Dipdye

Inte bra det här med att ställa om dygnet! Somnade först vid 04 inatt eftersom jag blev så inne i boken jag läste och sen vaknade jag inte förrän strax innan 14. Tror klockan var kring 16.30 när Hanna kom hit och vi gjorde inte så mycket utan chilllade mest, var på affären och sen åt vi middaaag. När vi ätit fick jag agera frisör år Ampoo som verkligen akut behövde klippas, så jag ställde såklart upp. Hanna for härifrån en stund efter att jag hade börjat med Ampoos hår och det tog ju ett tag eftersom jag ville få de jämt och bra, men ändå få bort de mest slitna. Men jag tyckte då det blev bra iaf och jag hoppas att Ampoo också verkligen gjorde det. ;)
Sen har jag bara tittat på film med mamma och nu tänkte jag börja läsa på Wuthering Heights och hoppas att jag blir trött inom en snar framtid (hoppas inte jag blir trött pga boken..den vill jag ska vara bra så jag orkar läsa den). Nu ska jag återgå till boken!! :)) Puss


Råkade doppa håret i rödbetsburken igår också!

Dagen & Bilder.

Halkbanan avklarad idag och det känns förjävla bra! Janne som vi körde med var så himla grym och asrolig, så det var ju verkligen ingenting vi hade behövt oroa oss för egentligen! Såklart så reagerade jag för segt när dom andra skrek om att dom absolut inte ville börja, så jag fick börja... Men som tur var så gick de bra ändå - Dock skakade mitt vänstra ben nå så jävulst och VÄGRADE sluta.
Janne "Ska vi köra igång då?"
Jag "Mitt ben vill inte sluta skaka!!"
Janne "Är du nervös?"
Jag "Joooo!"
Janne "JAG MED!!"

Hahahah tror vi tjejer gav ett jättebra första intryck till han! Alla klarade ju i alla fall halkbanan, han måste tyckt synd om oss... Men de som händer i Kalix....Stannar i Kalix! ;)

Efter det for jag och Bella en snabbis till mig och sen vidare hem till dom. Vi satt där och surrade med hennes mamma. Efter ett tag gick Bella upp och vilade, efter ytterligare en stund for Susanna och hämtade snorungarna från deras mormor, så jag var ensam kvar med en busig valp, men det gick också bra! Snacka om att jag var ooooooootroligt nervös när Estella öppnade sin födelsedagspresent, var jätterädd att hon inte skulle tycka om sin present men det gjorde hon!! Och det gjorde min dag ännu bättre! :D For hem strax efter 20 och sen dess har jag bara kollat på film, ätit jordgubbar osv.. Ska börja sova snart så jag orkar upp imorgon!

Här kommer lite bilder från midsommar fram till idag.



Bild 1. Hanna kockar!
Bild 2. Vicki serverar drinkar.


Bild 1. Fina brudar som käkar.
Bild 2. Bordet var fullt.


Bild 1. Myys med Fanny på Midsommardagen!
Bild 2. Mums...


Bild 1. Jag var EN IFRÅN TRE JÄVLA RADER. Hatar bilbingo, har sån jävla otur..
Bild 2. Det regnade i pausen så mina blad blev väldigt fina!


Bild 1. Kiba sov så fint när jag vaknade igårmorse.
Bild 2. Jordgubbar köpta idag i Kalix, Nisse-Berra var så snäll som lät mig springa och köpa och så fick jag 5 lådor jordgubbar för 100 kr! Hon som sålde dom måste trott att jag var galen när jag sa saker som "SKOJJARU ME MIG?" "ÄR DU SERIÖÖÖS?" osvosv

Puss

120627

Det var ju nån dag sen jag skrev här.. Och jag vet att det är lite trist att bara läsa utan några bilder, men det kommer snart!
I måndags betalade jag mina första riktiga räkningar själv, snacka om vuxenpoäng där. Och sen beställde jag även en ny dator. Det blev en HP trots allt, men tänkte att de var lika eftersom den var så billig. På kvällen umgicks jag med Ida och Fanny. Fick jättefin snoppasta från Italien, haha!
Igår var jag med Fanny och Hanna H till bibblan och lånade lite böcker, sen gick vi hem till mig och snackade skit. På kvällen var jag på bilbingo med Erika och hennes syrra Sofie! Det var nära där några gånger att vi skulle vinna, men tyvärr blev det inget alls.. Bättre lycka nästa gång. När jag kom hem så sträckläste jag en utav böckerna som jag lånade på bibblan och gick och la mig när jag hade läst ut den (vilket var omkring 02).

Idag var det tänkt att jag skulle åka till Juoksengi för att hälsa på Natural Hoofcare (Fanny och Amanda) och titta på när dom skulle verka deras hästars hovar, men eftersom vädret är så dåligt så blir det nog först nästa vecka tidigast! Istället har jag bara tagit de lugnt och laddat inför imorgon då det är dags att göra halkbanan, hoppas det går bra. :) Har även hämtat ut datorn, så sitter och lär mig den nu!

Vi får se när nästa gång jag uppdaterar blir, men lovar att det kommer bilder i de inlägget. :) Puss

Tankar.

Ibland känner jag att jag saknar någon i mitt liv. Jag saknar någon att skratta med, att gråta med, att prata med, någon som är där för mig när jag behöver det som mest. Och jag vet inte varför jag inte har en sån här person bredvid min sida. Jag förstår inte varför ingen gillar mig som jag är. Varför ingen kan ta mig för den jag är. Det är alltid något fel på mig, vem man än frågar. Jag förstår inte varför jag ska vara så komplicerad att ha och göra med. Och jag vet fan inte vad jag gör för fel bland människor.

Någon gång efter vägen blev jag skruvad sne och fick tankarna att jag inte var värd bättre. Och därför lät jag mig själv bli utnyttjad av människor. Idag mår jag bättre, det gör jag. Men jag känner mig ensam. Och ensam, det kommer jag känna mig även om jag omger mig av min familj eller mina vänner. Jag är bara sjukt less på att ha den här känslan av att jag är ensam, även när jag är bland folk. Jag är less på att jag fäster mig vid en person, som jag aldrig kommer kunna få och sen drömmer om de lyckliga slutet, som aldrig kommer ske. Jag är less på att ha gråten i halsen alltför många gånger. Jag vill bara hitta den som är för mig, utan att behöva leta.

Ibland får jag såna här upp- och nedgångar. Men det är okej - Livet ska vara lite som en berg- och dalbana. Helst vill man att det ska gå upp hela tiden, men någon gång måste man faktiskt snubbla lite och falla ner ett snäpp igen för att komma ihåg vem man är. Det är som dom säger - "Success is how high you bounce after you hit rock bottom".

Och snälla, jag vill inte ha några "tyck synd om mig" - kommentarer.. Jag behövde bara skriva av mig. Och få dela mina tankar någonstans.

Well I feel like they're talking in a language I don't speak... And they're talking it to me.

Anonym om Sommar.:
Vad jobbar du med? :)
Svar: Jag är coach/mentor åt årets sommarlovsentreprenörer här i Övertorneå.

För tillfället ligger jag i mamma och pappas säng och ska titta på Gossip girl, samtidigt har jag även hittat en dator som jag skulle vara intresserad av att köpa.. Min kära syster ska hjälpa mig, när hon kommer hem, med att titta på den och se om den är bra osv. Hon är ju nämligen lite bättre på datorer än mig.
I fredags var det ju, som alla vet,  midsommarafton och den spenderades tillsammans med fina brudar hemma hos Huppis! Vi grillade massvis av kött i deras gasolgrill och stekte morötter, champinjoner och potatis i muurikkan - Gissa om det var gott!? Till efterrätt blev det jordgubbar doppade i choklad, mums! Efter det gled vi omkring lite grann och sen for jag hem och sov.
Igår var jag med Fanny under kvällen och vi tjockade med popcorn, glass, jordgubbar, chokladsås, maränger och coca cola till en film. Sedan for vi och åkte ett tag med Wille, Pella och Jens och sen for jag, Fanny och Pella tillbaka till Fanny och tittade på Ringaren i Notre Dame. Sen när dom bestämde sig för att "Vi två blir en"....... Så bestämde jag mig för att åka med Wille istället och lämna dom två själv! Somnade gott i sängen strax efter 02 någongång.

Idag ska jag bara ta det lugnt och äta mig ännu fetare, längtar dock tills jag blir helt frisk igen så jag skulle orka vara och springa och även spela lite basket. Nu gossip girl-time! Puss

To give someone a piece of your heart, is worth more than all the wealth in the world.



True. Speciellt de sista.

Sommar.

Helt plötsligt var det torsdag och en vecka har gått sen utsparken. Det känns inte. Snart ska jag fara till mitt fina och roliga jobb, de två senaste dagarna har jag inte kunnat vara där eftersom jag blivit yr och mått illa så fort jag ställt mig upp, men idag är det sista dagen för kick-off veckan och även pressrelease (eller vad man nu ska kalla det) och det vill jag inte missa! Sen funderar jag på att ringa och kolla så att någon är på skolan, så jag kan lämna tillbaka datorn. Kommer bli jobbigt utan den här datorn som jag är van vid.. Hoppas jag får igång min gamla till liv igen, eller om jag får låna mammas lilla bärbara.. Vi får väl se! Sen är det ju sommar, på riktigt. Hoppas bara att vädret ger med sig snart och att solen tittar fram mer - Det hade inte suttit helt fel! Puss




190612

Det var ju ett tag sen jag skrev här.. Åkte till Stockholm och fick en kraftig lunginflammation, när vi kom hem så fick jag inte i mig nått/kunde inte behålla något i kroppen - mediciner, piggelin, dricka - vilket gjorde att jag blev väldigt uttorkad och febern mm blev inte bättre. Fick ligga inne i Kalix och missade då hela studentveckan. MEN som tur var så hann jag bli så pass mycket bättre att jag fick åka hem så jag skulle hinna med utsparken osv.
Utsparken var riktigt rolig, även om hela dagen gick sjukt snabbt och man bara ville ha mer! På fredagen var det dags för bal. Var ganska trött och kände mig sliten, så det var mindre roligt. Men middagen åde var roligt och sen var det ju också roligt när de kom folk också. Dock var det jävligt jobbigt att vara nykter under vissa tillfällen... Vid 01 for jag och Fanny därifrån. Kom hem nån gång vid 04.
På lördagen fyllde jag år och vaknade av att min familj kom in med frukost på sängen och sjöng för mig. Efter de fixade vi klart allt inför student-/födelsedagsfikat och sen vid 18 började det komma folk. Tyckte det var jätteroligt och det blev väldigt lyckat! Sen var presenterna inte så dåliga heller, blev jätteglad över allt jag fick!! :)

Igår började jag jobba som coach åt årets sommarlovsentreprenörer, dagen var fullspäckad och avslutades med en föreläsning av Jim Thuresson (Thuresson). Jag och Ida fick ju lyssna på han under SSIF's årsmötet i Karlstad 2010 och jag tyckte han var riktigt bra, så det var roligt att få lyssna på honom igen!
Tyvärr började jag må sämre igen igår.. När jag kom hem vid 14 gick jag och la mig direkt och vaknade vid typ 19.30.. Idag vaknade jag med världens huvudvärk och kunde tyvärr inte fara och jobba... Nu har det iaf blivit lite bättre, men ska fortsätta vila under hela dagen, så jag förhoppningsvis kan fara imorgon!

Bjuder på lite bilder nån annan dag.. Ska tyvärr lämna in datorn till skolan imorgon hade jag tänkt, så vet inte riktigt hur uppdateringen kommer bli.. Puss

Svar.

Emilia om Och jag kan ångra det lilla jag säger, eller dra ett allvarligt skämt. Jag tycker mig höra vad dem tänker: "Är hon sådär jämt?":
Hej! De korallfärgade skorna är från nelly vid namn " annie" va? om ja, hur är dem att gå i, Om man är van vid att gå i höga klackar? :) kram

Hej Emilia! Ja, det är skorna "Annie".
Om man är van vid att gå i höga klackar så är dom inte speciellt svåra att gå i. Lite jobbigt kan det vara eftersom klacken trots allt är ganska hög, men det enda jag tycker är "riktigt jobbigt" är när det som "går upp" under tårna så att man lätt vickar för mycket framåt. Hoppas du fick svar på din fråga. Kram

She's prettier than I'll ever be. Got yourself a beauty queen. But there's one thing I gotta say.. She can fuck you good - but I can fuck you betta.


Helgen.

Har haft ett par ganska roliga dagar! I torsdags fick jag min nya telefon + parfymerna mm. I fredags på kvällen umgicks jag med Ida och Rebecka. Sen blev Ida fyllechaffis till ett gäng alkoholister, så jag fick följa med. Det slutade med att man var hemma kring 3 på morgonen.
Riktigt roligt då att sätta larmet på klockan 8 och så ser man att det står "Nästa alarm ringer om 4 timmar och blablabla..". Tyvärr blev det inte av att fara till LLÅ på lördagen eftersom kära Hannsuli var för sjuk.. Men jag, Fanny och Ida for till Haparanda ändå för att köpa lite småsaker. Jag fick hem allt jag letade efter + lite till, hehe! ;) När vi kom hem till Ötå igen så blev det cruis på byn, kaffe hos Wille och sen hem till Ida en sväng.
När jag tillslut kom hem till mig vid 19-tiden tänkte jag att det skulle bli en lugn kväll eftersom jag var så jäkla trött efter alldeles för lite sömn. Började kolla film och sen ringer Ida vid typ klockan 22 och frågar om jag vill följa med när hon skulle fyllechaffa Louie och Evve till Kievari. Så jag gjorde de för att vara snäll och efter det gled vi bara runt, var till frippes en sväng och gled lite till. Efter ett tag så hoppade Wille och Pella in i bilen också och det blev jävligt mycket flams och trams! Tillslut blev nog alla övertrötta, så nån gång efter 2 släppte Ida av mig hemma och det har aldrig varit så skönt att få sova som då!

Nu ska jag börja laga middag och sen ut och övningsköra senare, så ni får lite bilder istället för en roman nu!


Vi är så vackra... :DD

Observera att man inte ens ser alla påsar, plus att vi har påsar intryckta i påsarna. Så det var en hel del shopping...

Två linnen från Gina. Båda med djup urringning i ryggen. Asläckra!

Ring - Också från Gina.


Fick hem detta + "Fighting for peace is like.."-hooden från KanDee Shop i fredags! :)

Puder från Seppälä. Cover all mix, eye dustet "Fantasy blush" och läppstift köpt på Kicks.

En BH, 3 par trosor (har på mig ett par nu) och solglajjor från H&M.

Hylla från IKEA. (Det börjar ju bli lite snyggare i mitt rum nu ;) )

Myste på med mango och popcorn innan Ida ringde!


Jag köpte även en assnygg svart långklänning som jag ska byta till efter middagen på balen, lösögonfransar, mat på Max till mig och Fanny, 2 st usb-minnen, en till tyglåda till hyllan som TVn står på, 2 engångsgrillar till studentveckan, alkohol till studentveckan och småtjaffs som tops, batterier, bomullsrondeller, nagellacksborttagning och en penna till att skriva i mössorna på utsparken. Tror de var allt! Haha. Nåja, nu är det hög tid att börja laga middagen!! Puss

RSS 2.0