Längtar.

Just nu längtar jag extra mycket till såna där småsaker.

Studiebidraget, beställa saker med Bella, fika med Erika, käka med Tobbe, förförfest/middag hos mig på lördag, förfest hos mig, Kievari, sportlov, träning, ännu mindre läxor, en pojke, finare väder, påsklov, i princip inga läxor/lektioner, bilder, studentveckan, utsparken, balen, 19 år, jobb, sommar, värme.

Samtidigt sitter jag och tänker tillbaka på jättegamla saker. Får lite nostalgi, det hade varit skönt att vara typ 14 år igen och inte ha ångest inför framtiden.

Är också lite extra glad över att jag fick MVG både på projektrapporten och redovisningen, lycka till max!
Och sist med inte minst, har jag ju glömt att skriva hur snäll Erika var i fredags! Eftersom jag var ganska arg och less, så köpte hon mörk choklad för att göra mig gladare. Sen mumsade vi i oss det tillsammans med jordgubbar och popcorn framför tvn. Riktigt snällt och mysigt var det!

Tror jag svrundar här. Puss

Stockholm.

Antar att de flesta väntar på en väldigt intressant (?) uppdatering från min sida, eftersom jag var i Stockholm i helg. Eller gör ni det? Kan ju dra igenom det lite snabbt ändå! Utifall att!

Kan börja med att säga att det var grymt skönt, befriande, och alla möjliga andra liknande ord, att åka till Stockholm. Komma bort hemifrån och inte behöva tänka på något jobbigt.
Jag har sovit otroligt dåligt hela helgen! Flyget till Stockholm var försenat.. Hotellet var jävligt svårt att hitta till. Tydligen hade rummet inte betalats vid bokningen? Jag fick inte min sushi.. Som ni kan förstå så var dessa saker väldigt irriterande. Men det jämnade ju i alla fall ut sig!
Lunchade tillsammans med Emma på Östermalm (Låter så stockholmskt att säga så? Snobbigt kanske mer är ordet jag är ute efter?), fick otroligt mycket gjort/planerat under helgen, jag och My utnämndes till projektledare, pressade på Max tillsammans med mami och papi innan vi styrde kosan mot kära Övertorneå igen.

Natten till idag sov jag gott kan jag säga! Och vad har hänt just idag då? Inte så mycket kan jag tala om för er.
Jag provredovisade för Inga samt skrev små minneslappar på vad jag skulle säga under redovisningen. Var och tränade basket. Promenerade med Erika. Efter det drack vi té, surrade och läste VeckoRevyn tillsammans. Otroligt nice dag ändå!

Nu ska jag ladda inför morgondagens redovisning genom att ta en lång dusch och sen sova! Hörs eventuellt imorn för bättre uppdatering om saker och ting. Puss

There's gotta be a heaven somewhere, can you save me from this hell? Can anybody out there feel me? 'Cause I can't seem to feel myself.

Har fått en allergisk reaktion mot människor från Övertorneå kommun. Sjukt less! Blir nästan äcklad så fort jag tänker på hur otacksamma vissa människor är. Bara klagar på allt och snackar skit halvt viskande, men ändå så att man ska höra. USCH!

Därför passar det ju ypperligt bra att stiga 04.00 imorgon för att åka till Stockholm och vara där till söndagkväll, så får man åtminstone lite space från alla dessa idioter. Ska bli riktigt, riktigt skönt! Hoppas även på att få äta sushi, det hade inte varit helt fel. *mums*

Nu ska jag strax vara med Erika ett tag innan jag lägger mig ner för att snarka.

Bra dag.


(känner mig lite som "fuck yeaaah I can do it" och "screeew this world" på en och samma gång)

+ Får äntligen övningsköra!! (har varit mycket problem fram och tillbaka)
+ Var och övningskörde, gick toppen!! Fick tom köra på byn!
+ Myst på med Rebecka och film
+ Hundarna var gosiga imorse
+ Stockholm om 3 dagar
+ Inga läxor för tillfället!
+ Ingen franska imorgon :D:D:D:D:D:D:D:D

- Missade zumban! (hade verkligen, verkligen velat träna)
- Ätit för mycket popcorn

Som ni ser så kommer jag knappt på något på minussidan, den här dagen har varit fett bra! Är så himla glad och stolt över mig själv! :D PUSS

Hanna Oja.


Bildbomd!


Hade tråkig på tisdagsmorgonen, så det blev några bilder i Photo Booth!

Några av alla bilder från Piteå-resan. Vi hade så himla roligt!
Cupcakesen som jag och Fanny gjorde hos henne. Riktigt mumsiga var dom!
Fick min kära studentmössa på onsdagen, lyckan spred sig i hela kroppen. Nu är det inte länge kvar!
Efter Zumban i onsdags!
Fredagskvällen spenderades såhär. Byggde en grottan i snön med Wilma, riktigt roligt att umgås med lillsyrran!

Och såhär. Massa pluggande med popcorn och Ramlösa. Mums!

Dom här är sjukt underskattade! Så jävla goda!

På lördagen blev det bland annat film hos Tobbe! :)

Först ett stökigt rum och sen en trött vovve i ett äntligen städat rum.

Och här har ni mina planer för dagen:
Ut med hundarna/Plugga Nu - 13.45
Franska 13.45-15.00
Käka
Basket 16.30 - 17.45
Simma 18.00 - 19.00
Zumba 20.00 - 21.00?
Snarkaaaaa

Och så att jag slipper uppdatera imorgon:
Vakna/Käka frulle/Klä på mig
Gå ut med hundarna
Baka falsk chokladtosca
Städa toan
Plugga

Basket
Duscha
Sova

120219

Jag höll helt på att glömma bort att jag hade lovat att uppdatera idag. Kanske inte hade varit så stor miss, eller?
Nåväl, ni visste ju redan planerna för min helg, men som vanligt så blev dom slightly ändrade.

Fredagen spenderades mestadels med PA-rapporten, hela 16 sidor blev det innan mitt huvud var helt mos. Hann även leka lite ute i snön med syrran. Gårdagen var seg, men jag lyckades ändå få den att gå relativt snabbt. Steg upp sent, kollade på film med syrran och efter middagen var jag med Tobbe.
Eftersom vädret var som det blev i helg, så kan ni ju förstå att det inte blev så mycket utomhusumgänge med mina finisar som vi hade planerat, vilket är synd. Vi hade tänkt grilla, mysa med varm choklad och prata, men så blev det inte. Istället har jag spenderat dagen med att titta på småtjejernas basketmatch tillsammans med Erika och sedan städat i mitt rum. Det var välbehövligt kan jag tala om för er!
Nu ska jag titta på film, sen sova. Puss

(Det kommer upp fina bilder nån dag, haha)

Förvarning.

Nu förvarnar jag er igen. Jag kommer nog inte blogga förrän på söndag, bara så ni vet att ni inte ska klicka er in här i onödan före det! :) Men på söndag lovar jag er ett smaskigt inlägg!

Tog helg redan idag! Och min helg kommer nog bli riktigt fin tror jag. Den kommer nämligen bestå av plugg, träning, mys och, beroende på vädret, utomhusumgänge med finisar. Låter alldeles förträffligt bra det här! Puss


Jag och pappa. Love u


Rob Bell


Mina hjärtevänner.

Har funderat hela dagen på hur jag ska formulera mig i detta inlägg. Igår var det alla hjärtans dag och jag trodde verkligen att jag skulle känna mig hur nere och deppig som helst eftersom det betyder ytterligare ett år då jag är ensam, utan någon riktig hjärtevän. Det är 3 år sen jag senast hade någon speciellt på alla hjärtans dag.

Men gårdagen var en av de bästa dagarna i mitt liv - en av de bästa alla hjärtans dagarna jag varit med om. Och det är tack vare mina kära pinglor Ida och Fanny! Jag tackar Gudarna i alla religioner över att det finns människor som ni, för ni är så himla fina vänner! Dagen spenderade jag med Ida i Piteå. Lunchdejt på Max och mycket skratt, flams och trams. Riktigt roligt var det! Efter middagen begav jag mig till Fanny för att baka cupcakes. Förutom bakandet så blev det mycket prat, skratt och mys framför How I met your mother. En väldigt fin, rolig och mysig dag var det verkligen!

Tack så himla mycket finisar! Tack för att ni alltid finns där och för att jag alltid kan vara mig själv med er! Ni är så himla goa vänner. Jag älskar er ♥
Puss


Och alla mina andra vänner - ni är också riktigt fina. Jag har inte glömt er! Alla mina vänner förtjänar det bästa den här världen har att ge, glöm aldrig det!

Cupcakesbakning!

Här kommer lite bilder från när vi bakade cupcakes @Ajanki/Ylivainios place förrförra onsdagen (den 1/2). :)



Idag blir det att baka mer (fast hos Fanny)! ;)
Glad alla ♥ans dag!

Ego.

Kände mig väldigt rutten imorse när jag vaknade, mådde illa hela förmiddagen. Gick hem och vilade, så nu känns det bättre, även om huvudet fortfarande dunkar. Är så himla stressad just nu och hoppas bara på att jag inte blir sjuk!
16.30 står basketträning på schemat och 20.00 blir det zumba med Erika, känner redan ångest inför den kommande träningsvärken.. Måste också lägga mig så fort som möjligt ikväll eftersom vi ska till Piteå imorgon - Lär ju vara död med tanke på att tisdagar egentligen är min lediga dag. :( Nåja, man får väl hoppas på att det åtminstone inte är slöseri med tid att fara dit! Nu: Åter till rapportskrivandet. Puss

"We're all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell just different devils."

Klockan 17:54 Pappa "Det är ju nu man måste börja supa till om man hade tänkt vara full denna fredag.", TACOS!, sola med Fanny, cruis runt byn, roadtrip, hälsa på hos Tobbe, bilkurragömma, rasta hundarna kl 2.30, fetaste tovan i håret, långpromenad med hundarna, trött, dåliga filmer, hemma-spa, bastu, orange, bra filmer, mys med Wilma, glasögonorm, städa/rensa i rummet, basketmatch, domarjävel, inte motiverad, plugg i massor, té, popcorn, mera film åt folket.

Ja, ungefär såhär har min helg sett ut i stort sett. Den började roligt, har varit tråkig några gånger också och avslutades med jobbiga saker - nämligen plugg. Det ska jag fortsätta med nu! Hur jag ska orkar upp imorgon är ju en annan femma, right? Hörs när det blivit en ny vecka. God natt.

Rebeckas sminkning.

Här är sminkningen jag gjorde på Rebecka förra fredagen, blev faktiskt himla nöjd med den!




En sminkning i silvriga nyanser med inslag av blått, vilket inte syns så bra på bilderna.

Detta inlägg existerar endast för att förhindra att Dikesflickan ska börja klaga på att jag inte bloggar tillräckligt ofta.


Som rubriken lyder så skriver jag endast detta inlägg för att inte Hanna ska hinna börja tjata på att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta.
;)

Vaknade med gårdagens "ligg" som inte ville lämna mig och sängen innan jag vaknade (also known as träningsvärken från helvetet) och ville knappt stiga upp från sängen för att det gjorde så ont. Han har hängt med mig hela dagen också.. Men det är ju skönt samtidigt, det visar ju att man har gjort något!
Knallade mot skolan i tron om att vi skulle ha våran kära engelskalektion som vanligt, men ack, jag hade ju glömt att idag var dagen då Mikael Niemi skulle komma och föreläsa på skolan. Jag tycker det var riktigt intressant faktiskt och det var roligt att höra när han berättade.
Kvällen fortsatte med en annan Mikael på Folkets Hus biograf, nämligen Mikael Blomkvist och The girl with the dragon tattoo (med Hanna och Buska också, inte att förglömma!). Tyckte filmen var ganska bra faktiskt, men föredrar nog den svenska versionen ändå. (Kanske för att jag såg den svenska versionen först (dah!) eller kanske för att historierna i den svenska och i den engelskan var något olik varandra?) Hur som helst så var ju filmen bra ändå! :)
Mycket skön dag, men längtar till imorgon. Mest för att det är träning igen då! Ska bli så otroligt nice att få träna!!

Nu hörs vi nog tyvärr tidigast på fredag igen bloggen. Bra, då vet ni, och så slipper ni besväret att klicka in er här när jag inte ens uppdaterat! (Eller kanske gör en massa uppdateringar nu, bara för att lura er? Hahahaha) Puss

If I had only felt how it feels to be yours - I would have known what I've been living for all along.

Det här har klart varit en ännu bättre dag än igår! Ingenting känns omöjligt idag! (Kanske vissa saker.)

Har fördrivit dagen med att springa på ärenden runt byn, hälsat på hos min älskade mormor och morfar, dansat/sjungit med i partylåtar samtidigt som jag lagat middag och sist men inte minst - Basketträning! *Taggad tjej*
Idag känns det så obeskrivligt skönt. Det enda som kunde gjort denna dag bättre, skulle vara ifall jag hade fått något skrivet på projektrapporten. Så otroligt jobbigt att börja med den, trots att jag vet att det kommer flyta på så fort jag börjar skriva, haha! Får tvinga mig själv till det imorgon istället. :)
Nu är jag trött som fan, så förhoppningsvis fastnar jag inte alltför länge vid datorn, utan lyckas somna på en stund! Puss


Arkivbild. Jag och min pluttis

If you ever leave me, baby, leave some morphine at my door. 'Cause it would take a whole lot of medication.. To realize what we used to have - We don't have it anymore.

Ord som beskriver mig just för tillfället:

Levande. Ångest. Ledsen. Ont. Fundersam. Lätt. Tårar. Trött. Rädd. Ensam. Ingenting. Tankar. Död. Hungrig. Instängd. Allt. Tungt. Känslosam. Brusten. Splittrad. Galen. Tom.

Jag antar att det är bra att ha såna här dagar ibland. Även om det känns för jävligt jobbigt.
Återkommer när jag inte är såhär.

Min helg.

Min kära fröken Oja ville bestämt att jag skulle uppdatera. Jag kan ju inte precis säga att jag har haft för lite tid till att göra det, för tid har jag haft. Jag har bara inte haft något bra att skriva om och inte kommit på något bättre att skriva om, än det jag haft att skriva om. (Nu blev det lite för mycket ord där känner jag, men å andra sidan så vet ju ni som känner mig att jag inte är den bästa på att förklara vad jag menar och det blir därför ibland lite långdraget).

Den här veckan har känts som en evighet och jag har inte haft alltför mycket att göra för att den skulle kännas kortare. I fredags skrev jag att jag skulle sitta hemma och plugga under hela kvällen, men det blev aldrig av. Istället umgicks jag med fröken Lejon och vi åkte till Ekobyn för att titta in på Idas fest. Dock blev vi kvar där i några timmar, men roligt var det!
Lördagen började med en tur till simhallen med samma fröken Lejon, där avverkades 50 längder och det kändes otroligt bra! Vad gjorde jag mer? Jag väntade på att tiden skulle gå. Vid 16 promenerade jag till fröken Perä, där vi lagade sushi. Det var länge sen jag åt det senast och jag måste säga att det blev väldigt lyckat! Efter middagen så myste vi på med ost och kex framför filmen In time. Sevärd film får jag då säga. När jag kom hem tittade jag på Breaking dawn Part 1 innan jag tillslut somnade.
Idag då? Jag vaknade av ett samtal från min kära Arne, haha! Lagade frukost och tittade på filmen igen. Efter det promenerade jag till sporthallen för att titta basket med fröken Lejon. Men det blev inte endast att titta, utan vi fick även skriva protokoll. Lite nervöst var det med tanke på att vi i princip aldrig gjort det innan, men det gick faktiskt bra. Över förväntningarna!

Nu väntar jag på att fröken Brännström ska anlända till världsmetropolen Övertorneå så vi kan ha lite cozy time hemma hos mig. Jag har planerat bastu, tjejsnack och film. Låter alldeles förträffligt bra det här! Samtidigt som jag väntar smider jag lite planer inför sommaren, men det är något ni får se/höra/läsa om vid ett senare tillfälle (kanske senare i veckan). But I'm not spoiling anything at this moment!

Bilder har jag också, men dom har jag inte överfört till datorn ännu, så ni får hålla ut på den fronten också. Det kommer. Puss

Fredag.

Idag är det fredag. Och thank GOD för det! Den här veckan har minst sagt varit skön, men alldeles för tråkig då jag i princip bara varit hemma.. Idag har jag i alla fall psykologi och efter det ska jag till Ica för att hämta mitt kära h&m-paket och handla diverse saker inför imorgon. Tråkig som jag är så kommer jag nog mest troligt spendera min kväll hemma med plugg.. Tror inte det händer något annat roligt för min del. :( Skulle dock sminka Rebecka, så det är ju något att se fram emot! ;) Hörs kanske senare. Puss



Jag chillar!

Den brinnande bilden av oss, den håller mig varm.

Jag var ganska trött imorse när jag klev upp, men kämpade på ändå! Skönt att göra bort NK-redovisningen, även om den gjordes slarvigt, haha. Hämtade min bettskena, ser ut som en idiot, men jag överlever. Sprutan däremot var inte nice, vet inte riktigt varför.. men jag har inbillat mig att just den här sprutan ska göra riktigt, riktigt ont osv. Så jag var skiträdd innan. Såklart började jag gråta och få panik när hon skulle ge den.. Bella fick nästan sitta på mig, hahahaha! Men jag tog den tillslut och även om jag var/är lika feg som jag alltid varit för att ta sprutor, så är jag stolt över mig själv! :)
Har gjort lite nyttiga saker här hemma, hängt tvätt och varit ut med hundarna. Nu ska jag göra psykologiuppgiften och sen mot sporthallen med Fanny för att kolla på damernas match. Senare blir det att sola, skööönt! =) Puss



As I drown in my regrets, I can't take back the words I never said.

Det här med att inte vara på skolan utan bara vara hemma är ganska tråkigt, men samtidigt är det jäkligt skönt. Idag tog det ett tag innan jag klev upp ur sängen på riktigt, jag hade det för mysigt med hundarna. När jag väl drog mig upp så satte jag igång med att plugga. Jobbade lite med projektarbetet, gjorde klart engelska översättningen och läste igenom lite NKn inför redovisningen imorgon. Har annars varit hos Bella och bara flummat på hela eftermiddagen/kvällen.. :D

Bella "Du är så himla seg på att svara"
............
Bella "Men så försvarar du dig inte ens på de där!!"
Jag "Men jag tänker ju på vad jag ska svara!"

Jag är nog lite trög, ja! Nu ska jag hoppa in i bastun, sen läsa igenom NKn en gång till innan jag går och sover. :) Puss


Vi är så himla snygga! ;)

RSS 2.0