intressant torsdag.
Har hunnit göra lite smycken och färgat Rebeckas hår, eller hon har fortfarande färgen i håret.
Senare ska jag fortsätta med smyckena, lär ju fortsätta med det hela torsdagen.
Händer inget annat vettigt idag så.

PUSS



//lägger upp en random bild


010611

Tjololoooo.
Idag har varit en jävligt chill dag. Hade bara idrott och där spelade vi volleyboll. Grymt skönt när man tillhörde de vinnande laget. 5 matcher vunna av  totalt 5 matcher! Haha
Efter idrotten blev det att chilla lite grann. Hanna, Fanny och Fanny kom hem till mig och kikade på smycken som jag gjort.
Sen gjorde jag lite fler och for sen och hämtade ut mitt paket från Nelly. Omg vad jag älskar skorna................. ♥ Sjukt fina.
Nu ska jag gå och kolla på tv. Greys ikväll ♥
PUSS

RSS 2.0