hemma.

ååh, jag vill aldrig åka härifrån! hjärtat skär sig bara jag tänker på att jag måste sätta mig på en buss och lämna min familj och mina hundar. 
två hela dagar är absolut inte tillräckligt! 
 
nu känner jag mig bara nedstämd och ångestfylld inför redovisningen och tentan, tänk om jag inte klarar det? hojja.. 
önskar att hela min familj hade kunnat flytta ner till umeå, så hade det i alla fall känts lite bätte!
 
har för övrigt haft det jättebra här hemma och varit så glad hela tiden. kom ju hem i torsdagskväll och hundarna blev som tokiga, vilket var så himla roligt. Wille har fortfarande inte slutat pussa mig, han tar varje chans han får! jag misstänker starkt att dom vet att jag inte kommer vara hemma så länge..
igår så startade morgonen lugnt, kollade lite serier och duschade. sen begav jag mig till Tine för att få naglarna fixade och jag är så GRYMT nöjd! 
efter det lagade jag middag, skjutsade mamma och for sen till rebecka & steffe för att hälsa på i deras lägga. lite senare blev det kuivafolkan för att fira jessica, vilket var väldigt roligt!!
den här dagen har bestått av massor med chillande. for till finland en sväng för att ladda upp med tupla och muminmuggar (haha), köpt mat från la bonté och bara slötittande på tv:n. packat lite nödvändiga saker inför flytten har jag också gjort faktiskt!
roligt liv va? nä, men har haft så jäkla skönt här hemma så jag klagar absolut inte. 
 
 

UMU

Tjenixen.
Har inte haft tid att skriva, och har väl egentligen inte det nu heller. Men tänkte att jag skulle slänga in en kort uppdatering i alla fall!
De här två första veckorna har gått så fort att det snart känns som att det är jullov, hehe. Det är väldigt roligt här i Umeå och jag trivs väldigt bra på programmet. Lite jobbigt att pendla från Vännäs varje dag, men snart ändras ju det också då jag flyttar den 1 oktober, ska bli så skönt att få ett eget ställe och jag hoppas att korridoren är lugn och bra, skönt är det i alla fall att det bara är 2 km totalt från skolan och inte först 2km promenad/cykel och sen buss/tåg i allt från 30 min, till över en timme. 
Slänger upp några få, utvalda bilder från de senaste veckorna. PUSS PÅ ER!


Våra gökbölar.


Brandkåren hälsade på första dagen. Lyckad start på det här, tänkte jag.


Beställde en chokladboll, som var fet som fan. Men inte nog med det inte!! Nejnej, på Göteborg slänger dom in en skål med glass, sås och grädde, godis, chokladsås och en apelsinbit också... Tackar och bockar!!


Säger bara: Äntligen! Boken om min kurslitteratur kommer i ett annat inlägg, mahahaha.
 
 

Umeå.

har nu börjat bli hemmastadd här i Vännäs. imorgon börjar skolan och jag håller på och bajsar ner mig för att jag är så nervös!!!
ska väl inte babbla så mycket mer, utan kolla på en film och sen sova!


RSS 2.0