Flickrummet.

nu är det sista natten på väldigt länge som jag spenderar här i flickrummet!
idag har jag hälsat på hos mormor och morfar för att säga hejdå till dom, sen nu på kvällen var vi även till Mettäjärvi för att hämta ett släp och säga hejdå till farmor samt lämna mitt lilla hjärta. åh, insåg först när vi skulle fara att jag inte kommer se honom på flera veckor.. :'( det gör så himla ont i hela kroppen!
(skulle inte förvåna mig om jag grät migsjälv till sömns inatt bara på grund av det!)
som tur är så har i alla fall min ångest över flytten minskat, så det känns inte liiika hemskt nu. men kommer ändå säkert gråta floder och be att mamma och pappa inte ska lämna mig när dom åker på fredag.

nu ska jag nog avrunda innan det blir en hel roman här. nästa gång ni hör av mig här på bloggen är jag officiellt västerbottning!

(gammal bild som beskriver mig ikväll när vi lämnade Wille, tur jag ändå har Kiba hos mig till imorn!!!)


Glossybox.

Måste säga att jag verkligen är nöjd med månadens glossybox. Har inte ännu testat produkterna, men det verkar lovande!


.

hösten är verkligen min tid. jag älskar nästan allt med hösten. mysiga tjocktröjor/koftor, dricka thé, gosa ner sig i sängen under en filt med en bra serie, tända ljus & lövens färger.
det finns så mycket underbart med hösten!

nu ska jag gå och vitaminbomba med hemmagjord apelsinjuice, såå gott!

fyra sköna bilder från weheartit.


Autumn is coming.

Helllllllooooo min lilla trogna följarskara här på bloggen. Länge sen sist?
Faktiskt en hel årstid sen sist!

Har faktiskt inte alls varit sugen på att skriva något här den senaste tiden, känns inte ens värt att skriva när jag ändå bara gjort samma sak i princip varje dag, Har knappt haft något socialt liv över huvud taget, vilket har känts ganska tråkigt. Men vi vet ju alla att den känslan ändras när lönen kommer in på kontot, då är det bara "SCREEEEW YOU MFS!!!!!!!!!!!"
 
Hur som helst tänkte jag texta ner några "höjdpunkter" från sommaren.
 
12 & 14 juni.
Dagen då några av mina älskade vänner tog studenten samt gick på bal. Så himla roligt för dom och att se hur lyckliga dom var (och att få äran att föreviga det via bilder), var oerhört underbart!

(15) 16 juni.
Min tjugoårsdag. Behöver man säga mycket mer? Jag var så himla glad den här dagen. Även om jag stressade till tusen med alla förberedelser inför "festen", var det så himmelens kul. Mina första smörgåstårtor blev succé och jag fick så fantastiskt fina presenter. Allt från älsklings-muminmuggar till vackra vinglas och ett kärt halsband. Åh!
 
17 juni - 9 augusti. 
Började mitt sommarvikariat på Särkivaaragården och missade tyvärr både att fira midsommar och Pajala marknad på grund av jobb, men jag hade faktiskt äran att få jobba med världens finaste människor. Sista dagen var verkligen känslosam och det var ändå med ett tungt hjärta som jag sa hejdå och gick därifrån.
 
12 & 13 juli.
Den 12 juli kom första antagningsbeskedet och jag stod som reserv. Marknaden började och jag var lite deprimerad den dagen, så var väl egentligen inte riktigt på partyhumör. En finfin förfest med härliga tjejer räddade kvällen som slutade med blåsor på fötterna.
På lördagen den 13 juli åt jag bakismat och laddade om inför kvällens fest, som nu skedde i ballerinaskor. Man kan säga att jag verkligen släppte lös! Tror aldrig jag dansat sådär mycket innan och skrattade som en tok.
 
19 juli.
Denna dag blev en dagsutflykt till Överkalix marknad med Hanna. Marknaden var väl lite av en besvikelse, även om den var större än Övertorneås. Vi fick i alla fall äta famous-suovaskebab!
 
26 juli.
Är lite osäker på datumet, men jag, Jessica, Erika och Maj åt tjejmiddag på campingen, som slutade i tjejsnack hemma hos Maj, innan det blev en "halvutgång" typ. Att bara kunna sitta och snacka, ta det lugnt och inte hetsdricka innan man ska ut och skaka lös allt man har, det var skönt och förvånansvärt kul!
 
28 juli.
Är även här osäker, men jag är 99% säker på att detta var dagen då jag och Rebecka for på en fantastisk picknick uppe på Aavasaksas topp. Underbart var ett bra ord för att beskriva detta!
 
5 augusti.
Åkte på loppisrunda med Hanna mot Haparanda/Tornio och fick min första parkeringsbot. Vad jag hatade livet den dagen!
 
6 augusti.
Andra antagningsbeskedet läste jag påvägen hem från Ylitornio med Rebecka. Fick en större chock, där jag skrek, började gråta, hyperventilera och höll på att svimma. Pappa trodde att jag hade varit med om en trafikolycka när jag ringde för att berätta, då jag tydligen lät "chockad, man hörde att jag grät och språket var osammanhängande". Lyckoruset gick i alla fall inte att ta miste på.
 
10 augusti.
Sista utgången på väldigt länge med mina kära vänner. Skumparty på kievari, "avslutningen" till ära. Den mest störda kvällen jag haft på länge, haha!
 
11 augusti - 13 augusti.
Jag och Elin satte oss på bussen för att hälsa på Bella i Luleå. Några oerhört roliga och underbara dagar spenderades med bland annat att besöka mitt älskade Hägnan. (Åh, vad jag älskade det stället som liten!) Vi såg även Monsters University i 3D, åt en sen middag på stranden. Beställde hemkörning av pizza för första gången och bara strosade på stan. Livet som det ska vara!
 
14 augusti.
Åkte för att ta förväl av Hanna när hon dagen efter skulle bege sig mot Uppsala. Under kvällen spelade vi gamla spel, åt grönsaker med dipp och drack päronsoda, då päroncidern var slut på affären.
Men läskigast var ändå på hemvägen. Jag var kanske 5 millisekunder från att krocka med en älg.
Helt plötsligt kom den upp på vägen och jag tröck plattan i mattan... Så stannar älgjäveln RAKT FRAMFÖR BILEN. Och jag hann tänka att "Nu är det jävlart säkert! Nu kommer det smälla!". Och just innan jag trodde smällen skulle komma, så sprang den bort och jag missade med kanske 5 centimeter.
Kan ju bara säga att jag fick en liknande chock som när jag fick andra antagningsbeskedet och vågade inte köra fort efter det...
 
Dagarna efter det har inte varit särskilt händelserika då dom i princip bara har bestått av att packa inför flytten. Torsdagen den 29 augusti sätter jag mig i bilen söderut.
Vi får väl se hur uppdateringen kommer att bli, men jag skulle tro att den bättrar sig. Nu får ni några instagrambilder från min sommar!
 

Mysiga frukostar ute i solen, åh!
 

Picknick med Rebecka, massa godsaker!


Mitt finaste skal just nu.


Gjorde en väldigt fin sallad, *äter med ögonen*


Mysig kväll i sängen med Alla vi barn i Bullerbyn. #nostalgi


En till god frukost ute bland en del moln.

Priderosor.


Storslagen och god frukost innan loppisrundan.


Jag innan loppisrundan.

Den förbannade parkeringsboten.

Nytt frukostporslin. #säääärlek

#flyttkaos.

Skumparty på kievari.

Mysparty på altanen innan kievari.

Hos Bella.

Ginger *fniss*

Middag på stranden i solnedgången.

En lite höstigare frukost.


Mina nya hjärtan. Älskar dessa skor!

RSS 2.0