SHOW ME HOW TO LIE, 'CAUSE YOU'RE GETTING BETTER AT IT ALL THE TIME.

Jag är så himla less och sönderstressad känns det som.
Även fast precis INGENTING intressant händer i helg så känns det som att det skulle vara full rulle.
Allt jag tänker på är nämligen plugg. Har engelska, geografi & franska prov nästa vecka.
Samtidigt är jag faktiskt sjukt pepp fortfarande på att göra bra ifrån mig i skolan, för jag vill verkligen få bra betyg och är fan stolt över migsjälv på att jag inte sjunkit ner i dalen av trött- och lathet än!

Verkligen kul..
Men hoppas att morgondagen blir roligare för då fyller nämligen Jessica år, så jag ska baka en tårta åt henne och så ska jag och fika hos henne på dagen. Och senare på kvällen så ska jag vara med brudarna. Filmmys och sånt :)
Söndag blir pluggdag, skulle även hjälpa Rebecka med hennes engelskaläxa! Så de blir kul med liite sällskap när man studerar i alla fall.

Annars då?
Jag sittter som ett mongo och snorar förbannat, är så förkyld och nyser hela tiden.
Jag har diskuterat vääääääldigt mycket politik idag. För mycket nästan, haha.
Ötå är dött för typ alla är borta nånstans, kievari hit och seskarö dit. Sug på er!
Pluuuuuuuuuuus att jag lagade ett hål i tanden imorse och när bedövningen släppte så kände jag att jag inte kan bita ihop käken ordentligt för att dem inte har filat ner tillräckligt (eller nå sånt) Så måste fara och fika det när jag har tid.....

Har nog inte så mycket intressant att skriva, det är ganska tråkigt för er att veta vad jag gör och har gjort...Men jag tycker det är kul att skriva om hur "duktig" jag är (sjukt!) ;-)
Nu ska jag fortsätta snora i sängen, GODNATT!


RSS 2.0