Valborg.

Imorgon (Idag) är det då valborg. Är inte så värst peppad om jag får säga det själv. Valborg känns inte som något speciellt. Vet inte ens vad man firar om man ens firar något? Nåja, ska i alla fall grilla med typ Hanna och Alejandro, så hoppas det kommer fler också! Innan det hade jag tänkt träna lite, får se om jag orkar släpa mig ut på en springtur (jo, jag ska orka!!), men ska åtminstone cykla en mil på motionscykeln som står så fint i vardagsrummet - den har tittat på mig väldigt länge nu och liksom ropat mitt namn, så det kanske är dags att sätta arslet på den? Funderar även på om det är någon basketträning imorn (idag)? (Linda, om du ser det här innan jag hinner höra av mig till dig, så kan du väl skriva en kommentar eller skicka ett sms om det är eller inte, tack på förhand! ;D)

Måste också hinna plugga lite. Är inte så värst sugen, just eftersom jag typ bara har 3 små prov och typ 2 uppgifter kvar att göra i skolan. Och jag vet inte vad jag ska göra efter det? Sitta och vänta på studenten? Kommer ha fett tråkigt när jag gjort klart det sista provet (som görs den 14/5)... Men och andra sidan så måste ju också det göras någon gång!

Nu vet ni vad jag kommer pyssla med under de kommande dagarna: Träning, plugg och umgänge! Well, lika bra att gå och lägga sig nu då, så man hinner göra allt imorgon! Godnatt.


Arkivbild.

ARG.

Idag for min storasyster och min moster till Luleå för lite shopping, god mat, bio och så vidare. Mina kära storasyster fick samtidigt ett uppdrag av mig/mamma. Att köpa en axelbandslös bh som jag ska ha till balen.
När jag, Ida och Sandra for till Linköping var jag på Twilfit i Luleå och provade en, jag fick ett kort med vad den hette och storlek. Och nu skulle min storasyster köpa den alltså. Ville helst ha den i svart färg, men det hade ingen större betydelse egentligen.

Hur som helst - Ni tror inte att hon ändå lyckas köpa fel?! Åååh blir så förbannat arg!! Hon hade tagit en modell som hette balconette i rätt storlek, men i beige (Färgen hade ju dock inte så stor betydelse). Den jag ska ha heter Calvin Klein Balconette och hon hade då tagit Twilfits egna balconettemodell. Den som inte satt bra alls på mig och inte var i lika bra kvalité (Nog för att Twilfit också har bättre kvalité än typ h&m)....
Hon hade ju kunnat fråga personalen om vilken bh det var, eftersom det stod på kortet: CK Balconette + storlek, så dom borde ju då veta vilken det är. Men tror ni hon orkade göra det?!?!?!??!?! NÄÄÄ. Hon orkade såklart inte göra det, eftersom det var så "uppenbart" om vilken bh det var!!

BLIR SÅ JÄVLA LESS!

Nåja, mamma ska till Luleå på onsdag och vara där till torsdag, så hon sa att hon kunde byta. Nu får man ju bara hoppas att hon lyckas byta till RÄTT bh eller inte GLÖMMER att ta med den där skitbh:n... Om hon av någon anledning skulle glömma bh:n hemma, ja då ÅÅÅÅÅH LESS VAR ORDET! Vet inte hur arg jag skulle bli då!!!
Men och andra sidan skulle det inte förvåna mig ifall hon glömde eftersom hon brukar göra det med mina saker. Tex när hon skulle lämna in hennes egna klocka och min klocka för batteribyte. Klockorna låg bredvid varandra (så att hon inte skulle glömma), men ändå tar hon BARA med SIN klocka!??!?!?! Gaaaah.
Lite sidospår, men jag är så less just nu så jag skiter i det. BARA HON INTE GLÖMMER OCH LYCKAS BYTA TILL RÄTT BLIR JAG NÖJD!

Kan säga er att jag kommer vara på ett argt humör ända tills jag får rätt jävla bh!!

Och jag kan ångra det lilla jag säger, eller dra ett allvarligt skämt. Jag tycker mig höra vad dem tänker: "Är hon sådär jämt?"

Gårdagen
* Huvudvärk
* Misslyckad färgning av håret
* Surr med Rebecka
* Powernap
* Häng med Erika
* Film
* Sova

Dagen
* Tandläkare (8.40, yippiiiieee)
* Powernap
* HPV-vaccin nr.2
* Teater
* Utvecklingssamtal
* Plugga (läs powernap)
* Plugga på riktigt
Och klockan 20.00 blir det ett zumbapass!

Jag är dock helt slut och misstänker att det beror på allergi. Jag orkar inte med någonting och vill bara sova.. Därför ska jag lägga mig tidigt ikväll. 22.30 senast! För övrigt tycker jag att April har gått sjukt fort. Nyss var det ju första april och sen lov. Om det fortsätter såhär så vet jag inte vad jag gör! Får sån jäkla ångest. Puss



1. Nutella & banan på rostat bröd, mmh. 2. Min fina nuna och min nya tröja. 3. Skorna jag beställde till utsparken (när de andra inte fanns inne i rätt storlek & färg). 4. Mina skor som jag ska ha på utsparken. 5. Mina skor till balen.


Linköping del 2.

Efter middagen gick vi till någons rum och där var det massor av folk (typ bara ungdomar), så vi lekte lekar och tog det lugnt. Det var den senaste kvällen jag var vaken! Tror jag och Emma gick till vårat rum någon gång vid 01.15, men jag somnade först vid 3 eftersom jag skulle duscha och börja packa osv. På söndagen var det bara styrelsemöte, fototagning och intervju som stod på schemat och allt gick ju prima. Under styrelsemötet diskuterade vi mest arbetsgrupperna (namnförslag, vilka grupper vi var intresserade av att sitta i osv.) och budgeten från föregående år. Vi fick även prova profilkläder och välja ut hurdana vi ville ha för en kostnad av 5000 kr (vi behövde ju naturligtvis inte köpa för 5000 kr om vi inte ville, men kan ju tillägga att vi inte behövde betala för dom). Jag valde då en vindjacka för hösten/våren, en ryggsäck (den var jävligt stor och rymlig, vilket jag tänkte kunde vara bra att ha till universitetet) och två hoodtröjor med dragkejda - en svart och en blå. När vi var klara med det tog vi en gruppbild på den nya styrelsen och även enskilda bilder. Sen var det dags för min intervju och det var en videointervju som skulle upp på youtube och hemsidan. Så när den är färdig och upplagd kanske jag lägger upp den här, så ni också får se! Haha ;)

Vi åt lunch och sen var det dags för hemfärd. Det var jättemånga från SSIF som satt i samma vagn, så vi diskuterade en massa, spelade yatzy och hade roligt eftersom tåget var försenat. När vi var framme i Stockholm, åkte vi direkt vidare mot Arlanda där vi checkade in och sen gick och åt middag på Max. Norrbottens Skolidrottsförbund betalade, så det var inte helt fel! :D I Lule kom pappa och hämtade oss med gomercan (taxin, för er som inte visste det) och sen for vi i princip direkt hem.

När jag kom hem så blev jag påhoppad av Wille och Kiba som inte tycktes vilja sluta pussa sönder mig. Efter ungefär 30 minuter fick jag nog, men dom följde efter mig som svansar, haha! Jag var ganska slut i huvudet så jag gick och la mig så fort jag kunde.

Det var nog allt som var värt att ta upp om resan till och från Linköping, haha! ;) Puss

Oflyt VS Flyt


Bjuder på en bra låt!


Just nu känns det som att jag har så kallat "oflyt". Jag mår jätteilla och har haft huvudvärk i princip hela dagen. Detta gjorde ju då att jag kände att träning inte kunde stå på schemat idag, vilket suger.. (Förlåt Linda att jag inte hörde av mig innan träningen om att jag inte kunde komma. Jag glömde helt bort och sen somnade jag.) Kan dock inte gå och lägga mig ännu för kvällen, då jag försöker få sängen att bli torr. Just precis. Just denna kväll tyckte Kiba att det skulle vara passade att blöta ner mig säng - Tack för den. Dock är jag inte alltför bitter trots dessa saker - utan jag kör istället en form av mental oflyt *klapp klapp klapp* oflyt *klapp klapp klapp* (och så vidare). Jag tänkte att min familj kanske tror att jag blivit mentalt sjuk om jag gjorde den högt hela dagen.

Annars har dagen varit bra, förutom huvudvärken och illamåendet då. Jag gick en sväng på byn med Hanna och köpte diverse nödvändiga saker, sedan gick vi hem till mig och drack té i tysthet (skriver man så?). Hon filade lite på sin rapport och jag var alldeles för inne i tvn och datorn. Men det tycker jag är skönt - Att man har vänner som man inte alltid behöver prata med hela tiden när man är med varann, utan bara kan vara också. Ibland kan ju det vara skönt också. Speciellt när den ena har huvudvärk och mår lite kasst. ;)

Nu kom jag på en bra idé som gör att jag kan gå och lägga mig redan nu - Jag tar bara bort den översta extramadrassen (den som är blöt). Prima! Nu blev det istället: Flyt *klapp klapp klapp* Flyt *klapp klapp klapp*, i mitt huvud. Skönt! God natt på er!


Linköping del 1.

Kanske dags för ett blogginlägg? Jag vet ju att ni vill veta vad jag har haft för mig i över en vecka.

På måndagen var det dags för skola, packning och träning x2. Under tisdagen gjorde jag bort det muntliga provet i engelska och det gick hur bra som helst + att jag fick veta mitt slutbetyg - Nöjd tjej! :D
Klockan 7.55 på onsdagen gick bussen från Övertorneå och resan mot Linköping började. Jag och Ida var så fina i våra babydräkter. Köpte lite småsaker i Lule, åt på Max och tog med "kvällsmat" från Dagoberts till tåget. På tåget fördrev vi tid genom att spela kort, yatzy, lyssna på musik och prata med baskettjejerna. På torsdagmorgon käkade vi frukost i Stockholm innan tåget gick mot Linköping.

Väl framme i Linköping gick vi och åt lunch tillsammans med resten av Ungdomsgruppen. Vi i Ungdomsgruppen planerade klart de sista lilla inför Ungdomskonferensen under hela eftermiddagen och sen var det dags att börja ta emot folk. När alla hade kommit åt vi middag och efter det var det mest lära-känna-lekar och lite annat roligt.
På fredagen fortsatte Ungdomskonferensen med teori inför förbundsmötet och ett rollspel där vi hade vårt egna förbundsmöte. Jag var ordförande tillsammans med Eva, Emma var sekreterare, Emma och MY var valberedningen och ungdomarna var ombud från distrik de egentligen inte tillhörde. Allt för att dom skulle få lära sig! Efter lunch fortsatte jag med att öva inför det riktiga förbundmötet tillsammans med Eva och sedan var det i princip dags att börja det!

Jag var såklart jättenervös, men det gick faktiskt riktigt bra ändå. För att vara första gången! Vi hann inte så långt med förbundsmötet på fredagen, utan var tvungen att avbryta för lite rast innan middagen. På lördagen fortsatte vi med att ha en föreläsning av Olof Röhlander. Han föreläste om mental träning och det var helt seriöst den bästa föreläsningen jag någonsin varit på. Han var sjukt rolig, tror inte att det var någon som inte skrattade nån gång och vissa grät till och med för att dom skrattade så mycket - bland annat jag! SJUKT ROLIG säger jag bara! :') Efter det var det dags för förbundsmötet att fortsätta, nu var jag riktigt nervös eftersom det var propositioner och motioner som stod på tur och då brukar folk ofta gå upp i talarstolen och diskutera, så jag var nervös över att jag inte skulle hänga med på vad dom sa och ville få fram. Men det gick galant tyckte jag! Själva förbundsmötet var klart vid 17 ungefär och då tackade Erik (förbundets ordförande) lite folk som skulle avgå från styrelsen och öven mig och Eva som varit ordförande och såklart alla deltagare! Jag var ganska slut i huvudet så det kändes skönt att sen få vila lite grann innan middagen.

Del 2 kommer imorgon! Puss
(Och ska sno bilder av Sandra/Ida och massa andra så fort jag får chansen)

The quiet scares me 'cause it screams the truth.

Tänkte skriva ett nattligt inlägg om alla min tankar - Men jag får inte ner dom så bra just nu, så det får vänta! Istället tänkte jag skriva lite om vad som hänt sen sist och vad som kommer att hända.

Fredag
1. Ensam hemma hela dagen. Fick ta hand om hundarna, laga mycket mat - för att sen äta helt ensam. Snacka om att det var trist...
2. Stressat till Ica för att återigen lämna tillbaka bikinin från H&M eftersom dom hade skickat fel storlek!!
3. Hängde och hjälpte till på Påskrock@Folkets Hus. Roligt och lite tramsigt. Men sen blev jag så trött så jag blev sur och ville bara hem och sova. Kom hem vid kanske 01/01.30. Kul(....) och inte så tidigt som jag hade förväntat mig!
Lördag
1. Vaknade upp av mig själv vid ungefär 11 och åt rester från gårdagen, MUMS.
2. Fixade mig eftersom vi skulle till Happis för att hämta Wilma som varit i Råneå.
3. Strosade runt i Haparanda/Tornio och köpte lite småsaker med mitt presentkort på IKEA och letade efter en axelbandslös BH - Tyvärr utan resultat. Köpte även nya pennor och överstrykningspennor till mig själv samt en present åt Cornelia!
4. Lagade middag och åt den. Fick stor matkoma....
5. Traskade till byn för att umgås med Hanna och Rebecka. Vi satt på Frippes och gormade ett tag innan det blev Scangrillen i YT med grabbarna. Svamlade runt där tills det var dags att fara hem.
6. Kollat film.

Imorgon (Idag) måste jag verkligen göra nödvändiga saker som att plugga, tvätta och börja packa. På onsdagmorgon åker jag med Ida och Sandra till Linköping, så jag är rädd att uppdateringen kanske blir lite sämre under större delen av veckan (om det blir någon alls..). Under måndagen kommer det vara likadant som imorgon - Plugga, packa osv.. Och på tisdag har jag muntligt prov i engelskan och sen fyller även Cornelia år så jag ska vara och gratta henne då + ge presenten till henne! Så nu vet ni! Nu ska jag sova. Puss


Gammal bild.

Skor.

Fortfarande krasslig idag, men känner mig åtminstone piggare än igår! Är hundvakt just nu, så ska väl gå ut med hundarna på ett tag, sen fixa mig och laga middag. Tacos = fan va tasty. :) Ikväll ska jag och Rebecka hjälpa till i fiket på Påskrocken. Blir nog en tidig kväll efter det, känner att jag måste vila mig så jag inte blir sjukare!

Haha har glömt att skriva om min otur. Fick hem mina skor till balen, och så var dom var för stora! Och så fanns dom inte inne i den storleken jag hade behövt, så jag blev sur.. Men igår kom storleken in igen igår, så passade på att klicka hem dom + ett par skor till utsparken. Egentligen var det inte skorna jag ursprungligen ville ha till utsparken, men dom skorna fanns inte heller inne i rätt färg/storlek, så jag tog några andra. Och vad händer inte idag då? Jo, ett av paren som jag ursprungligen ville ha till utsparken kommer in i färg/storlek igen. Hahaha, så typiskt min tur! Nåja, beställde dom i alla fall så får vi se vad jag gör med dom andra, mest troligt blir det att skicka tillbaka dom! Hur som helst så har jag ju bara kvar att fixa en axelbandslös BH till balen nu, känns skönt! :D

Dagens ros går till Bella för att hon har hållt ögonen öppna efter skor till balen/utsparken åt mig. (Det var hon som såg att skorna kom in i storlek igen) ;) Tusen tack!

Skorna jag ska ha till balen.





















Skorna till utsparken.

Always.

Kände att det var dags för ett blogginlägg! Inget blev det inge jobb eftersom jag vaknade upp med feber.. Istället har jag bara slöat hemma hela dagen. Borde ha gjort något vettigt som att plugga eller liknande, men får ta det imorgon istället då. Nu ska jag gosa ner mig i min ziperall, i sängen med mackor+nutella och Harry Potter!! Puss


Påskhelgen.

Det är mycket som händer nu!
Började påsklovet med att ha Våffeldag hemma hos mig med mina kära vänner - Awesome. Efter det gled vi runt Ötå-style (Alltså mellan Rogers och Busstationen. Typ..) och surrade på. På fredagen bakade jag hela förmiddagen och mina fötter värkte som bara den. Det resulterade i alla fall i en grym smurftårta och påskiga cupcakes! På kvällen blev det ännu mer tjockande hemma hos Bella. Under lördagen hände det väl inget speciellt fram tills det begav sig till Bella för förfest innan det blev hotellet! Var hemskt trött hela dagen och kvällen, så gick i princip direkt hem från hotellet och somnade i min underbart sköna säng. Under söndagen slöade jag bara framför tvn och kollade film. Idag har jag också bara slöat och sen varit med Erika nu på kvällen! Gött att umgås med henne - Det var ju trots allt en mindre evighet sen sist!

Imorgon ska jag jobba, och förhoppningsvis får jag också göra det ons-fre också! Måste dock hinna klämma in träningar, plugg och umgänge där emellan. Kanske kan kombinera dom tre sakerna?!

Nu ska jag i alla fall avrunda den här kvällen med film.. Om jag inte somnar direkt. Är så jäkla slut! Puss


Bjuder på en knasig bild från i lördags!

Utmattad, tårar, rädsla och besvikelse.

Aldrig nånsin trodde jag att jag skulle vara såhär ledsen och besviken.. Att man dessutom blir rädd för en av sina bästa vänner är ju helt sjukt. Trodde aldrig du skulle kunna säga något sådant till mig, inte ens på fyllan..

Blir helt utmattad bara av att tänka på det...

Meänraatio

Oj, va bra dagen gick idag! På banken fixade jag internetbank igen, ska väl få det att funka nu också - Haha! Sen frågade jag lite grann om hur det blir med konton och lön osv, ifalla jag och Ida far och jobbar i Norge och till sist gjorde jag också så att det ska bli stående överföringar till mitt sparkonto varje månad - Vuxenpoäng rassla in som de ska, de går bra nu!
När jag var på Frippes ringde dom också från Meänraatio för att fråga om sommarlovsentreprenörerna, lite pinsamt var det väl men tyckte ändå det gick bättre än väntat! Sa väl fel någon gång, för jag förstod inte exakt allt han frågade om, men det var bara lite roligt. Dör av skratt när jag lyssna på det nu! :D
Cupcakesen blir riktigt gula och fina, men varje gång jag och Ida gör muffins så sväller dom över.. Alltid?! Brukar inte hända annars, men just när vi gör! ;)
Ida följde även med till zumban, skitroligt! Det är så roligt när man är så dålig och så shakar man ändå lös och ser helt koncentrerad ut, kan verkligen tänka mig hur det ser ut när alla dansar där! x) Drog cruis med Ida (Lejon) efter det och kom hem för ett tag sen. Ska nog hoppa in i duschen nu och sen sova! Sista skoldagen innan påsklov, TAGGA! Puss

Gosigos!

Ledig idag! Men får ändå ingen sovmorgon.. Steg upp första gången vid 7, men somnade om igen till 8. Klockan 9 hade jag möte med Stig Kerttu angående sommarlovsentreprenörerna. Tänkte dra en 3-timmars powernap efter det, men Tobbe ringde och sa att jag skulle komma till TC, så har varit förbi där en sväng för att fixa med nå papper och så vidare. När jag kom hem igen så ja.. då var jag inte trött!

Har däremot syndat och beställt lite fler grejer från Nelly, ajaj.. Men dom var så fina! Det var precis en sån tröja som jag har letat efter, så kunde inte låta bli att beställa den + lite annat smått och gott. Men nu är det köpstopp fram tills sommaren, inga mer kläder eller skor (Förutom utsparksskor och en axelbandslös BH + att jag måste färga håret en eller två gånger innan utsparken/balen..)!

Nu ska jag fortsätta gosa med mina bäbisar, sen lunch och så fixa mig lite. Ska till banken strax innan 15 och efter det till Frippes för att baka cupcakes med Ida som jag saknat så mycket ♥ Ikväll är det zumba på schemat! Kommer nog sova gott ikväll. =) Puss


I'm not gonna need you if I fall.

Är helt slut efter träningen! Har i alla fall spenderat dagen med att vara på "vett och etikett-kurs". Tyckte den var ganska onödig, för det var typ inget nytt om man säger så...
Sen har jag även skickat in jobbansökningar till olika vikariat för i sommar och efter det drog jag till Bella. Det var planer på Happis, men det blev inte så, utan istället YT och Ica + Rogers. Kändes rätt bra att pressa i sig ett Supermeal, hehe... Fick äran att måla med Cornelia i hennes nya målarbok, slå de ni!!
"Man ska måla slarvigt, så folk ser att det är en målarbok.. Annars tror dom att det bara är en bildbok.." Hon gillade inte riktigt att ni fyllde i så noga, som ni kanske märker, haha. Så jag fick börja måla slarvigt. =) Drog hem och chillade ett tag innan det var dags för träning och jag fick ju faktiskt i några 3or idag, så det kändes bra. Allt kändes ändå ganska bra, förutom att det var lite taskigt att spela med det stukade fingret, men äsch! ;p

Nu när jag kommit hem från träningen så har jag faktiskt skickat iväg min deklaration, det var inte så svårt som jag trodde, haha! :D (Ett stort plus är ju att jag får tillbaka ungefär 1900 kr på skatten, niiiice!!)
Vuxenpoängen bara rasslar in för mig i veckan!
Imorgon ska jag på möte om anställningsavtal och förhandla om lönen osv, samt förbi banken en sväng.. Känner att jag behöver fixa internetbanken nu (har ju aldrig fått det att funka..) plus att jag ska fråga om annat så. Nu är det dags för duschen och sen sova! Puss


Avslutar med en läcker bild på mig och mitt stukade finger, haha!

Bilder från Vemdalen.


TRÖTT/GLAD/ARG/NYFIKEN/LESS/INTRESSERAD/STRESSAD/LAT/SLUTKÖRD/UPPRÖRD.

Blandade känslor hela dagen..

Först var jag såklart trött eftersom det på riktigt var länge sen jag steg upp klockan 7 på morgonen (helt stört, jag vet!). Blev glad över resultatet på NK-provet, sen arg över en uppgift på provet som jag tydligen hade ritat fel på (fast det var rätt egentligen), tillslut blev jag glad igen då JO insåg att han kanske hade skrivit frågan lite knasigt osv och skulle ge poäng för den i alla fall.
Efter var det dags för nyfikenheten att komma fram - Handelsbanken berättade om privat ekonomi och det var faktiskt bra att höra! Sen blev jag trött igen, så gick hem och sov i ca 2 timmar. Var lagomt less över att behöva gå tillbaka till franskan, men det gick faktiskt bra. Jobbade flitigt hela lektionen! Hade möte direkt efter jag slutade med Kerstin Sipola angående Sommarlovsentreprenörerna 2012, wiihoo.
Sedan var det bara hem och stressa för att byta om till träningskläder och sen dra till sporthallen för att lira basket. Stukade fingret och fysatan va ont det gjorde! Kan fortfarande inte böja fingret alls.. Kom i alla fall hem och latheten tog över, slappade framför datorn och så innan jag bytte om till andra träningskläder (leggins och linne) och drog till zumban. Körde all-in och det kändes efteråt kan jag ju säga, haha. Nu är jag helt slut!
Är också väldigt upprörd över hur vissa saker hanteras i den här lilla byn. Haha det går nog inte ens att förklara hur upprörd jag är!! Men orkar dock inte skriva ut exakt vad det är som jag är irriterad över, för då blir det bara en massa tjafs med för många personer och det orkar jag inte med!!

Insåg att det här blev en väldigt lång roman, haha. Ska nog gå och lägga mig nu, är förbannat trött.. Puss


It's hard to forget someone who gave you so much to remember.

Jag ska aldrig mer skriva "Det här är mina planer." eller "Det här ska jag göra i helg:", för det blir ändå aldrig som jag tänkt mig av någon anledning. Jag har då i alla fall hunnit med mycket under gårdagen och idag.

Basketmatch x2, häng med bäästis, cruis med Ida, beställt en ny utsparksklänning (tredje gången gillt, fingers crossed att detta är "den rätta"!), kollat massa filmer, beställt skor till balen, städat i vårat förråd och städat lite i mitt rum.
Kvällen kommer avslutas med hemma-spa: bastu, hårinpackning, ansiktsmask, raka benen, noppa ögonbrynen och så vidare. Plus att jag ska renbädda sängen = mys! Eventuellt en film på det också. =)

Känns skönt att jag bara har kvar att köpa saker som skor till utsparken, en axelbandslös bh och läppstift och sen är allt klart till utsparken/balen. Och idag har jag även bestämt mig för vad jag ska tatuera för något, wonderful! :) Puss

RSS 2.0