Ibland så dör jag lite grann, när du halkar med din tunga på en bokstav i mitt namn.


Vi viker oss på asfalten av skratt, ingenting kan röra oss i natt.

Just nu är jag och död samma sak. Jag är lika med död. Jag är döden. Hahahhaha, ni ser ju bara hur dålig humor jag har..

Fullt upp hela gårdagen och somnade vid kanske 5 (?) på morgonen eftersom jag och Hanna låg i sängen och pratade i flera timmar. Underbart att få spendera lite tid med den tjejen eftersom vi inte fått umgås ensamma på evigheter (säkert över ett år sen sist..). Idag har vi virrat runt tillsammans med Ida och Vicki lite grann. Och nu är jag äntligen hemma och kan ta det bara lugnt! Ska fördriva tiden med Criminal minds, innan jag går och duschar samt lägger mig. Imorgon är en ny dag med tidig uppstigning, ska umgås med några superbrudar! :) Puss

What do you want from me, cause I've given you everything. What do you need from me, are you not happy with anything?

Gårdagen började segt. Hade huvudvärk heeela dagen och var jävligt trött. För att inte tala om att jag inte fick sova ut eftersom Rebecka väckte mig! Vi tog en promenad och sen tittade vi lite på OS.
På kvällen var jag med Ida. Vi hälsade på Vicki på Gotterian, gled runt och tänkte våldgästa Mogge, men de fick vi inte.. :( Sen var vi till mig och kollade filmer. Eller ja.. Vi hann ju inte se så mycket av någon film egentligen. Mitten/slutet av "Dumpa honom!", slutet av "Hide and Seek" och början på "Thor". Vi fick avbryta Thor och rycka ut som svart taxi åt Fanny som skulle hem till jgi. Somnade nångång vid 4 kanske. Riktigt rolig kväll ändå tycker jag!

Idag är jag ensam hemma och hundvakt. Har passat på att städa mitt rum lite grann (måste bara rensa lite saker och dammtorka, sen är jag klar) och nu ska jag titta lite Criminal minds! :)))) Puss


You should step in my shoes and walk in them for a mile. Then maybe you'll see how hard it is to hold back the tears and fake a smile.

Idag har jag klivit upp TIDIGT för att hinna äta frukost och fixa mig innan det var dags att fara till Juoksengi. Var hos Fanny för att prata med henne och Amanda om deras företag. Det slutade med att vi pratade om en massa andra saker också och tiden bara rann iväg. När jag kollade på klockan var den 12.09 och bussen mot Pello gick 12.15 från affären. När jag och Amanda gick längs byavägen så sa jag "Tänk om jag redan missat bussen?", men så kollade jag bak och där kom den. Vi hade ca 40-50 m kvar till hållplatsen, så fick lite smått panik och jag sa till Amanda "Vad ska jag göra?! Ska jag springa?!" och hon svarade "Eh.. Ehh vänta.. Fan.. TA CYKELN!!". Så jag hoppade på cykeln och försökte cykla före bussen till hållplatsen samtidigt som jag vinkade stort för att signalera att jag skulle med. SOM TUR var så stannade han och jag kunde hoppa på bussen. Måste verkligen ha varit en rolig syn, hahah!
Åkte till Pello för att hälsa på P.I.F Grillen och det såg riktigt bra ut och jag fick även mätta mig med ett PIF mål, mums! Sen satt jag och fördrev tiden där eftersom min buss inte gick hem förrän klockan 16.15. Julia åkte också hem med samma buss, så fick surra lite med nån fram tills jgi.

Nu är jag hemma igen och ska bara ta de lugnt idag, har tänkt försöka övertala pappa till att fara och övningsköra med mig en sväng och sen försöka hinna titta klart säsong 6 av Criminal minds. Det var väl allt för denna gång! Puss

How many times will you let me change my mind before you come and get me?


I'm not perfect. But then again, I don't want to be either.

Idag har jag varit glad hela dagen. Jag vet inte riktigt varför. Det har runnit från mina ögon non-stop (mest troligt från allergi), det är inte jag som skaffat en ny bil förra veckan, jag ska inte åka till Helsingfors och jag ska definitivt inte se på Bruce Springsteen i Helsingfors. Så har ingen större anledning till att vara glad just idag och har inte gjort något jättespeciellt som jag inte brukar göra (Har varit hundvakt, städat, fotat med Bella, kollat criminal minds och övningskört - Så inget jättespeciellt alltså..). Men ändå är jag glad och det tackar vi för!  Dagar som dessa borde verkligen komma oftare. :) Puss


No one looks back on their life and remember the nights they got plenty of sleep.


Du är ett glashus, och jag är en sten. Men det är du som försöker se igenom mig.



Be strong.


Min första tatuering.


Jag kan inte beskriva med några ord hur stolt jag är över mig själv, att jag vågade och klarade av att motstå smärtan för något som jag verkligen, verkligen velat ha i en längre tid.

Be strong
, fick bli det första budskapet som pryder min kropp. Den ska hjälpa mig när jag känner mig som svagast, när det känns som att allt annat faller ihop, när jag tänker tillbaka på tuffa tider. Den säger till mig att jag ska fortsätta vara stark - För jag har tagit mig såhär långt i livet och jag har lyckats lägga svåra saker bakom mig och jag har faktiskt överlevt dom där svåra sakerna, även om de för stunden känts som att det hade varit bättre att dö. Och då finns det ingen annan väg än att fortsätta. Fortsätta vara stark.

LK?

Är mycket tveksam till om jag ska fara på LK. Ska jag vara helt ärlig så känner jag mig inte alltför taggad, därför tänkte jag att jag gör en positiv/negativ-lista med LK. Sen får väl ni som läser också hjälpa mig att fylla i - både positivt och negativt då till varför jag ska eller inte ska fara.

- Slösar pengar
- Inga bra artister
- Bara i norra hamn

+ Träffa folk
+ Komma bort från Ötå

Anledningen till varför jag också tvekar är eftersom min syster ska börja på universitetet i Göteborg och då kanske det blir att vi i familjen far ner och hjälper henne flytta in och tar en liten minisemester samtidigt. Och far jag på LK så tror jag inte att jag har råd att shoppa osv så mycket i Göteborg om jag far dit.

Så hur ska jag göra?

Within you I lose myself. Without you I find myself wanting to be lost again. -Anonymous

Hej mina darlings, nu är jag tillbaka igen!
Nu känner jag att jag har fått rensat och luftat mina tankar lite grann, både själv och tillsammans med andra. Jag ska bara försöka att inte falla tillbaka i gamla spår igen och förhoppningsvis så klarar jag av det med lite hjälp förstås.

Nu ska jag bara vara glad, eller försöka i alla fall! See you.


But if I fall for you, i'll never recover.
If I fall for you, i'll never be the same.

I really wanna love somebody,
I really wanna dance the night away.

I know we're only half way there, but you can take me all the way.

One day, we'll meet again and you'll need me, you'll see me completely - Every little thing.


I'm strong, but I break.
I'm stubborn, and I make plenty of mistakes.
Yeah I'm hard, and life with me is never easy.

Someday when we're at the same place,
when we're on the same road,
when it's okay to hold my hand without feeling lost..
Without all the excuses.
When it's just because... You love me, you let me, you need me.

I'm confusing as hell - Yeah I'm north and south.
And I'll probably never have it all figured out.

I don't want to be tough and I don't wanna be proud.
I don't need to be fixed and I certainly don't need to be found.

SEXY PAJALA

Haft rätt så fartfyllda dagar, inte för att jag gjort något speciellt egentligen. Har mest tittat på Criminal Minds och läst böcker, myst med hundarna och varit med mina fina vänner.

Igår hjälpte jag Ida med att göra babyrosa dipdye i hennes hår. Sen åkte vi ut på byn med Wille, var till Gotterian och snackade med Vicki och sist men inte minst åkte vi lite bil med Wille igen.
Idag har jag umgåtts med Hanna H ett tag, vi gjorde ärenden på byn och var till loppisen i YT en sväng. Sen var jag med Ida och Fanny resten av eftermiddagen/kvällen typ. Hjälpte Sandra att färga dipdye i hennes hår och så fick vi god mat hemma hos Ida också - namnam.

Och IMOOOOOORGON (idag) är det dags för Pajala marknaaaaad!!! (Too bad att Hanna O och Vicki inte joiiinnaar oss dock). Det är inte helt klart ännu om vi åker buss eller bil dit, men vi ska då se till att ha så jävla roligt som de bara gåååår! Och hoppas att man kommer hem hel och ren på söndag. :)
Nu ska gå och duscha och sen titta ett avsnitt av Criminal Minds innan jag går och lägger mig! God natt. :)

xoxo taggad tjej

RSS 2.0