NYTT



Båda är från KanDee Shop, gillar dom jättemycket! ;)


310811

Har slutat skolan vid 13.40, sen promenerade jag och Rebecka till Ica för att jag skulle hämta ut mitt h&m-paket med de sista sakerna som var kvar!
Nu sitter vi här och chillar. Ska väll äta middag på något tag och kanske hinna ta en powernap innan basketträningen ikväll. Taggar som fan redan nu!

PUSS



Fick hem VeckoRevyn i brevlådan igår. Blev lite smått chockad och sen visade ju sig att Tanja hade fyllt i något så att jag skulle få en gratis hemskickad. Blev svinglad för det också! :D


Trött

Rebecka: I will, tänkte fota det ikväll och lägga upp imorgon. ;)

Sjukt trött. Ska hoppa in i duschen och sen sova. Skönt att jag gjorde bort NK:n i alla fall.. Hoppas på att dagen inte känns lika jobbig imorgon. Har filosofi, svenska och engelska. Inte alltför lång dag med tanke på att engelskan flyttades så att jag inte har lika lång håla. Får sluta tidigare så det blir skönt! Men tror att det ändå kommer bli tröttsamt att sitta på de två första lektionerna x)

PUSS

F*CK. All I need is U.

Har verkligen varit en seg dag. Beställningen från Kan Dee Shop kom idag med posten, så blev happy girl för det! Ampoo var förbi här och hämtade sina grejer då och sen chillade vi ett tag. När hon for så tog jag en skön powernap och lagade middag efter det.
Är helt utmattad just nu, men ska i alla fall börja lite smått med NK-uppgifterna så dom också blir gjorda. Får se vad som händer efter det, skulle tro att jag kommer slockna i soffan eller liknande. ÄR SÅ FÖRBASKAT TRÖTT. Finns det piller som gör att man blir piggare? I want one!

Nu väntar NK:n i alla fall! PUSS



300811

Det är inte lätt att vara cpmegatrött när man måste stiga upp och ha en lektion. Filosofi dessutom! Helt sjukt vilket ämne, känner på mig att det kommer bli mycket flummande med BOE.
Gick förbi Ica med Hanna och köpte pennor, glass och drickyougurt. Har suttit och käkat det samtidigt som jag har kollat på Fångarna på Fortet. Rickard Olsson alltså, muuuuuuuuuumms! Han kan ju gärna komma hem till mig nu. Helst nyss! Sjukt snygg.
Ska i alla fall göra lite uppgifter som vi i ungdomsgruppen har. Sen ska jag göra NK-uppgifterna tänkte jag! Funderar på att beställa lite kläder, skulle nämligen sitta fint med lite nya undies.
Jaja hörs senare


PUSS

Extra cash



Först får ni en bild på mitt "nya" rum, haha helt stört att det känns precis som om vi har flyttat in i huset och skaffat en massa nya saker. Tur i alla fall att jag fick min hylla, efter ca 2 års väntande! Nu behövs det bara en ny säng, men det ska jag nog köpa efter Thailand!
Tycker det blev asfint med hyllan där och mitt rum ser mycket större ut nu än vad det gjorde innan!

Efter skolan var jag förbi Kaarles färg och köpte lite välbehövliga saker. En hårinpackning, bodyscrub och solskyddsmedel. Ska börja köpa saker inför Thailand lite smått nu så att inte allt köps på en gång och hur mycket pengar som helst går åt till det!


Sen har jag även ringt så att jag ska få pengar för att ha varit domare, riktigt nice med extra cash! Nu ska jag i alla fall gå och vika/hänga upp tvätt.

PUSS


290811

Otroligt trött igår efter basketträning, men det var skönt att de visade resultat! Kunde dessutom inte sitta vid datorn heller eftersom pappa höll på och flyttade den stationära datorn till deras sovrum!
Åt sushi till middag efter träningen, duschade och kollade på film innan jag gick och la mig. Vilket misstag... Borde ha gått och lagt mig direkt efter duschen, så slut är jag idag.. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll!
Sitter på skolan just nu och har individuellt val, har haft Nk B och sen håla. På hålan for jag till Ica med pappa en sväng för att köpa saker som frimärken, brev och så vidare. Sen satt jag bara i skolan och chillade medans de andra hade Historia B.
Slutar på en halvtimma och då blir det lunch och sen byn en sväng.

PUSS


280811

Det var ju jättekul att stiga upp 07.30 idag och se att det spöregnar och mullrar. Som tur var så slutade det lagomt till att jag skulle cykla mot IP. Matcherna gick bra att döma och tyckte även att tiden gick fort, fast jag var där i 4 timmar. Haha!
När jag kom hem så somnade jag i sängen i drygt 2 timmar, var så himla trött! Efter det har jag bara ätit varmkorv med bröd och börjat tagga inför basketträningen som är klockan 18.
Får ju se hur det går, men hoppas att det går bra i alla fall x)

PUSS

Nattflum.

Jag och Wilma for och hämtade varsin kebabtallrik från La Bonté och åt hemma samtidigt som vi tittade på Harry Potter. Sen for hon tillbaka till stallet och jag kollade på film i min ensamhet. När dom andra kom hem så började jag montera ihop min hylla, inte var ju instruktionerna så farliga ändå, eller är det bara jag som tycker det? Kanske borde börja jobba som IKEA-monterare? "Behöver du hjälp med att skruva ihop din IKEA-möbel?? Jag hjälper dig!"
Har rensat bort allt skit från min stålhylla och satti dit den nya hyllan. Än är inte allt klart, så ska fixa det imorgon efter att jag har dömt alla matcher. Känner mig faktiskt som hemma nu i mitt rum, det är så fint!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig.
PUSS


I'm so scared about the future and I wanna talk to you.

Hejtjolahopp!
Matchen gick bra. Bättre än vad jag trodde det skulle gå. Tycker faktiskt att Ötå's tjejer är duktiga, för dom skäller i alla fall inte på domaren, till skillnad från (vad jag har märkt) de andra lagen. Domaren dömer är ju ett klassiskt talesätt, men ändå är det alltid någon som ska tjaffsa emot. Jaja, hur som helst så gick de ju hyfsat fint ändå! :)
Har hunnit duscha sedan jag kommit hem och var nyss ute med hundarna. Väntar på att min lillasyster ska komma hem så vi kan fara och äta mat.

Är dessutom överlycklig! Mamma och pappa skulle köpa en hylla till mig, bara den finns kvar på affären. Så jävla glad över att få en hylla så det är inte sant! :D Vuxenpoäng eller för att man vill ha en hylla av alla saker i världen? Haha

PUSS


270811

Tanja: Absolut! :D

Nu har jag vaknat för ett tag sen, sitter och väntar på att tiden ska gå. Blir att vara huvuddomare idag, så är lite smått nervös över det, men förhoppningsvis ska det nog gå bra ändå!
Sen blir det bara att ta det lugnt här hemma, har för mig att mamma och dom andra skulle till Haparanda idag så blir som själv här hemma under dagen.
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på film, det är tidig uppstigning imorgon också. Kring 07.30 för att sen vara domare till knattefotboll någon gång vid 9.

PUSS

Sen födelsedag




Hade ju som lite sent födelsedagsfika idag. Var folk lite här och där. Det börjades ju med folk från klassen som kom och fikade och sen middag. Efter middagen kom annat folk. Fick de fina blommorna av Tanja som syns på första bilden och ett "thé-set" som innehöll chaithé, en mugg, lite godis och typ en sockerpinne, sen fick jag också dricka av Erika. Mycket snällt var det och jag gillade presenterna jättemycket! Tack som fan =)
Efter att alla hade fikat hos mig så for jag och mötte Sanne, vi promenerade till frippes för att umgås med Hanna lite grann. Har kommit hem för en liten stund sen och nu sitter jag och dricker thé, det jag fick av Tanja! Kan ju snabbt säga att det var supergott, så jag rekomenderar det. ;)
Ska väl börja gå och lägga mig på en liten stund så jag orkar upp imorgon för att döma fotti!

PUSS


Fredaaaaag

Tanja: Ja, lite jävligt mot oss var den! Du är bäst gullet! <3

Har haft en jäääääävligt tråkig dag i skolan. Bilden var inställd så har suttit i princip hela dagen och väntat på att min psykologilektion ska börja. Den började 12.25 och jag kom till skolan vid 8. Snacka om tråkigt!?!?!?! Gjorde i alla fall bort NK-läxan och så. Hehe
Sen har lite folk från klassen varit hemma här och fikat. Har nyss gjort pizza som vi ska äta till middag! Den är nog klar nu så ska kääääääkkkaaaa

Sen kommer det mer folk och fikar, får se vars kvällen tar vägen och vad jag ska göra!

PUSS

Höstmörker

Har just haft en jätteskön kväll! Känner mig så avslappnad som det bara går!!!
Tanja kom till mig och vi surrade på här hemma, sen tog vi räserbilen våran för att glida på byn. Efter många om och men om hur man lägger i backen så kom vi tillslut iväg.
Åkte runt på byn, till Finland en sväng, for till byn igen samtidigt som vi pratade och "öste" Melissa Horn. När vi hade gett upp hoppet om att det skulle bli mer drag på byn så styrde vi kosan hem till mig igen. "Släpp kopplingen" gjorde Tanjas dag då! ;)
Slog igång tevatten för att kokas och Erika kom även förbi då. Så vi har suttit vid köksbordet och surrat om allt möjligt.
Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla CSI innan jag ska gå och lägga mig.

PUSS

"Matilda kommer ju bli en riktigt bra hemmafru någon dag" - Pappa

Garvat med Ampoo hela eftermiddagen. Gjorde tacogratäng till middag, Ampoo fick äta här också! Mycket gott var det.
Sen har vi bara kikat runt på datorn och kollat vad som finns där... Hon for hem för ett tag sen, så jag satte igång med att baka äppelpaj. Gjorde en extra åt familjen eftersom pappa hade köpte typ 10 kg äpplen och det var tänkt att jag skulle göra 2 stycken äppelpajer från början, smart pappa...
Nu väntar jag på att Tanja ska höra av sig så jag kan umgåsas lite med henne! :)

PUSS

250811

3 lektioner idag. Engelska, Svenska och Naturkunskap. Snacka om att jag var/är trött. Efter NKn så gick i alla fall jag, Ida och Ampoo för att käka i matsalen. Efter det promenerade jag och Ampoo hem till och bakade nougatkaka. Nu ska jag bara baka äppelpaj senare idag och sen är vi ready to go för fikat imorgon också!!
Får se vad som händer här näst, när Ampoo har farit så lär väl jag däcka i soffan eller något.

PUSS


Marilyn Monroe

Fick skjuts till Ica av pappa efter middagen, köpte skrivböcker och stift till skolan och en tekanna i inflyttningspresent till Hanna, hon fick också lite egenodlade tomater och en egenodlad gurka, hoppas att hon blev nöjd!
Satt där ett tag och surrade innan jag och Rebecka gick till basketträningen. Var som sagt inte med idag, men bollade lite på sidan om och är sjukt taggad på att börja spela. Hoppas bara på att det fortsätter komma lika mycket folk på varje träning. :)
Nu ska jag gå och kolla på tv innan jag går och lägger mig, tungt att behöva stiga upp vid 7 imorgon, men det handlar om att komma in i rutiner så det ska nog gå fint ändå!!

PUSS


240811

Första skoldagen, helt ok.  Inte för att vi gjorde mycket. Håkan gav oss våra scheman och informerade oss om datorerna och lite annat. Surt att våra datorer blev försenade till nån gång i september :(
For till Hanna en sväng efter skolan och chillade där med folk, sen när dom for så gick jag och Hanna förbi Ica och sen till mig. Hemma hos mig fick hon honung, sitt pris från marknaden och en höstjacka som jag aldrig använder och som hon tidigare sagt "om du inte ska ha kvar den här nån gång... GE DEN TILL MIG DÅ!!" ungefär så... Så tänkte att hon lika gärna kunde få den eftersom jag inte använder den :D
Har nyss ätit pitabröd och kebab till middag, har matkoma nu, så funderar på att gå och lägga mig i sängen för att undvika att spy. Senare blir det att fara och kolla på basketträningen, ska inte vara med eftersom jag fortfarande känner mig lite sjuk och inte har hunnit fixa nå basketskor ännu. :/

Chill schema jag har också förresten, har hunnit beundra de hela eftermiddagen!!

Måndag: 8.00-9.15 - Naturkunskap B, 10.40- 11.40 - Individuellt val
Tisdag: 8.00-9.15 - Filosofi A
Onsdag: 8.00 - 9.15 - Filosofi A, 9.30- 10.50 - Svenska C, 13.45- 15.00 Engelska C
Torsdag: 8.00-9.15 Engelska C, 9.20 - 10.25 Svenska C, 10.35- 11.50 - Naturkunskap B
Fredag: 8.00- 9.20 - Individuellt val, 12.25- 13.40 - Psykologi A

Lista

Hur gammal är du om fem år? 23

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Tobbe

Hur lång är du? 161

Vilken är den senaste filmen du sett? På spaning med Bridget Jones, haha...

Vem ringde du senast? Pappa

Vem ringde dig senast? tobbe

Hur löd det senaste sms:et du fick? hoho :D

Föredrar du att ringa eller skicka sms? skicka sms, men ibland är de lättare att ringa

Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

När såg du senast din mamma? 5 min sen

Vilken ögonfärg har du? skitsamma

När vaknade du i dag? 07.40

Vilken är din favoritjulsång? The little drummer boy eller va den nu heter?

Vilken är din favoritplats? stockholm sergels torg

Vilken plats föredrar du minst? Övertorneå i skogen

Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning

Vad skrämde dig som barn? Monster under sängen, mörker, småkryp osv

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Tobbe när han gör sina miner omedvetet

Hur stor är din säng? typ 90 cm bred :(

Vem sov du senast tillsammans med? Hanna

Sover du med eller utan kläder på dig? Med oftast, fast oftast bara i tisha och trosor

Hur många kuddar har du i sängen? 4 elr 5

Hur många landskap har du bott i? 1

Vilka städer har du bott i? Gammelstad, Råneå och Övertorneå

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor

Är du social? Ja

Vilken är din favoritglass? Just nu 88:an

Vilken är din favoriträtt? Tacogratäng

Tycker du om kinamat? Ya0

Tycker du om kaffe? nja

Vad dricker du till frukost? juice, vatten, saft haha väldigt olika

Sover du på någon särskild sida? sover på alla sidor

Kan du spela poker? nää inte bra

Är du en beroendemänniska? huh?

Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, flera stycken!

Vill du ha barn? Nä

Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite finska, lite franska, lite spanska å så

Har du någonsin åkt ambulans? jo

Föredrar du havet eller en bassäng? havet

Vad spenderar du mest pengar på? jadu.....

Äger du dyrbara smycken? säkert

Vilket är ditt favoritprogram på tv? Greys Anatomy och Gossip Girl

Kan du rulla med tungan? nää

Vem är den roligaste människan du känner? Alla är ju cepe på sitt sätt så

Sover du med gosedjur? jo, en liten kyckling

Vad har du för ringsignal? Gubben i lådan

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Säkert nånstans

Vad har du närmast dig just nu som är rött? en smyckespåse

Flirtar du mycket? nää

Kan du byta olja på bilen? nää, eller kanske?

Har du fått fortkörningsböter någon gång? haha nej

Vilken var den senaste boken du läste? jadu, haha håller på å läsa en nu

Läser du någon dagstidning? Kuriren

Prenumererar du på någon veckotidning? nä

Dansar du i bilen? nää

Vilken radiostation lyssnade du till senast? Haha typ P4?

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? typ nån address

När var du i kyrkan senast? Lucia?

Vem var din favoritlärare på högstadiet? Jan


Dag 30.

Highs and lows of this month

Börjar med de dåliga
Missa LK - Håkan och Daniel Adams-Ray
Sjukt trött i princip hela månaden
Egna datorn pajjade helt
Thailandsresan ställdes in = massa bevär för att boka om en ny!!!

De bra
Thailandsresan färdigbetald
H&m paketen kom med mina höstkläder
Skolan börjar
H&m bonuscheckar kom
Fick tillbaka från skatten
Jobbat hårt


Kommer inte på nå mer för tillfället

And now I'm numb.

Sanne: Självklart min lilla lööööööver! ;)

Fick mitt rum lite städat, fast det hade varit ett plus om jag hade orkat gå igenom hyllan och byrån, men det får jag ta någon annan dag! Känner att det är inget projekt jag orkar med just nu, haha..
Har sett lite tv också, som vanligt. Ska nog gå och lägga mig på ett tag så jag orkar kliva upp imorgon och fixa mig.

PUSS

230811

Stressig dag! Fast kanske inte.. Har bakat falsk chockladtosca, sen powernapat, kollat på tv och lagat våfflor till middag. Nu funderar jag på om jag ska gå på promenad, baka nougatkaka eller om jag ska städa mitt rum och läsa eller något?
Tror det blir det sistnämda!

Är faktiskt sjukt taggad på att skolan börjar imorgon, helt sjukt va kul! Och skönt att vi inte börjar förrän 12.

PUSS


It's gonna take a lot to drag me away from you.



Vaknade vid 8 idag. Delade säng med min lillasyster inatt, det var tyvärr ett dåligt beslut, hon tar upp alldeles för mycket plats, så jag sov ganska dåligt.
Har nyss varit på affären med pappa, köpte bland annat bakgrejer eftersom jag ska baka idag! Sen köpte jag ljus och ett "ljusbord" typ. Syns lite dåligt på bilden, men de är den svarta runda som ljusen står på, inte själva bordet alltså..
Sista sommarlovsdagen, känns ganska bra de också. Lite pirrigt är det ju att vara äldst på skolan och sen veta vad man vill göra med livet, men det är ju fint de!

PUSS


Dag 29.

Mål för de nästa 30 dagarna.

Få gjort rester i skolan. Börja träna mer. Jobba hårt. Plugga allt annat vi får i läxa. Och så vidareeeee

NYTT




Eget halsband som jag gjort.



Från h&m


220811

Känner mig inte alltför pigg på att skriva just nu.. Har haft ont i huvudet hela dagen. Och frusit.
Eftersom jag frös så mycket så bestämde jag mig för att basta. Så har gjort det och sen skrubbat kroppen, rakat benen och smort in mig.
Ikväll är det basketmöte, jag vet haha - Jag ska typ börja spela basket, anyway.. tror inte jag kommer orka fara dit eftersom jag fortfarande har sån huvudvärk, trots att jag har powernapat också.. Trist. 
Måste dessutom förbi affären - förhoppningsvis idag, så jag kan handla bakgrejer. Fika hos mig på fredag!

Det var de lilla jag hade att komma med!

PUSS

Dag 28.

Jag saknar brottningen, och fotbollen.

Kort och gott.

Tacokväll



Bella tyckte min blandning såg äcklig ut :(





Solglasögonen jag fick av pappa!


Söndag

Har kommit hem för inte så längesen.

Matchen gick bra och döma, var skitkul att döma idag då tjejerna spelade mer jämt mot LSK, men tyvärr så blev det ändå 2-0 till LSK. :/
Hann fördrica tid hemma efter det. Kollade bara på tv och väntade på att Bella & Marcus skulle komma, så vi kunde gå till Tobbe.
När dom kom så var till Tobbe och hade tacokväll, jag och Bella lagade maten medans Tobbe och Marcus bara satt där! Sen åt vi, kollade på tv och sånt. Så skulle vi hem, fast Bellas mamma glömde släppa av mig, så jag stannade hos dom ett tag och pratade med Estella och Cornelia. Sen när jag kom hem så hade pappa en överraskning åt mig, det var ett par RayBans! Riktigt nice, ska glassa med dom i Thailand. ;)
Ska kolla på film på en liten stund, och sen sova. Jobb imorgon! :)

Bilder kommer nog imorgon också!

PUSS

Dag 27.

Ett problem som jag haft.
Har haft de där problemet att man inte kommer över någon, som man borde göra. Och att det äter upp en innifrån, man blir deprimerad och det är de enda man kan tänka på.

Vet inte vad jag annars ska skriva om för problem........

210811

Har vaknat för ett tag sen. Ska iväg och döma som linjedomare igen alldeles strax.
Inget intressantare än så har hänt hittills idag!

Senare blir det att fara till Tobbe för att laga tacos och så.

PUSS

Dag 26.

Jag attraheras av killar som vågar bjuda på sig själv, är roliga, ler och skrattar mycket. Någon som kan få mig glad! Utseendet är ju inget minus, men det är inte det viktigaste för mig tycker jag.
Jag gillar också när killar har en talang för något eller ett intresse, typ är superduktiga på att laga bilar, bygga saker eller liknande. Bara det inte går till överdrift och det är de enda dom gör och tycker om typ.
Ja, de var väl lite smått om vad jag attraheras av.

Mina bästa vänner! ♥

Ben & Jerry..




..I love you guys!



Har spenderat större delen av dagen framför tvn med min thékopp.
Följde med mamma till affären och handlade lite gott till ikväll, fick dessutom pengar på telefonen! Så nu har jag gratis sms igen!
Ikväll blir det mys framför tvn med thé, popcorn och Ben&Jerry's. Mums!


Kaffila



Gårdagen.


200811

Har vaknat upp innan 11 idag. Inte hunnit göra desto mer och nu sitter jag här med min tekopp. Funderar på att duscha snart och sen göra något kul.

Igår plockade Tanja upp mig och vi åkte till Kaffila och fikade. Efter det gled vi omkring i bilen, till frippes och for sen ut och gled igen. Åkte tillbaka till frippes med drog nästan lika snabbt, åkte bil med Henrik. Sen blev han så trött så då for han hem och jag & Tanja åkte några varv själva innan hon släppte av mig.
Somnade ganska gott igår!

PUSS

FREDAGKVÄLL

Wiiho, lagat middag och ska börja käka nu. Sen ska jag vara med Tanja och fika på Kaffila och efter det umgås med Erika mest troligt!
Nu ska jag fixa det sista för maten!

PUSS

Dag 25.

Jag vet inte om det är någon speciell person som fascinerar mig. Så vi hoppar över den här dagen!!!


NYTT


Min fina nya höst- & vårjacka.




Och en fin enkel kofta.


190811

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Kiba's födelsedag! Energiknippet fyller 1 år och han ska få godsaker att smaska på senare. Så himla gullig han är!
Idag orkade jag inte jobba, kände mig alltför hängig och det var jäkligt skönt att få sova ut, även fast jag hade kunnat sova ännu längre!
Har hunnit äta "frukost" - frukt och thé, samt pröva mina nya sockar. Dom är sååå mysiga och sjuuuukt söta! Ska hoppa in i duschen och sen får jag se vad som händer resten av dagen!

PUSS


artonde augusti

Har ganska nyss kommit hem igen. Efter affären fick vi skjuts tillbaka till Tobbe och där har jag stannat hela kvällen. :) Fick besök där ett tag av Hanna och Rebecka och sen när dom hade farit så kom Bella tillbaka igen. Vi har kollat på film, lyssnat på musik och dampat på som vanligt.
Lite läskigt var det att gå hem och det var ju tur att jag inte gick själv! Hade fått panik där i mörkret.

Nu tänkte jag gå och sova. PUSS

180811

Halloj!
Orkade aldrig skriva något tidigare. Har ändå bara jobbat och sen hem till hundarna. Lyckades somna också. Sen har jag gjort middag också. Tobbe är nu här med mig, vi ska snart fara och handla, så fort mamma har kommit hem och ätit.
Ikväll skulle jag i alla fall vara med Hanna en sväng, får se vad vi hittar på! Kanske vi far och hälsar på Tobbe eller något. =)

PUSS

NYTT


Kängor från h&m




Från Seppälä (Dom är mycket snyggare irl)


Att se framåt är en helt annat sak än att tänka framåt.

Blandade känslor såhär på kvällskvisten.. Tydligen var det för få resenärer på vårat flyg så det blev inställt, vilket betyder att i nuläget har vi ingen resa alls till Thailand. Kul. Jättekul.
Mest troligt blir det att boka om imorgon och bara ta några dagar senare istället. Blev dock mer positivt då vi hämtade ut paketet från h&m, låg mycket fina saker där i och ska väl hämta ut resten någon annan dag, när det nu kommer.
Efter det så kollade jag och Rebecka på Familj på väg, den var inte så rolig som jag kom ihåg att den var. Så för ca 40 min sen gav vi upp. Jag traskade med henne & hundarna en bit innan jag vände om igen. Har precis kommit ut ur duschen och ska gå och lägga mig.
Förhoppningsvis orkar man jobba länge imorgon så man får lite pengar, känns bara som att jag håller på att få influensa eller nå och det gör ju inte saken bättre precis -.-

Nu gosa i min säng! PUSS


170811

Nu har kussan farit igen, så kul när hon leker med Kiba och han verkligen älskar henne!
Sitter för tillfället och slötittar på tv och har myst in mig i min kofta, I really love it! Vilken fynd på Röda Korset alltså. Fick tillbaka pengar från skatten också, YEEEEEY!!!! Dock bara 202 kr, men ändå ;) Och sen kom bonuscheck från h&m också, dock inte en på 100 kr, men resten. Så jag är pretty jävla glad tjej idag!!!

Snart blir det väl middag och senare ska Rebecka komma hit och vi ska se på film, blir nog en mysig kväll!
Hörs sen!

PUSS

Dag 24.

Mina favoritfilm (en av dem)
The notebook

Så sin, så vacker..
Orkar inte skriva vad den handlar om så ni får trailern istället.


Life is hard; it's harder if you're stupid.

Ingen lång jobbdag idag! Var ju tvungen att fara hem tidigare än planerat för att ta hand om hundarna. Så ringde farmor också, hon ska hälsa på farfar så hon tänkte släppa av mina små kusiner Viktoria och Sofia här. Så eftermiddagen kommer spenderas på det sättet.
Ska i alla fall ta en powernap nu så jag orkar göra något senare. =)

PUSS

170811

Sjukt slut i huvudet.
Ska strax traska till jobbet, men kom ju på en grej jag hade glömt att skriva igår!! När jag städade så hittade jag lite småpengar här och där, fint var det när det sen visade sig att det blev typ 93 spänn totalt. Slutsats - Det är jävligt bra att städa!
Sen var det jättekul att sova med mina små hundar inatt. Dom är inte stora, men dom tar då ändå upp helvetes stor plats!!!!

Nu jobba och sen hem för att umgås med mina hundar... PUSS

PS
EN VECKA KVAR TILLS SKOLAAAN BÖÖÖRRRJJJARRRR!!!!!

160811

Har typ nyss kommit hem.
Först var jag och dömde som linjedomare på tjejernas match. Det gick väl bra ändå, lite trist var de ju när huvuddomaren inte såg allting, men de var ju inte precis VM så de gör ju inte alltför mycket. =)
Sen när man kom hem så var det ju bara att byta om snabbt och så kom Bella förbi. Hon, jag och Rebbe tog vezzzpisen till Tobbe för att våldgästa!
Rebbe drog kvar efter ett tag, men jag, Bella & Tobbe hade det mysigt med att titta på tv, steka hamburgare och så vidare.

Ska hoppa in i duschen nu och sen sova!
Jobba imorgon och sen se vad som händer :)

PUSS

You can either focus on what's tearing you apart or what's holding you together.

Kom hem någon gång vid 13 från jobbet och efter det har jag bara hjälpt till att städa här hemma eftersom mamma får besök ikväll som eventuellt ska sova över. Känner mig så duktig över allt jag har hjälpt till med så jag måste bara lista upp det här så ni också kan se!
Plockat undan grejer från hallen, Wilmas rum, min toa, tvättstugan, duschen och bastun.
Vikt tvätt.
Dammsugit min toa, tvättstugan, mamma och pappas sovrum, Wilmas rum, duschen/bastun och hallen.
Dammtorkat massa ställen.
Diskat.
Och så är det säkert något jag har glömt, såklart..

Nu tänkte jag ta en liten powernap och sen mysa ett tag framför tvn, innan middag och fottimatch som jag ska vara linjedomare på!
Tror jag kommer sova gott inatt. =)

PUSS

(Rebecka klagade över att jag inte hade nå bilder, så här får ni någon random bild.)


Dag 23.






femtonde augusti

Bella: Skrev ju att jag hade varit lite småglömsk, så de förvånar mig inte över att jag skrev fel ;)

Har fått mycket gjort idag, men såklart så glömde jag ju att göra klart lunchlåda till imorgon! Nåja, det är ju inte så svårt fixat på morgonen. =)
Rebecka kom förbi och vi tog det bara lugnt, sen for vi förbi Tobbe och tittade in i hans nya lägenhet. Den var faktiskt riktigt fin och det var ju superbra att dom hade fått upp alla möbler och sånt!
Sen kom jag och Rebecka tillbaka till mig och kollade på American Pie - Beta House. Följde nyss med henne en bit hem och promenerade samtidigt ut med hundarna.
Ska strax ta en dusch och sen gå och lägga mig, imorgon blir det jobb hela dagen! Först vanligt jobb och sen döma fotbollsmatch som linjedomare. Skojsigt!

PUSS

Dag 22.

Hur mycket jag har förändrats de 2 senaste åren.

Haha herregud, jag kan ju säga att jag har förändrats jävligt mycket de 2 senaste åren. I år är det 2 år sen vi flyttade till Övertorneå och när jag kom hit och började skolan så var jag verkligen en fjortis. Jag hade typ 20 kg smink och rökte. Hade väl inte världens bästa modekänsla heller och jag var ganska uppkäftig mot mina föräldrar, respekterade dem inte alls och var jämt ute på vift.
Jag tycker att jag har förändrats till det bättre, som person är jag mognare och jag dricker inte lika mycket som jag gjorde förut, röker gör jag inte heller och jag försöker att inte slösa pengar på onödiga saker. Jag har insett vad jag vill göra med mitt liv och försöker nå de målen. Jag har raderat människor som varit dåliga för mig ur mitt liv och hållt fast vid dem som varit bra. Jag börjar bli mer självsäker och få mer självförtroende för mig själv och att jag gör vad som är bäst för mig och inte bäst för andra.

150811

God dag.
Har för cirka en halvtimme kommit hem från våran avslutning. Jättekul att Johan ville hålla på och filma osv när man är helt risig. Hatar sånt där. Och det hjälper ju inte att man icket är fotogenisk också. Bra kombo. Risig och icke fotogenisk.
Nu ska jag sätta musiken på hög volym och börja städa mitt rum samt tvätta. Låter ju som en alldeles förträffligt rolig dag! Nåja, jag skulle ringa till Rebecka någon gång efter middagstid för att höra om hon ville hitta på något. Eller antar att hon ville det eftersom hon sa "Vi kanske kan hitta på något ikväll?".

Nu väntar städningen. PUSS


"I love you so much.. it consumes me" - Blair Waldorf

Klockan är inte ens 22 och jag funderar redan på att krascha i sängen. Nåja, alla som känner mig vet ju att jag älskar att sova, så det kanske inte är så konstigt att jag planerar att sova redan nu!
Och med tanke på morgondagens planer så behöver jag nog sova så mycket som möjligt. Jobba 8.30-11, "möte" 11-14 och sen efter det ska jag städa, tvätta, laga middag & lunchlåda, ut med hundarna osv. Kommer säkert på ännu mer som behövs göras imorgon!

Och förresten, någon som vill ge mig alla säsonger av Gossip Girl och Greys Anatomy? Inte? Snäääääääällllllaaaa? :(


fjortonde augusti

Dagen har varit lugn och fin hittills. Inget stressande här inte.
Funderar på om vi skulle till affären snart eller inte? Bara så att jag planera efter det. Lite småglömsk har jag varit under helgen också. Ska ju inte jobba länge imorgon eftersom vi ska ha avslutning med kommunjobbet klockan 11, och då behöver jag ju inte ta med mig någon lunch.. Ceasarsalladen får bli på tisdag då, can't wait!
Regnbågslax som Wilma firrade upp på husbilssemestern fick de bli till middag. Antar att det blir rostbiff imorgon då. Väntar på att vi ska kolla på film snart, får se vilken film vi hyr!


för månen har en kraft som förnuftet aldrig haft och aldrig får
och då går det som det går
sen vill jag skriva allt jag sett så nån förstår
fast inga toner kan förklara hur jag mår

hann aldrig publicera inlägget innan vi drog till affären... Nu ska vi börja kolla på film typ! :)

140811

Har vaknat för en liten stund sen. Har ätit kokta ägg och frukt till frukost. Ska nog slå igång bastun och basta snart, känner att det behövs. Funderade på att gå på en liten promenad senare. Ska också göra ceasarsallad idag, som jag ska ta med till jobbet imorgon. Till middag blir det antingen lax eller rostbiff, båda är ju så mumma.
Ikväll blir det mys & film framför tvn med familjen. Låter som en riktigt härlig dag det här!

Bjussar på en alldeles för söt bild på Kiba när han var bara valp! På fredag fyller han 1 år. Gullegrisen.

Himlen faller ner, det svider till där kniven skar. Jag har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar.

Är riktigt trött redan nu, så jag funderar på om jag kanske skulle gå och lägga mig. TVn var inte lika intressant längre och likaså datorn.
Det enda med datorn som lockar är Lars Winnerbäck fina toner. Han är bra han. Önskar jag kunde gifta mig med han.

Mina favvislåtar med Larsan
Lars Winnerbäck – Elegi
Lars Winnerbäck – Faller
Lars Winnerbäck – Ingen soldat
Lars Winnerbäck – Kom änglar - Live
Lars Winnerbäck – Dom tomma stegen
Lars Winnerbäck – Jag vill gå hem med dig
Lars Winnerbäck – Aldrig riktigt slut



Fina Larsan.

Dag 20.

Hur viktigt jag tycker utbildning är.

Jag tycker utbildning är jätteviktigt. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Jag tycker att det är bra att man går i skolan och får lära sig saker, även om det är ganska tråkigt ibland. Däremot tycker jag att systemet är väldigt konstigt och begränsat, alla lär ju sig inte likadant och alla har inte lika lätt för att lära sig.

OSV OSV OSV

trettonde augusti

Hämtade aldrig ut paketet, dumma vi är som glömde bort de typ... Hämtar de väl nån annan dag!!
Idag har vi pratat väldigt mycket om Thailandsresan och mitt i allt visade det sig att jag har betalat för mycket på min resa, för att vara exakt så har jag betalat 490 kr för mycket. Vilken härlig överraskning! Så nu har jag redan 3000 kr i fickpengar, livet blir ju bara bättre & bättre! :) Så himla skönt att det är färdigbetalat för mig på den resan! :) Bara 86 dagar kvar nu! :)
Har pressat i mig middag nyss, grillat med potatissallad. Gött! Nu väntar the battle of the idiots, så det är där ni hittar mig ikväll!!

PUSS


130811

Det är inte ofta något sånt här händer, så det är bäst att ni skriver upp det - Jag vaknade före mamma idag. Steg upp strax efter 10. Har dock inte hunnit göra alltför mycket. Ska äta frukost/lunch strax och sen fixa mig lite.
Har ett superirriterande myggbett på mitt pekfinger, hur kan myggorna leva fortfarande?! Aaah blir så arg. Inatt drömde jag en superknasig dröm också. Livet är bra konstigt ibland.

PUSS

Nattbloggar.

Kan inte riktigt bestämma mig? Ska jag fortsätta kolla på Sagan om de två tornen som går på tv just nu, eller ska jag gå och sova? Är bara lite småtrött så vet inte om jag orkar sova ännu.
Ingenting speciellt har hänt ikväll, men ändå så mycket. Gjorde bland annat ett halsband åt mig själv. Tyckte om det så himla mycket! Och imorgon ska vi fara till Ica och hämta ut kläderna som kommit från h&m. Happy girl! :)))
Ska nog gå och kolla på tv tills jag somnar, får se när jag vaknar och orkar dra mig till sängen dårå!

PUSS

Dag 19.

"disrespecting your parents"
Förut respekterade jag inte alls mina föräldrar, jag gjorde uppror hela tiden och tyckte alltid att dem var orättvisa mot mig. Idag kan det bli lite smågräl här och där, men det kan ju lätt bli så när man är trött och slut. Men jag har i alla fall blivit mognare och förstår varför dem gjorde som dem gjorde. Jag vet ju att dem älskar mig och inte vill att något ska hända mig. Jag tycker att det är mycket bättre att respektera sina föräldrar, speciellt när man inte är 18 år och inte är myndig. Man behöver inte göra uppror för att göra sig hörd.


Dag 21.

"One of your favorite shows"

Antar att de är typ tvserier som menas då?
Jag ääääääääääääälskar i alla fall Greys Anatomy. Och vid det här laget borde alla som läser min blogg veta det!!!!!!!!!!!! Tror inte ens jag behöver förklara varför, men kan ju skriva att i slutet av varje program så sitter jag och lipar som fan.... Ibland av lycka, ibland av sorg.
De sorgligaste: När dom inser att det är George som blev påkörd och att det är han som ligger där i sjukhussängen och när han sen dör. :((((( kolla här
De andra sorgligaste är de sista avsnittet av den senaste säsongen (som gick i Sverige).... So saaaaaaaad :(((((( Vill bara att det ska börja igen!!!! Kolla en del av sista avsnittet här


120811

Har haft en roligt störd dag i Haparanda med Tobbe och Elin!
Först avverkade vi Rusta och Ö&B innan vi drog oss mot IKEA, fixade ju allt som behövdes till hans lägenhet i alla fall. Köksmöbler+stolar, soffa, tvbänk, vardagsrumsbord, hyllor och så vidare, så det var bra! =) Sen käkade vi på Max och efter det drog vi på någon random musikaffär.
For till Rajalla och på Seppälä så fyndade jag ett par svinsnygga skor för endast 10 euro, fyfan vilket kap alltså!!Körde till någon annan random affär och köpte lite fler grejer innan vi började bege oss hemåt.

Blir väl att äta middag snart och sen bara ta det lugnt ikväll!

PUSS

roligt.

FÖR 10 ÅR SEN
1. Flyttade till Råneå.
2. Började 2:an.
3. Började brottning.

FÖR 5 ÅR SEN
1. Började 7:an.
2. Sporten (Brottning & Fotboll) var i mitt hjärta.
3. Var en duktig och fin flicka.

FÖR 2 ÅR SEN
1. Började 1:an på gymnasiet.
2. Flyttade till Övertorneå.
3. Kände ingen här förutom släktingar.

FÖR 1 ÅR SEN
1. Planerade att bli pluggis, men lyckades inte alltför bra.
2. Började 2:an på gymnasiet.
3. Längtade till vintern och jullovet.

FÖR ETT HALVÅR SEDAN
1. Hatade den kalla vintern.
2. Less på skolan.
3. Bokade Thailandsresan.

FÖR EN MÅNAD SEN
1. Marknad.
2. Cruising.
3. Åldersnoja.

IGÅR
1. Kom hem från Stockholm.
2. Åt på Max <3.
3. Såg på film med Rebecka.

IDAG

1. Druckit stora mängder thé.
2. Städat.
3. Myst på med hundarna.

IMORGON
1. Haparanda.
2. Mysa med hundarna.
3. Ta det lugnt.

elfte augusti

Har inte gjort alltför mycket idag, promenerat en bit med hundarna, druckit thé, dammsugit, hämtat kebabtallrik från La Bonté, ätit hallon och druckit mer thé.
Nu ska jag gå och titta på lite tv, koka mer thé och göra hårtbrödmackor tills jag ska gå och lägga mig.
Imorgon blir det äventyr i Haparandacity!

PUSS

Dag 18.

Min tro.

Jag tror på ödet, mirakel och att det finns någon form av en högre makt. Jag tror mycket på astrologi och läser alltid mitt horoskop. Kort & gott.

110811

Ahhmen gud va bra, när man är taggad på att jobba... ja då vaknar man med smärta i hela kroppen och ingen röst. Som tur är så kan jag ju prata nu i alla fall, men har fortfarande ont -.- Jag kommer döda någon om jag blir sjuk igen...
Ska i alla fall gå och dricka lite thé och sen får vi se, blir nog att äta på la bonté ikväll om jag orkar =))

PUSS

100811

städat lite, ut med hundarna, rebecka kom, vi såg på film, drack thé.
nu ska jag duscha och sen sova, asgött att få sova i egen säng, det mina vänner är en sån underskattning. bra att man tänker på dom små sakerna åtminstone.
förhoppningsvis jobbar jag till 16 imorgon och efter de ska jag vara hund-/barnvakt lite smått när mamma far iväg. får väl se vad jag hittar på för något skojsigt mera än de!!

god natt

Hemma igen



Behöver jag säga mer än mums angående bilden?
Resan har varit bra yada yada orkar inte skriva mycket om den
möte igår och de gick hur prima som helst!!
sen idag skulle jag flugit hem kl 11.25 men nejnej flyget var försenat typ 1 timme, vilket i sin tur gjorde att jag missade bussen till happis som i sin tur gjorde att jag missade sista bussen hem till ötå
kul att man bor i en liiiiiten håla då va
åkte i alla fall med bussen efter det (kl 15.10) till haparanda och där åt jag på max <3 med isse innan vi åkte hem
hur bra som helst att han kunde komma och hämta mig!!
nu väntar jag på att Rebban ska komma och göra mig sällskap, vi ska kolla på film ikväll
måste dock hinna duscha å sånt för ska ju jobba imorgon (back to normal)
Stockholm får dock inte sakna mig alltför länge, jag ska nämligen tillbaka dit den 16 september, wiihoo

PUSS


Dag 17.

Mina höjdpunkter och lågpunkter de senaste året.
Ja kan börja med de negativa, mina lågpunkter var ju i alla fall Geografi & Historia. Och vissa lärare. Så sjukt less..
Mina höjdpunkter har varit alla mina vänner och de fantastisk roliga saker vi har hittat på. Att fylla 18 år. Att boka Thailandsresan. Att det bara är 1 år kvar till studenten (mindre nu). Att bli uppskattad för den man är. Att längta till hösten. Att få ha ett eget företag. Att få ha lov. Att vintern kom och gick. Och en massa mer ♥

Dag 16.

Min syn på mainstream musik.
Inte är det väl nå fel på den? Lyssnar mycket på sån musik själv, även fast det inte bara är det jag lyssnar på så...

080811

Tungt att stiga upp imorse, låg och sov så himla skönt. Men knallade ändå upp och åt frukost och klädde på mig. Promenerade till jobbet med Tobbe och har kommit hem därifrån för en stund sen, gick för övrigt jävligt bra idag. Har hunnit dammsuga och hänga upp tvätt också! Och packa klart.
16.00 åker jag från Övertorneå busstation så jag tänkte hinna ta en powernap och äta något innan det. Tror inte riktigt mamma förstod att det var idag jag skulle åka, så får väl se vad hon säger när jag inte är hemma då hon kommer hem från jobbet? Haha kan bara tänka mig....

Har lite tidsinställda inlägg från min lista som kommer dyka upp medans jag är borta, så ni har något att läsa under tiden!
PUSS


Dag 15.

Mina favoritbloggar är alla mina kompisars bloggar. Tycker om Kan Dee's blogg väldigt mycket också! =)

Dag 14.

Okej, den här fattar jag typ inte? "Your earliest memory", menar dom då mitt tidigaste minne eller mitt nyaste (senaste) minne?
Ja, mitt nyaste minne måste ju vara typ cruisingen. Så jäkla roligt, skrattade så sjukt mycket!!
Mitt tidigaste minne är typ min hemtelefonnummer i Gammelstan, det är typ de enda jag kommer på? Kommer fortfarande ihåg vad vi hade för telefonnummer :)

sjunde augusti

Har precis kommit ut från bastun och smort in mig. Nu sitter jag med en ansiktsmask som jag snart ska skölja ur och sen ska jag kolla på film med mamma & Wilma. =)
Känner mig så jäkla lugn just nu och det är alltid skönt! Ska bli ännu skönare att få krypa ner i sängen och sova gott.
Imorgon är det jobb och sen reser jag mot Stockholm, kommer hem på onsdagkväll så det är inte en så lång vistelse som tur är.

PUSS

Kläder








Taaaaaaaaaack mamma!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Det är inte hur man har det, det är hur man tar det.

Mitt slappande har hittills gått svinbra. =) Har precis avnjutit en middag i thailändsk stil!
Ska slå igång bastun på typ en timma.. Har hittills målat tånaglarna och naglarna, gått ut med hundarna, packat lite, noppat ögonbrynen, haft haft några porrensande "masker" och sett på film.
Sitter och hittar kläder på h&m's hemsida. Mamma sa att jag fick välja ut lite höstkläder som behövs, vilket jag behöver ganska mycket.
Har hittat en mössa, vantar, halsduk, jacka, kofta, topp, skor och såklart leggings som alltid behövs :)



PUSS

070811

Nu börjar min relaxdag!
Ska sätta igång med att måla naglarna+tånaglarna och sen noppa ögonbrynen. Blir att plugga lite emellan och sen ikväll tar vi bastun och resten :)

PUSS

sjätte augusti

Har haft en riktig slappardag minsann!
Bara sett på tv, hållt på med datorn, sovit och så vidare.. Men gjorde däremot 2 stycken fjäderextensions åt mig idag, så lite produktiv har jag varit! Haha
Åt grillat till middagen, det var gott.

Imorgon blir det spadag. Ska basta, ha hårinpackning och ansiktsmask, noppa ögonbrynen, manikyr och pedikyr, raka benen och skrubba kroppen samt smörja in hela mig. Njuter redan nu!

PUSS

Såhär kan det inte va, hur fan kan du spela glad?

Du går med blicken vänd,
kan du ha sett mig än?
Någon borde byta stad..
För nu kommer allt tillbaks.

Jag minns bara allt det bra..
Allt som var du och jag.
men aldrig, aldrig,
kommer allt tillbaks.

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort..


Dag 13.

Jag skulle verkligen vilja flytta eller besöka USA, helst då New York. Vet inte exakt varför men staterna fascineras jag av och jag skulle verkligen vilja uppleva de landet!
Känns som att det är många saker jag vill se.. Frihetsgudinnan, Madison Square Garden, Chrysler Building, Empire State Building, Grand Central Station, Rockefeller Center, Central Park och många, många fler ställen.
Jag tror att det är en plats som jag kommer vilja besöka många gånger och kanske till och med bo där. Har ju planerat en resa med Ampoo nästa höst att vi ska fara dit och vara där någon dag eller två, så får hoppas att det blir av! =)

060811

Stigit upp för ett tag sen och käkat frukost.
Snart ska jag gå ut med hundarna och efter det hade jag tänkt rensa i min stora sminkväska, packa och möjligtvis tvätta kläder.

PUSS

Solen gick ner som på beställning, det hade inte varit samma sak om den sken



Var ute & gled med Erro, inte mycket hände på byn faktiskt (chock). Vi drog hem till mig, satt i mitt rum och pratade. Sen fortsatte vi samtalet i köket samtidigt som vi drack thé och åt hårtbrömackor med ost.
Mycket givande samtal hela kvällen, Erika är en klok och mycket inspirerande människa! :)

Har kommit på vad jag ska göra för projektarbete och vad jag eventuellt ska plugga vidare efter gymnasiet. Hösten är typ här och jag är så jävla glad över det!

PUSS


YEEEY

Blev inte ensam-hemma-deppa-kväll utan Erro hörde också av sig och är tydligen också stuck i the big city under kalashelgen ;) Så ska fara och glida med henne lite grann nu och sen får vi se vad som händer!! =))

PUSS

Dag 12.

"Bullet your whole day."

Vaknat
Ätit frulle
Datorn
Gått till jobbet med Tobbe
Jobbat
Gick förbi campingen med Tobbe
Gick hem med Tobbe
Äta lunch/dator med Tobbe
Ut med hundarna
Affären
Satti igång diskmaskinen
Powernapat
Besviken och arg
TV
Skurit grönsaker
Dator och måla naglarna
Stekt köttfärs
Ätit middag
Dator

Det är det jag har hållt på med hela dagen..
Fast de visste ni ju redan!!

Innan Mörkret Faller

Har hunnit gör en hel del redan. Ut med hundarna, powernapat, affären en sväng, satti igång diskmaskinen, tömt diskmaskinen, skärt grönsaker till middagen och nu håller jag på att måla naglarna. Kanske drar ett varv med dammsugaren också innan jag börjar med tacoköttfärsen.
Ser ut att bli en ensam hemmakväll istället för umgänge. Eller har ju mamma, Wilma & hundarna som sällskap, men de är ju inte lika bra som ens vänner....
Kul att jag slösade pengar på chips & dipp som jag knappt ens äter.....................

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
jag har trampat upp stigar där gränserna går
och du blir aldrig en vän igen

innan mörkret faller
vill jag reda ut några saker
inga rätt och inga fel
vill jag öppna för en vapenvila
du har din och jag har min del

och innan morgonen kommer
vill jag blöda några droppar mot stenen
det är tid för några tårar än
och göra klart för min norra stjärna
att jag aldrig ska ner igen

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
det är som jag känner när åskan går
och du blir aldrig en vän igen

050811

Idag måste vara den dagen då jag har varit som tröttast. Men det kanske är för att det är fredag och jag har jobbat hela veckan.
Slutade redan vid 11, så gick jag & Tobbe hem till mig. Bjöd han på rester från middagen igår och det tyckte han om! Så satt vi och kollade på lite inredning och dylikt. =)
Han for för en liten stund sen och nu hade jag tänkt gå ut med hundarna.

Schema för resten av dagen:
Promenad med hundarna
Affären
Powernap
Laga middag (tacos, mums!)
Invänta Rebecka
Mysa & kolla på film med Rebban =)))
Sova

PUSS

KAN DET VARA SANT???????

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck samtidigt som jag funderar... Kan det verkligen stämma att jag bara har kvar Svenska C, Filosofi A, Psykologi A, bara hösten kvar av individuellt val 150 poäng, Engelska C och Naturkunskap B??? Helt sjukt, men kommer inte på fler?! :o

((((Ska ju bara göra bort prov och inlämningsuppgift i franska, tenta bort steg 1 & 2 i meänkieli och sen göra romananalys och ett prov i Svenska B. Men det tar ju max en månad att göra bort... Helt sjukt vilket underbart schema jag kommer ha om det stämmer?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Lycklig chääääääääääjjjj))))

Såhär tror jag att hösten kommer se ut då
Svenska C, Engelska C, Psykologi A, Bild och rester


Och våren kommer se ut såhär
Nk B och Filosofi

LIVET ÄR HÄRLIGT :D


10.

En av mina senaste facebookstatusar, ett av mina senaste sms, en av mina senaste tankar, en av mina senaste bilder och ett av mina senaste cravings.

Facebook:


SMS: "Mååhh :( du skulle hört av dig tidigare juh!"

Tanke: Försökte räkna ut hur många ämnen jag kommer ha under tredje läsåret.

Bild:


Craving: Marabou Sensation Strawberry Cheesecake

fjärde augusti

Då har man varit duktig idag! :)
Efter min powernap satte jag igång med att laga mat, kycklingwook med nudlar. Asgött är det! =) Kom nyss hem från affären också. Mamma var tvungen att fara iväg för att jobba så jag fick ta cykeln och fara iväg. Tur att man hade på sig tjocktröja så man slapp frysa i alla fall, not... höll på att löka ihjäl....
Ska väl gå och titta på tv om en liten stund, sen blir det att duscha innan jag går och sover. Imorgon är det jobb och sen helg som gäller! Fan va skönt att få sova ut. :)

PUSS

Dag 11.

10 låtar på shuffle från en spellista på min i-pod

1. Adele - Rolling in the deep
2. Katy Perry - Firework
3. Pitbull ft. T-Pain -Hey baby (drop it to the floor)
4. Veronica Maggio - Jag kommer
5. Oskar Linnros - Genom eld
6. Rihanna - S&M
7. Robyn - Call your girlfriend
8. Pink - Raise your glass
9. Swedish house mafia - Save the world
10. Sick Puppies - You're going down

040811

Här var man trött.. Har just kommit hem från jobbet. Blir väl att powernapa ett tag innan man börjar med middag. Ska nog inte göra något alls ikväll utan bara ta det lugnt, kolla på tv och duscha.
Halsen började i alla fall bli bättre, gör knappt ont nu!! :)

ps de är nu ni ska kommentera om hur intressant ni tycker att min blogg är

PUSS

Dag 10.

AAAAAH min första stora kärlek - Ludde
Mina första kyss kommer jag inte ihåg så vi skippar den.

Ludde är en jättefin kille på 19 år. Han är lång och vältränad, har brunt lockigt hår och världens finaste leende. Han är bland annat laktosintolerant. Tränar innebandy och fotboll. Han bor i ett rött hus i Råneå med sin pappa, mamma och lillebror Joel. Han har gått natur på gymnasiet, tog studenten nu i år.
Jag började gilla Ludde då våra fotbollslag var på psg (pite summer games) men han ville bara va vän med mig. Så gillade jag honom jättelänge och när han han inte gillade mig så försökte jag sluta gilla honom. Men så blev de ju februari och alla hjärtans dag!!! å då hade han börja gilla mig, så jag blev en glad tjej!!!!! vi blev tillsammans den 19 februari 2008 och gick alltid hand i hand på skolan. Kort förklarat

Det var fint de vi hade, jättefint. Saknar det ibland

tredje augusti

HALLOJ
Hemma igen nu. Blev supernöjd med håret i alla fall, tur att Evvo inte klippte så mycket!! :) Efter det promenerade jag förbi Ica och köpte halstabletter, lunch till imorgon och en Vitamin Well. Nu ska jag njuta resten av kvällen, lär behövas eftersom inte bara halsen är pain just nu utan även ryggen... :(

Justja! Jag har flera gånger fått kommentarer av random peeps som skriver att min blogg är intressant! Tack för det!!!!! Kul att någon tycker det är intressant att läsa om vad jag gör om dagarna i alla fall (även fast ni bara skriver så för att jag ska klicka in på eran blogg), vet ju att de kan bli lite tråkigt eftersom jag gör i princip samma saker varje dag och att det är få gånger som jag skriver något "meningsfullt" inlägg om tex svälten i Afrika eller stora tankar om religion och så vidare..

PUSS

8.

Två saker jag längtar till

Thailand & Studenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

030811

Har kommit hem från jobbet för ett tag sen och även hunnit med en snabb dusch. Har varit trött hela dagen på jobbet så tänkte ta en powernap nu.

Senare blir det att äta middag hos mormor och morfar, efter det ska Evvo klippa mig. Herregud va rädd jag är, tänk att mitt hår ska klippas. :((( Kommer kännas jättekort ju! Och vet inte alls hur jag vill ha det.
Ikväll händer det nog inte så mycket, ska bara ta det lugnt och hoppas på att min hals blir bättre. Helt sjukt att den har gjort ont i en vecka nu :(

PUSS

7.

Tre kärlekar

Jimmy
Ludde
Rickard

andra augusti

Kommit hem från jobbet för en liten stund sen, känner att jag måste vila en stund nu innan jag tar mig an någonting idag. Mest troligt blir det väl att bara stanna hemma och hänga tvätt, kolla på tv, läsa och ta det lugnt. Eller ska förbi garaget för att skriva ut min flygbiljett. Stockholm nästa vecka!! Surt bara att jag inte hinner få den där bonuschecken på 500 kr från h&m.......
Nu blir det powernap! :)

PUSS

Dag 09

Jag hoppas att min framtid blir bra, full av underbara stunder och att jag träffar nya intressanta människor ofta. En del som förblir mina vänner och en del som bara passerar. Jag hoppas även att jag har kvar gamla vänner och att jag får ett jobb som passar mig som handen i handsken.

020811

Tjolahoppsan
Väntar på att en viss Tobias ska komma förbi :)))) Så ska vi promsa till jobbet..

Fan va min hals är jobbig när jag inte har någon halstablett i käften. Då kan ni ju tänka er hur ont de gör när man vaknar mitt i natten.... Kanske dags att att gå till doktorn? Nää, dom kommer bara ta sprutor då och de tycker vi inte om!!


PUSS

Det är ju trots allt måndag....



Efter jag hade ätit middag så promenerade jag till Bella. Satt i hennes säng med henne och gjorde ingenting i typ 2½ timme innan vi beslutade oss för att gå till Ica. Dessa goda saker var vad vi fick med oss hem bland annat. Köpte även en kalender för 2011/2012 (FUCK YOU OM NI KÖPER EN LIKADAN!!!!! Obs, jag menar det!!) och slingmedel. På onsdag ska Evvo slinga och klippa mitt hår *nervös*
Satt i alla fall och mumsade på de innan jag gick hem för att kolla på Criminal Minds. Har hunnit vara ut med hundarna och snart börjar ett nytt avsnitt av det. Sen är det nattinatt, jobb imorgon!

PUSS


Dag 08

En dag då jag kände mig som mest nöjdast med mitt liv.

Haha sånt här brukar vara svårt, men denna kom jag på direkt!
Det ögonblicket jag kände mig mest nöjd med mitt liv var när jag vann Copenhagen Wrestling Cup. Har nog aldrig varit så stolt som då. alla matcher fram tills finalen var hyfsat lätt att vinna, men i finalen... där var det kämpigt. Året innan hade jag kommit till finalen och förlorade och jag ville inte att det skulle hända igen, så jag fick lite jävlar-anamma i mig.
Första perioden vann min motståndare på poäng och jag blev ursinnig, inte fan ville jag förlora! Så när andra perioden började gav jag järnet. Efter drygt 30 sek fick jag ner henne på fall och vann.. Känslan alltså!!! Blev så jäkla glad att jag grät av lycka. Och de första min tränare sa till mig efter matchen var "Hon och hennes släkt har tillsammans vunnit 56 norsta mästerskapsguld och hennes mamma har vunnit 2 VM-guld". Haha hade ju garanterat varit fegare om jag vetat de innan matchen.

På prisutdelningen var det massa folk som jag inte ens kände som hejade på mig och jag var så överlycklig & stolt över mig själv! Så stolt har jag aldrig varit någonsin! :')

6.

4 saker som gör mig glad.

Mina vänner
Mina hundar
Min familj
Mat

ps hoppade över 5an för jag hade bara tråkiga sms

A life worth living has something worth dying for.

Min hals dödar mig
Resten av dagen/kvällen blir väl att bara ta det lugnt, läsa och kolla på tv. Försöka krya så jag orkar sitta hela dagen imorgon på jobbet.
Måste väl börja spåna snart också på romananalysen igen, smart jag är som inte sparade den på usb-stickan innan min dator dog för alltid, aah älskar mitt liv. Någon som har en bärbar dator att låna?!
I övrigt så har jag varit duktig och läsk meänkieli-boken. Blir väll att nöta igenom den några gånger till innan skolan börjar och sen förhoppningsvis tenta bort så fort som möjligt.
Längtar tills skolan börjar.

PUSS

010811

ööh tja, 1:a augusti idag. ska och jobba snart
min dator funkarrrrr inte längre, går lös på den men näää... inte vill den funka ändå
är typ fortfarande sjuk, eller har blivit sjukare igen men ska fara till jobbet ändå, måste ju pröva iaf.....

ikväll blir det att vila & läsa, barrrraaa mysaaa pååå

PUSS

RSS 2.0