Jag behöver hela mig - Så jag kan ge dig hela mig.

Nu är det en TRÖTT (rättelse: ÖVERtrött) och hyperaktiv Matilda som skriver här. Tänkte att ni skulle få höra om min rååååååliga vecka!
 Finns inte så mycket att berätta eftersom jag jobbat hela väääckan och imorgon är sist dagen för denna vecka (äftersåm de är söööndaaaag, DAAAAAAH)... MEN... Några roliga saker har det ju hänt i alla fall.
 Kan ju börja med att berätta att jag har varit lite smånervös hela veckan eftersom vi bara skulle vara vikarier under onsdag och torsdag, vilket lett till att jag gått och spänt mig. Dessutom fick jag jobba dubbla pass i torsdags, så jag var ganska trött då. I alla fall.. Jag skulle servera kvällsgröten (i torsdags syftar jag på just nu då) och tar då fram smöret (för att en del gillar helt enkelt smör i gröten) och ska sätta gröt i en skål.... Problemet var bara att jag höll fortfarande i smörpaketet, så gröten hamnade där. WÖÖÖÖPS...
 Och igår slutade jag klockan 21, samtidigt som Johanna, så vi skulle promenera till omklädningsrummet och pratade på där samtidigt.. Så när vi kommer till omklädningsrummet tänker jag: "Men vafan? Har dom gjort om här eller nått?? De ser så annorlunda ut.. Är det pga lamporna.. Har dom bytt lampor?? Va skåpen ser konstiga ut.. Typ högre eller nått.. Det ser så stort ut nu.", innan jag inser att jag och Johanna byter inte om i samma omklädningsrum och jag inte har gått ner två trappor, utan bara en. Hahahhahaha, trött tjej där alltså.. Så kul att jag tänkte att dom skulle hunnit renovera omklädningsrummet på bara 5 TIMMAR.. Nog är jag för rolig alltså!!
 
Är jävligt trött och borde gå och lägga mig eftersom jag börjar klåkkan 6.45 imorgon, men just nu väntar jag på att en viss fröken Perä ska ringa mig, så jag ska fortsätta fnissa här i min ensamhet åt livets alla sorgliga saker. PÖSS
 

Varför vill du riva ner mitt stängsel?

Igår var det alltså en ny vecka (daaah) och den började med att jag vaknade några minuter efter tolvslaget, sen vid två på natten, sen klockan tre och sen fem kanske, efter det vid halv sju pga Amandas alarm som ringde ute i hallen och till sist cirka kvart över sju av Carina som undrade om jag kunde komma asap och jobba. Förstår inte varför jag vaknar så ofta under nätterna och är orolig?? Är säkert inne på tredje raka veckan nu. Åsikt på de Vicki?
  I alla fall, som ni säkert förstår gör detta mig sjuuuuukt trött under dagarna. Under jobbet är det inte så farligt, då man alltid har något att göra hela tiden, men när jag kommer hem så faller jag ner i sängen som en sten sjunker i vatten och sover någon timme. Har inbokat jobb resten av veckan också och ganska långa dagar också för den delen, så ni vet ju vart jag lär befinna mig. Sängen --> Jobb --> Sängen, haha. 

Imorgon hoppas jag på att få sova ut, utan att någonting stör mig (väldigt liten chans för det dock..), eftersom jag börjar först 12.45. Jobbar till 21.15 och hoppas verkligen att jag kan somna snabbt när jag kommer hem för på torsdag har jag en riiiiiktigt lång dag: 7-12 och sen 14-21. Fredag är dock lugn, bara 16-21, men ska förbi på Miroi under förmiddagen då. Sen delad tur på lördag (7-12 och sen 16-21) och till sist 6.45-16 på söndag. Dååå vääät ni däää åssssåå!! Nu ska jag kika film, sen duscha och sova. Niiiight!
 
Tills han slet mig i stycken och spottade på mina sår.
Men ser det ut som om jag sörjer dig?
Mer som om jag höjer dig.

Ensam men stark, de är sån jag blev.
Litar inte på någon och allt är hans fel.
Men ser det ut som om jag lackar?
Nej, mer som om jag tackar dig.

För jag, kommer aldrig låta dig få se mig svag.

Skogssjön.

Helgen har varit så lugn och fridfull. Just nu känns det som att jag har sådan ro inuti mig, samtidigt som jag fortfarande är lite arg och förtvivlad.
 Fredagskvällen spenderades bara här hemma, tittade på serier och sedan på The Impossible, som Bella rekommenderat till mig - Den var riktigt bra faktiskt!
 Igår begav vi (jag, pappa och Wilma) oss till Luleå för att hämta upp Amanda från flyget. Hann köpa två nya skuggor från MUS (hihi) och ett vanligt svart linne från Gina. Slösade alltså inte mycket pengar alls. Vi köpte med oss mat från Max som vi åt i bilen påväg till farmor. Så himla glad jag varit över att få komma till min älskade farmor. Gråter nästan nu när jag tänker på hur länge sen det är jag varit och hälsat på där. Har inte alls haft tid i och med att jag jobbat så mycket och varit iväg på möten och så vidare.
 En helg i Mettäjärvi är alltid väldigt lugn och skön. Åt god middag och sen tittade jag, Wilma och farmor på tv nere hos henne resten av kvällen.
 Idag har jag och Wilma varit på en liten ridtur och därefter tagit en skotertur med Rickard. När vi kom tillbaka så var det dags för Luleå mot Frölunda, tittade lite på de, men somnade efter ett litet tag och sen vaknade jag när det var dags för middag.
 
Nu är jag hemma i min goa säng. Ska hoppa in i bastun och därefter titta på film innan jag somnar. Nya tag imorgon! Puss
 

120311

Hoh, är helt slut såhär på kvällskvisten. Har fått mycket gjort idag, en del är saker som jag tänkt ta tag i huuur länge som helst!! Och nu när det äääääntligen är gjort, så är jag så himla stolt över mig själv!

* Jobb 7-12
* Rengöra sminkborstar
* Tvätta
* Skicka in papper till FK
* Gymma
* Renbädda sängen
* Handla
* Vikt/Hängt upp tvätt
* Städat toaletten
 
Egentligen har jag kvar att städa och dammsuga rummet, men jag funderar på att lämna det tills imorgon eftersom jag är ledig dåååå.
 
Här har vi listan för morgondagen
* Gymma
* Promenera med hundarna
* Städa/Dammsuga rummet
* Plugga
 
Och vad har hänt annars då? Nå inte så himla mycket faktiskt. Jag har varit sjukt trött eftersom jag jobbat "hela" förra veckan och sen kokat ihop några träningspass där emellan - Dock inte så många som jag ursprungligen hade tänkt, menmen..
Nu hörs vi när vi hörs!!

PS. Har allvarliga funderingar på att lägga ner min bloggkarriär. Puss

Tell them I was happy and my heart is broken, all my scars are open. Tell them what I hoped would be impossible.

Det är skönt att man är någorlunda frisk igen, men kroppen är fortfarande oerhört tung! Igår var jag till gymmet och det kändes förvånansvärt bra på löpbandet, men sen när jag skulle träna ben så tog det stopp. Dom var så tunga så det är inte sant! Totalt blev det i alla fall 30 minuter och det är ju bättre än ingenting, men var oerhört less på mig själv.
 Idag har varit en seg dag, är så trött så det finns inte... Men när jag kommer hem ska jag nog springa en sväng till gymmet i alla fall, sen göra lite ärenden och till sist kan jag ta en lugn kväll. Har blivit bokad för jobb från och med imorgon till söndag och med tanke på hur seg jag känner mig, så ser jag fram emot det lite mindre, men jobb är ju jobb och snart är man inne i vanorna igen. Så förhoppningsvis blir jag lite piggare snart och sen så har jag faktiskt ett väldigt bra jobb, med supergulliga människor! Så det blir man alltid glad av! :)
 Trots att det har varit som det varit idag, så har jag ändå fått gjort sista inlämningsuppgiften i pedagogiskt ledarskap. Nu är det bara att invänta respons därifrån och sen börja ladda inför provet. Började även läsa socialt arbete idag, har dock inte fått boken ännu, men första inlämningsuppgiften klarar jag mig utan den eftersom man skulle intervjua en handläggare på kommunen (socialkontoret) angående droger och så vidare inom kommunen, så den lär ju bli färdig idag då jag "bara" kan fråga mamma.
 
Haha, fan va roligt. Blev genast på bättre humör och lite piggare när jag skrev detta och om hur duktig jag varit med mitt plugg, nu blev jag taggad!!


Måste lägga in den här bilden igen, för jag är tamejtusan så jävla snygg på den!!
//ego:PPP

bildbomb

här kommer lite bilder från den senaste tiden.

































RSS 2.0