Om att vara helt slut.

Imorse när jag klev upp ur sängen ville jag ingenting annat än att lägga mig ner igen och fortsätta sova. Har sovit så oroligt inatt då jag drömt mardrömmar om att Wille eller Kiba dog. Vaknade till och med upp i panik och trodde Kiba var död på riktigt, så jag drog han i famnen och försökte ruska han till liv igen, började nästan gråta då jag tittade snabbt och inte såg ifall han andades. Han blev nog lite sur på mig och gav mig en sne blick, samtidigt som han började gäspa och säkert undrade vad jag höll på med.. Haha. Har således varit ganska slut efter denna natt! :-)
 Dagen har i alla fall spenderats på ett lugnt MiROi. Det var väldigt många som var borta - en del på studiebesök i Malmberget och andra vet jag inte riktigt vart dom var.
 Efter MiROi beställde jag lite välbehövliga (*host* ellllleeer?) saker, som jag tänkte visa upp när dom kommer och sen tog jag en powernap (pga att jag fortfarande var helt slut). Till middag blev det pyttipanna och eftersom jag var ensam hemma, var jag tvungen att schhteeeeka mina ägg själv. GISSA VAD DIKESHANNA?!?!??! JAG LYCKADES!!! Helt perfekta blev dom!! Satt verkligen och njöööööt när jag åt, så stolt var jag minsann.
 Denna kväll har annars spenderats på gymmet med Jonne och Ida. Vi körde armar/lite mage idag och fyfasiken va slut jag är nu. Skulle köra lite situps där i slutet, men jag orkade inte ens det för hela kroppen var som en TUNG STEN. Men helvete var skönt de känns nu efteråt!

Har avslutat med en smoothie och nu ska jag duscha innan jag hoppar ner i sängen. Godnatt.
 

Om förra veckan och idag.

I onsdags klockan 6.40 begav jag mig från Övertorneå mot Göteborg för att hälsa på min storasyster till att börja med. Någon gång strax innan 17 var jag framme, Amanda kom och mötte upp mig på Centralstationen och sen åkte vi hem till henne för att laga mat och ta det lugnt. Färgade även dipdye/ombre igen och även om det ser helt cp ut på den dåliga bilden från Instagram, så är jag nöjd! =)
 Under torsdagen var Amanda i skolan mellan ungefär 9-15, så då knallade jag runt på stan. Kanske inte var så jävla smart av mig att gå in ett par helt sprillans nya Converse i totalt 7 timmar, men det gick ju även om det gjorde gaaanska ont i fötterna där på slutet (Amanda kom när hon hade slutat och så gick vi 1 timma till typ). Efter det for vi hem till henne en snabbis för att fräscha upp oss och lämna shoppingen, innan vi åkte tillbaka med spårvagnen in till stan där vi åt sushi till middag och tittade på Le Misérables - Sjukt bra film!! Även om "den" blev lite sämre på grund av att några fjortisar (i min ålder) satt och läste texten högt och skrattade åt allt i filmen. Men jag rekomenderar er att se den i alla fall och hoppas att ni inte får någon jobbig person bredvid er!
 På fredagen var det alltså dags att åka vidare till Borås, dock var jag en snabbis på Nordstan igen för att lämna in ett par leggins jag köpt under torsdagen som hade ett hål just vid rumpan, hehe roooligt. Hann bli chockad över hur mycket lönen var på när jag tittade på kontot, så ringde också till pappa i extas och han sa något som chockerade mig ännu mer, nämligen: "Jaa, men om du nu skulle hitta några snygga byxor eller nå sånt, så då kan du ju faktiskt unna dig nu!". Och varför blev jag chockad då? Jo, för att i vanliga fall skulle pappa sagt något i stil med: "Nää, de är lika att spara allt.. Du har ju hela byxor, inte behöver du fler!!!" Hahahaha. Men det blev att jag köpte mig en ny skinnpaj (i fejk då). Tyckte den var så snygg och efter att jag lämnat tillbaka legginsen så kostade den ändå bara 320 spänn så. :)
 
Hela helgen med SSIF var riktat mot utbildningsgruppens nya material/bok, färdplansgruppen och kommunikations- och marknadsföringsgruppen. Hade verkligen skitkul med roliga presentationer från de smågrupper vi var, musikquiz, diskussioner och samtalen vid matborden med mera. Går verkligen inte att beskriva, utan man måste liksom ha varit där! ;)
 
Idag då var det faktiskt första gången på riktigt länge som jag var på MiROi. Dagen gick ut på att komma på frågor inför morgondagens studiebesök på Billerud och Yrkesakademin i Kalix, jobba med våra egna distansutbildningar och så vidare. Skön mjuk"start"!
 Efter det har jag faktiskt fortsatt vara duktig här hemma. Jag har betalat räkningar, fyllt i FK-papper, skottat en del av gården, fört skräp till återvinningen, handlat lite grann och varit och gymmat med Ida.
 Nu slänger jag upp några bilder och sen ska jag duscha och sova!
 

YOLO

Länge sen sist jag skrev.. Igen!
 Jag klagar dock inte på mig själv, visst jag hade kunnat slänga in en kort uppdatering med bara någon mening. Men jag tycker det är så tråkigt. Jag har i alla fall sysselsatt mig, under denna tid, med att jobba, träna, umgås med vänner och titta på Once upon a time. YOLO liksom. Hehe.
 Imööööra drar jag till Göteborg och hälsar på storasyster, för att sen dra mig vidare mot Borås på fredag. Har faktiskt planerat att jag ska hinna med lite shopping, bio och så vidare under den korta vistelsen i GBG. ;) YOLO igen vetni.
 
Känner också att nu börjar det här med träningen komma igång! Har varit till gymmet med Rebecka både igår och idag, plus att vi simmade några längder efteråt också (idag alltså). *Pepp som fan* Längtar redan tills nästa gång!
 Nu måste jag gå och lägga mig, tidig uppstigning imorgon! Puss
 

Om ångest och träning.

Wöööh! Fick just världens ångest inför universitetet... Mest på grund av att jag gick in på Vickis blogg och läste de hon hade skrivit om statistiken, hooh.. Jag vill då verkligen inte ha sådär mycket "matte" när jag börjar. :(
 Sen fick jag även ett brev idag från Vision (Facket Vision alltså), där det stod "Grattis till ett bra val! Nu när du pluggar till socionom får du gå med i Vision utan extra kostnad!" typ. Jag ba wöööööööööt????? Är det något jag har missat häääääär eller?? Najs dock att de är gratis, hååppaz de är så när jag väl börjar på riktigt också.
 
Har ju varit och tränat med Rebeckkkz idag också. Körde lite kondition som uppvärmning och sen ben. Imöööra blir det mer träning, ska nog i alla fall fara och simma på kvällen, men mer än så har jag inte planerat. :) Nu ska jag sätta mig framför TVn och titta på Mia i Grötö (ellervadenuhette). Efter de blir det nattiiinatt och till MiROi imorgon, om jag inte åker på jobb bara. Godnaaaatt

Instagram.

Tjenixen! Har jobbat från 12.30 till 21.00 idag och är det något jag hatar, så är det verkligen att man är så jäkla upp i varv och pigg när man kommer hem, man kan definitivt inte bara gå och sova direkt man kommer hem. Extra tungt är det ju när man vet att man ska kliva upp 5.30 dagen efter, för att man börjar jobba klockan 7. Men annars har det faktiskt gått väldigt bra idag, har varit väldigt peppad inför morgondagen!!
 Tror faktiskt jag ska börja packa resväskan inför GBG och Borås, i brist på annat att göra. Puss
 
Bjuder på lite bilder från min instagram - in case ni inte sett dom.
 
 

Inspiration.

Hej på er alla. Fick order av Hanna om att blogga, so here we go!
 Förra veckan var jag ju som sagt lite småkrasslig, men som tur var så blev det bättre till helgen. Så i fredags åkte jag, Ida och Rebecka till Hanna för lite avsked innan hon skulle åka till Uppsala. Det blev massa skratt och prat med ost och kex-mys också.
 Sen på kvällen så umgicks jag med Ida och några lammkött innan jag somnade gott i sängen. När jag sedan vaknade på lördagen fick jag ett samtal om att jobba natten mot måndag, vilket jag alltså gjort. Så jag slutade klockan 7 imorse. Har faktiskt varit förvånansvärt pigg under hela natten och sen idag också, med tanke på att jag klev upp vid 12-tiden och varit vaken sen dess.
 Har hjälpt Bella med hennes läxor och bara umgåtts under eftermiddagen och sen bara tagit det lugnt här hemma ikväll. Har även ringt och pratat med Micke från gymmet, så på onsdag efter jobbet nångång så far jag och hämtar brickan och förhoppningsvis har dom fått in löpbandsnycklar också. Pepp! Och här kommer ännu mer pepp i form av bilder!


Om veckan hittills.

Väldigt dålig uppdatering här, men har faktiskt inte orkat skriva. Har haft feber under hela veckan och en förkylning som inte verkar ge med sig.. Imorgon ska jag baske mig kolla om vi har nån ingefära här hemma, då kanske det hjälper!?
Annars då? Har faktiskt inte gjort så mycket under veckan eftersom jag legat nästan helt utslagen pga febern, har dock lyckats gå ut några svängar med hundarna, men inte så mycket mer än det. Var också med mamma, pappa och Wilma till Luleå igår en sväng för att följa med när Wilma skulle vara till käkkirurgen. Den 31/1 (tror jag det var) ligger hon på operationsbordet i alla fall!
 
Tänkte avsluta den här kvällen med en bastu (vet att folk säger att man inte ska basta när man har feber, men nu har den faktiskt gått ner och jag fryyyyser så mycket så måste gå in en liten sväng iaf!) och sen förhoppningsvis sova gott inatt.
 

Åååh färska jordgubbar ♥

Efter lite mer än en månad + en klippning!

Såhär ser alltså mitt hår ut efter lite mer än en månad med balsammetoden. Ewo klippte ju mig igår också (och passade på att platta håret lite). Jag är så grymt nöjd med resultatet och känner även att jag kommer fortsätta med BM i fortsättningen!! :)




Och såhär såg mitt hår ut efter sista schampooneringen, för dom som inte sett/inte minns det.

Om helgen.

Är så totalt slut nu.
 Igår blev jag väckt av att telefonen ringde vid 7.30 och jag var tvungen att ta mig till Särkivaaragården så fort som möjligt för att vara extra hjälp. Idag fick jag också vara extra hjälp där mellan 7-13 och efter det for familjen (- Wilma) till Luleå för att göra ärenden och skjutsa Amanda till tåget.
 När jag kom hem så åkte jag direkt till Ewo för en väldigt sen frissatid (vid 21, haha). ;D Blev så sjuuuuuuukt nöjd så de är inte sant!! Mitt hår har verkligen inte varit såhär lent och oslitet på flera år. Och bäst av allt är ju ändå att hon inte behövde ta så fruktansvärt mycket som jag trott att hon skulle behöva, yippiiiiiieeee! Imorgon kommer bilder på håret + lite uppdatering om balsammetoden.
 
Alltså typiskt! Mätte febern nyss.. och nog har jag lite feber alltid :( Misstänkte nästan de, har varit frusen hela dagen, och när jag känt i pannan och på kinderna så är det som att dom har varma ändå! Plus att näsan har runnit stupikvarten och samtidigt varit täppt som fan.. Hur går de ens ihop?
Så jäkla irriterande att bli sjuk nu.. Är väl säkert för att jag stressat så mycket de senaste veckorna. Bläää! :((

Ett test om mig.

"Du verkar vara en glad person som ofta ser ganska ljust på tillvaron! Du är också ambitiös och målinriktad och vet ofta vad du vill även om du också kan börja tveka vid svåra val.
Du har en del svagare sidor men dessa kan du oftast kompensera med sånt du är bra på.
Du blir ofta besviken när du hindras av problem och svårigheter.
Du ser dig själv som en person som en oberoende tänkare och godtar inte andras åsikter utan bevis. Ibland kan dock dina förväntningar vara lite orealistiska.
Du gillar att ta det lungt och anstränger dig helst inte i onödan men samtidigt föredrar de en viss omväxling i livet. Du kan vara ganska disciplinerad och självkontrollerad när du anstränger dig och brukar vara bra på att hålla skenet uppe även om du kan känna dig orolig ibland.
Du ser dig själv som huvudpersonen i ditt eget liv och vet hur viktigt det är att ta hand om dig själv! Du kan vara utåtriktad och social men ibland också vara blyg och återrhållsam och vill gärna vara omtyckt av andra. Ibland kan du känna att du inte räcker till för alla och funderar på de val du gjort i livet."
 
Jag tyckte de stämde in väldigt bra på mig, vad tycker ni? ;)
 

Prova själv HÄR.

SÅ GRYMT TAGGAD!


Vad jag vill åstadkomma 2013.

Här är mina nyårslöften för detta år. De flesta är en fortsättning på dom jag hade förra året.
 
* Träna mer och äta bättre.
* Ta minst lika många bilder som under 2012.
* Komma in på något universitetsprogram som jag vill gå (Helst till hösten).
* Spara mer pengar.
* Komma över min fobi för sprutor.
* Visa mer uppskattning till dom i min närhet som förtjänar det och radera de människor jag inte längre behöver i mitt liv.
* Lära mig tänka efter två gånger och kunna stå emot saker samt inte vara "för snäll" - tex att kunna säga nej, att inte slösa pengar på massa onödigt och så vidare.

When you feel my heat, look into my eyes - It's where my demons hide. Don't get too close, it's dark inside - It's where my demons hide.

Åkte på jobb idag också mellan 12.15-21.15, men de är niiice! ;) Blev ändrat imorn också, skulle egentligen ha jobbat från 6.45 till 16.00, men jag klagar inte för nu får jag lite sovmorgon när jag börjar 12.30 (Slutar 21.15 för den som undrar också!). Blev dock ingen klippning hos Ewo idag, som ni kanske listat ut. Men hoppas hon har tid så fort som möjligt! *hint till Ewo* ;)
 Hoppas dock att jag kanske får vara ledig i helg så jag kan umgåsas med Hääääniii bänäääniii, nog för att det gör ingenting om det blir jobb, men vill ju hinna mysa lite innan hon far till Uppsala och pluggar. ;)))
 Nu ska jag nog kanske börja gå och lägga mig, är sjukt trött samtidigt som man alltid är så uppe i varv när man jobbat kväll! Typiskt de va, min "vanliga" tur. ;D Godnatt
 
Saknar sommaren!
 
//cheeeejjän utan liv

Om nyårsafton.

Nyårsafton började för mig redan vid 5.30 efter en dålig natt, hade väldigt svårt att somna eftersom en viss lillasyster spelade partymusik från hennes gris. Började i alla fall jobbet klockan 6.45 och slutade 16.00. Vellldiiit nice när det är storhelgs-OB måste jag säga, hihihi. När jag kom hem så trollade jag fram den vita faran ur snön och fixade sedan mig. Åt en lååång och god middag med familjen och morbrors familj + moster, innan jag slutligen for mot Steffe.
Var chaffis hela kvällen åt massa folk och stundvis var det roligt, dock är det några personer jag aldrig mer kommer att chaffa, det är då ett som är säkert! Har aldrig velat skjuta mig själv i skallen så mycket som under gårdagskvällen i vissa personers sällskap, var så gryyymt irriterad!!
Landade hemma i sängen strax innan 2 och fick väl totalt ungefär 3,5 timmars sömn innan det var dags att kliva upp 05.30 idag igen. :) Trots allt så har det ändå gått bra att jobba idag, kändes som att en minut tog en timme för att jag var så trött, men sånt får man väl tåla! Liiiite nice att få extra cash, blev väl nånstans mellan 800-1000 kr (fick en del euro, så därför vet jag inte exakt xD), vilket gjorde så att jag kunde köpa en assnygg converse-bag, halleluuuujah!
 
Nu ska jag faktiskt hitta på något roligare än att blogga och sen gå och lägga mig. Imorgon blir det att kliva upp tidigt för att uträtta en del ärenden och sen fara och klippa mig hos Ewo! Puss
 
Världens fulaste bild på mig och Rebecka från igår ;)

RSS 2.0