TentaP

Kom tillbaka igår vid 23 och kraschade ganska fort i sängen, så satans drygt det var att sitta på bussen och sjukt ont i hela kroppen har jag pga av osköna sätena och alltför tunga väskor. 
 Dagens redovisning gick väldigt bra och efter det åkte jag, Linnéa och Petra in till stan där sökandet efter vantar misslyckades.. Får väl se när jag orkar ge mig på den jakten igen då! Hittade däremot massa julfint som jag tänkte att min kära mamma kanske kan sponsra mig med sen när hon skulle komma ner i till Umeå, hihi. 
 
Helgen kommer i alla fall gå åt till att tentaplugga, men har bestämt mig för att ta det lugnt denna kväll och möjligtvis läsa något för att kunna somna så fort som möjligt sen, haha. Lite synd att man missar halloween, men som tur är så har man ju sittningen att se fram emot nästa lördag, kommer nog bli nice tror jag! :)
Höres!
 
//zliten_chey_93
 

Don't pay no mind to the demons they fill you with fear. Trouble it might drag you down, you get lost - you can always be found. Just know you're not alone, 'cause I'm gonna make this place your home.

Fick order av Hanna att jag skulle blogga så jag tänkte dra en roman om tiden här hemma hittills!
 Här hemma är mitt liv som vanlig fullspäckat med aktiviteter. På torsdagskvällen kom jag, som ni vet, hem. Började med att bråka med Wilma som hade tagit mitt rum, men efter ett tag så vann jag och nu surar hon 98% av tiden mot mig. Hehe löööööv the sister-"bonding".
 I fredags åkte jag och mamma till Överkalix för att få hundarna klippta, mina pluttinuttisar som blev så fina! :') Sen bestod resten av dagen/kvällen av att laga mat och leta fram grejer som vi kunde sälja eftersom det var loppis på lördag! Hann ju även med fest då jag, Jessica, Amanda, Madde och Ellos for ut. Var riktigt roligt och man träffade ju massa folk och hann catcha up med dom, många som frågade om Umeå och så vidare, vilket var väldigt roligt. Kvällen avslutades på Grilli med en makkaraherkku, fysatan va gott det var. 
 Undet gårdagen har jag seriöst haft fullt upp! Vaknade av att pappa kom med frukost på sängen och efter ett tag åkte jag till mormor och morfar för att hälsa på. Satt där och fikade i någon timma, pratade en massa och mormor var även så snäll att jag fick två stycken tennarmband av henne (hon är inte klok, min gulliga mommo!!). SUPERFINA!! Måste ta bild här någon dag. :) När jag kom hem visade det sig att jag precis missat kussan och moster, (som i sin tur åkt till mormor och morfar.......) så jag drog vidare till Bella eftersom Cornelia tydligen väntade ivrigt på mig! 
 Där fick jag flera fina tatueringar av Cornelia och det blev mycket snack om språkdebatten som pågått/pågår på FB. Vi hann också med kurragömma och bus med Diddan, sång och gymnastik"konster", innan jag promenerade hem för att äta en dööööööööläcker middag! Så jäkla gott med älgkött, potatisklyftor med rotsaker, sås med kantareller och hemmagjorda surdegsbaguetter. MMMMMMMMMHHH *dreggel*
 Någon gång vid halv sex var jag tvungen att börja köra mot fammo eftersom vi skulle spela Bingolotto. Så jävla hemskt före så det finns inte, kan inte beskriva hur otroligt äckligt det var att köra!! Ni kan ju själv tänka er när vägen blivit isig och hal, och så är det blöt snö ovanpå vilket gör att det bara blir halare! Det var väldigt spårigt också eftersom plogbilen uppenbarligen inte vart i farten, så man verkligen tvungen att köra så precist som bara möjligt..... Sen tar vi kolsvart mörker, dimma och regn ovanpå det va! Och så avslutar vi med eventuella djur på vägen så som renar, älgar med mera. En riktigt jävla bra blandning....... ;s
 Vann tyvärr ingenting (som vanligt) på Bingolotten, men hade fyra i rad på flera ställen på varje spel (som vanligt), så det var lite tråkigt! Men sen satte jag och farmor oss ner och pratade en massa, om alla släktingar, om farfar, om oss barnbarn och allt mellan himmel och jord! Valde även att stanna och sova över där eftersom jag var too chicken för att köra hem igen.
Fick istället kliva upp jättetidigt och åka tillbaka till Ötå eftersom jag skulle vidare till Luleå med Steffe sen! Överraskade Rebecka på flygplatsen och sen gick vi på stan, shoppade lite och åt mat innan det var dags att bege sig hemåt! 
 
Är så grymt trött just nu, så får se vad man kan tänkas hitta på denna kväll då! Blir nog i alla fall att ta det väldigt lööööööögnt. :) 
Och nu är det dags för bilder (som vanligt!):

Glada gullegubbar!


Fezzzzzzzzzt!


Frullä på sängän


Puss på fingrisen!


Tomtebloss på fest, bästa idén EVVVVVVAAAAH!!!


Så. Jävla. Gott.
Ska köpa en julgran och pynta den med såhääääär fina pumlor!  


Och såhär fina! (x2)


Så söööt liten tomte! :')

Och dom här är så fina! Kärlek vid första ögonkastet ;*
Märks det att jag är typ miss christmas eller? Älskar allt som har med julen att göra. :')
 
PS. Orkar ej ordna så att bilderna är i samma storlek, ni får överleva..

Let it snow.

Är av någon anledning, så himla mycket "uppe-i-varv" just nu. Är inte alls trött, så kan inte gå och sova. Är så sjukt uttråkad, men har samtidigt inget vettigt att göra. Jäkligt irriterande situation. Har i princip packat färdigt för torsdagens hemresa, så har inte mycket att komma med där heller.. 
 Min bästa sysselsättning de senaste dagarna har varit att kolla på HIMYM, men.... har inte kollat från första säsongen och framåt, utan kollat från senaste säsongen och bakåt. FÖRSTÅR NI hur jäkla uttråkad jag vart då eller?????
 
Dagens seminarium gick i alla fall jättebra och jag försov mig inte som tur var! Efteråt hade jag tänkt kopiera sidor ur en del kurslitteratur, dock glömde jag böckerna hemma, så då vet ni vad jag har för planer imorgon! Roligt liv man har... :((( Har räknat ut att jag kommer vara uttråkad fram tills ca 19.40 på torsdag då jag kommer hem, med eventuellt undantag för klockan 8-12 samma dag, då vi först har seminarium och sen ska jag gå på stan med Petra en sväng innan jag parkerar arslet i bussen.
 
Måste också bara skriva här att jag tycker en del människor bara är såna jävlar ibland, blir inte klok på folk som aldrig kan "Ahaaaa, du tänker så!", utan istället alltid måste hugga tillbaka. Perspektiv på saker och ting kan aldrig slå fel, eller jag har då aldrig varit med om det i alla fall.
 
Det snöar!

#throwbacksunday

Igår blev det en spontan tripp till stan med Petra. Planen var att försöka hitta kläder till halloweensittningen, men tyvärr hitta vi inget av intresse för det. Jag fyndade däremot en marinblå kavaj och en (typ) vinröd blus, plus en liten present till min familj. 
 När jag kom hem så blev det ytterst lite plugg och istället mer HIMYM-tittande. När Marshalls pappa gick bort blev det så jobbigt, för jag började bara själv tänka på farfar, de sista orden, begravningen och så vidare. Så det var väl mindre kul, menmen!
 
Idag har jag startat dagen med att städa hela korridoren + mitt rum. Har endast kvar soptömningen (för korridoren) och dammtorkning av min toalett. Dessutom är andra tvätten i maskinen, så jag skulle säga att det varit en ganska produktiv morgon. Nöjdtjej_93.
 Som jag skrivit innan så ska vi ju fara till Petra ikväll, längtar!
 
#throwbacksunday
Och jag älskar dom där "bubblorna", överanvändning.. eeh jaa?
 

If you leave me, I will follow.

Haft en sån sjukt bra dag! Besöket på Öppen Gemenskap gick hur bra som helst och efter det sammanställde vi färdigt inför tvärgruppsredovisningen som sagt, vilket tog längre tid än beräknat, men gick ju ändå bra! :)
 Efter det så åkte jag och Linnéa till Ica för att handla lite småsaker och fortsatte sen till mig där vi lagade taaakos (Hahah andra Linnea i basgruppen kommer aldrig få sluta höra om de, så jävla roligt!!), kollade på Idol och bara satt och pratade i flera timmar. 
 Hon åkte hem för ungefär en timma (okej, nu är det snart två.. tog ett tag och skriva det här blogginlägget) sen och när hon hade gått fick jag en sån himla må-bra-känsla i kroppen, så glad över att jag hittat så bra vänner här! På söndag ska vi hem till Petra för att ta det söndagslugnt och fika. Förstår ni hur glad jag är eller?? Måste ju nästan visa hur jag känner just nu: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 Ska avsluta kvällen med TBBT och sen sova, imorgon är det dags för plugg och småsaker, så bäst att nanna kudden snart! ;)
 
Två låtar som får mig att längta hem så mycket!  

Homesick.

 
Nu när dagarna börjar närma sig hemresan, så längtar jag ännu mer! Vilket gör att jag ser ut som ovan när jag är ensam.
 
Idag har vi haft sista föreläsningen för den här kursen, så nu återstår bara de två seminarierna, tvärgruppsredovisningen och tentan! 
 Imorgon ska basgruppen besöka Öppen Gemenskap, intervjua dem för att få information till tvärgruppsredovisningen. Sedan ska vi försöka sammanställa allt, men vi borde hinna färdigt med det imorgon också. :) 
 Dessutom ska jag och Linnéa ha lite myspys här hemma hos mig på kvällen, tacos och Idol. Så det blir nog riktigt roligt!
 
I övrigt så har det inte hänt så mycket de senaste dagarna. Har plöjt igenom så himla mycket kurslitteratur, vetenskapliga artiklar och rapporter så jag vill bara spy, huvudet känns fortfarande som mos och idag när jag kom hem från skolan kändes det som om jag hade sprungit ett maraton!
 Fingrarna är också så utnötta att jag snart inte kan skriva på tangentbordet längre. Ni kan ju tänka er att dom har skrivit i hundranittio kilometer i timmen. Typ. Och var tredje sekund vill jag trycka på cmd (ctrl för er som inte har Macbook) och s, för att spara. Vill till och med göra det när jag skriver det här blogginlägget!
 Men vet ni vad? Jag inser ju faktiskt att jag gillar't ändå. Det är ju trots allt inte så farligt att (förhoppningsvis) bli lite smartare. ;)
 
PS. Lovar att "boken" om adlibris kommer snart. Har inte orkat skriva den ännu pga traumatiska minnen. DS.
PS2. Okej, kanske inte "traumatiska" direkt, men hemska i alla fall! Blir sjukt arg så fort jag tänker på det!!! DS2.
 
Hejrååååå!
 
 

Ett kapitel ur mitt liv.

Hello everybody!
 Jag kom tillbaka till Umeå (Vännäs) helt safe och välbehållen. I måndags hade vi redovisning och opponering på allas paper, vilket gick över förväntningarna! Sen var det bara att packa och flytta i tisdags, så numera bor jag i Umeyooo, vilket är väldigt skönt och det är klart mycket trevligare att slippa pendla.
 Första tentan skrevs i fredags och rent psykologiskt sett gick det fint - Jag var knappt nervös och det kändes som att det gick bra. Dock vet jag ju att jag med säkerhet blandade ihop vissa saker, så vi får helt enkelt vänta och se vad resultatet blir! Ingen big deal, är faktiskt inte alls orolig över omtenta på det sättet. Alltså, det spelar ingen roll om jag måste göra omtenta eller inte och det känns faktiskt extremt bra!! 
 På lördagen blev det party och temat var gangster, råkade visst skada migsjälv lite grann, men annars var det svinkul och måste ju faktiskt säga att mustacher är en riktig hit (på tjejer alltså), svinmycket folk som kom och pratade med en bara för att man hade på sig en, haha!
 
Idag har vi påbörjat nästa kurs - Samhälleliga levnadsvillkor och det känns som att det kommer gå helt okej. Det enda jag är lite orolig över är det examinerande seminariumet i rättsystemet och seminariumet "Kalla det vad fan du vill" om etnicitet (och lite tenta också dååårå) = allt det viktiga alltså. Men jag ska faktiskt inte låta det gå till mitt huvud, för efter det sistnämnda seminariumet har jag planerat att åka hem!! Och då får jag vara hemma i hela 8 (!!!!) dagar, haaaaaaaaaaaaaappppppyyyy guuuuuurrrrrlll_____93!!!!. Så jävla lycklig över det så ni anar inte.
Eller okej, alla som känner mig vet hur sjukt jävla hemkär jag är alltså. Älskar att vara hemma och bara andas, så ja... Ni kanske anar något. 
 
Bjussar på lite bilder, pööösss.
 
Frulle hemma i byn.
 
Hundarnas julklapp, varsin sån här.
 
Eeh, de blåste lite.
 
Vilken gangster, haha.
 
 

1.10.13

hejsan!
idag är det första oktober och jag sitter för tillfället på bussen mot stan för att hämta nycklarna och sen är det dags att flytta, flytta, flytta! 😊 
kanske slänger in nå bilder på mitt nya hem när jag fått i ordning allt, men vi får se! 




tre fina oktoberbilder. 

RSS 2.0