And it was your heart on the line. I really fucked it up this time, didn't I, my dear?

Första dagen som jag riktigt har fått sova ut! Tänkte ju göra det i måndags, men då blev det som sagt Luleå. Vaknade iofs vid 7 för att kolla så Wilma hade klivit upp, ätit och fixat sig redo för skolan. Men sen somnade jag om i mamma och pappas säng tillsammans med hundarna. Gode skönt! :) Har inte gjort så mycket vettigt sen jag vaknade, åt frukost samtidigt som jag pluggade lite körkortsteori. Det börjar ju närma sig allt mer och mer, såklart är jag ju nervös, men ändå jävligt taggad. Hoppas bara de går bra så! :)
Funderar på att lägga lite tvätt i maskinen och plocka undan i mitt rum. Lite roligt är det ju att jag kan städa rummet och sen max två dagar efter så ser det ut som tredje världskriget igen. Jag fattar verkligen inte hur jag lyckas?! :) Ikväll blir det i alla fall att fara och titta på basketmatchen mellan Virtus Fondi och BG, hoppas att det blir ytterligare en spännande match!
 
1. Testade göra dipdye på naglarna för första gången. Gick väl lite sisådär, men övning ger färdighet!
2. Mitt gudomliga chaithé och en munk, mums. :)

For tonight, I'll lay here with you. But when the sun hits your eyes through your window, there'll be nothing you can do.

.Haha, det är först nu jag har fått "nya" blogg.se.... Snacka om att vara efter va. Haha
I alla fall - Igår for jag till Luleå med mamma på morgonen för att byta storlekar/lämna tillbaka tröjorna från Göteborg (Ena var sjukt genomskinlig och kort och den andra slutade typ vid naveln och båda var i strl M, så jag belv sjukt förvånad!?). Så strosade jag runt på stan med Erika och Davve, först åt vi lunch på Dagoberts och senare tog vi en paus mellan alla affärer på Friends by Bo. Kom hem någongång vid 19 med mamma.
Idag har jag varit till tandläkaren - rätt tid och dag den här gången (y) och sen också på arbetsförmedlingen. Ska alldeles strax börja laga maten och ikväll blir det att titta på basket med Ida! :) Det var allt jag hade att säga för den här gången. Puss
 
 (Öööh, fattar inte riktigt hur de här med bilderna funkar på blogg.se, så ni får va utan tills jag lärt mig... Sorry)

Helgen.

Åååh, äntligen lider helgen mot sitt slut!!! Ta inte mina ord fel nu, men det ska bli sååå skööönt att mamma och pappa kommer hem! Helgen har i alla fall varit rolig. :) I fredags blev det film med flickorna och sen cruis till Soukis, där killarna drack osv. Hahah har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde när körskoleläraren Pella skulle gå igenom hela körkortsboken tillsammans med Wille åt oss andra. Hahahahah.
Igår kollade vi Project X här hemma innan vi for ut, åkte lite bil med Jens och Pella. Det slutade med att vi satt hemma hos mig och drack kaffe och pratade (alltså jag, Hanna, Jens, Pella och Wille). Tur att Hanna sov här även inatt för killarna lyckades skrämma upp mig med att det var en yxmördare ute på baksidan osvosv, så jag blev sjukt rädd!
Idag känns det som att man bara har segat på, men ändå gjort mycket. Har hunnit träna (halvt, eftersom kroppen var lite cp), duscha, städa, tagit hand om hundarna, ätit middag hos mormor och morfar och till sist tittat på basketmatch. Tänkte slå mig ner i soffan ett tag och bara vänta på att sären ska komma hem någon gång!

Dock har ju allt som jag slitit med här hemma under helgen sin belöning. :) Mamma har köpt 2 st tröjor som jag verkligen, verkligen ville ha och imorgon ska jag fara och hämta ut mitt älskade h&m-paket! WIIIH som jag längtat!!!! Puss

Bra dag.

Wööp wööp, fredag idag då! Och jag har faktiskt varit riktigt duktig måste jag säga! Har dammsugit köket, hallen, vardagsrummet och stora toan, skurat köket och stora toan, plockat ur diskmaskinen + fyllt den och diskat, promenerat 1,6 km med hundarna (hittills), hälsat på mormor och morfar, har cyklat 3,2 km, vikt tvätt och nu håller jag på med middagen till mig själv! Huuuur bra är inte jag dååå?!
Ikväll väntar jag Ida och Hanna, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men man får väl se vad som händer. :) Hoppas på något roligt i alla fall! Hörs någon annan gång. Puss


Arkivbild.

Or is it that I'm weak? Maybe I am a freak?


Igår var det faktiskt dags för det första basketpasset på länge och det var riktigt skönt faktiskt! Orkade ju ändå springa hela tiden, förutom då jag blev armbågad av Ponta i tinningen. Haha, roligt var det också, förutom att det inte kändes som att jag bidrog till så mycket. Sprang ju mest fram och tillbaka utan att ha bollen nånting.
Och idag klev jag upp vid 8 för att vara hos tandläkaren kl 9.50. Men tror ni inte jag har lyckats ta fel på dag då eller??? Så klev alltså upp helt i onödan! Men det var väl bra ändå, för nu har jag pluggat till körkortet i flera timmar.
Snart kommer Ida och joinar mig här hemma, vi ska ha dejt och käka tacos. Mums! Senare ikväll blir det basketträning igen, wiho! Puss

I never thought that you would be the one to hold my heart, but you came around and you knocked me off the ground from the start.

Ja, nu kommer det en bildbomd från lite olika tillfällen sen en tid tillbaka. Enjoy!



Hanna körde bilen när hon, jag och Vicki drog på en kort loppisrunda åt Pello-hållet!


Vi tog en fika på Pentik.


Provade göra en donut-bun.


Gjorde grönblåa, gröna och blåa cupcakes! :)


Tyckte den här liknade en ros, haha!


Med strössel på.


Lyckades grisa lite...


Hanna sa att hon hade parkerat in Ida mellan hennes bil och bussen...  ;) (Hannas bil markeras med den blåa pilen och Idas med den rosa)


Ost och kex-mys med fina flickor!


Utforskade Övertorneå kommun uppe på Luppioberget.


Med Hannadarling och lite jordgubbar!


Jag.


Köpte lite godsaker till Jimmy eftersom han var krasslig och ville att vi skulle tycka synd om han!


Jag och Ida roade oss på vårt eget sätt när dom andra var inne på Umppari. :D


Har jätteroligt!

I'm so scared about the future and I wanna talk to you.

Oj, har ju gått ett tag sen jag skrev här också! Har haft fullt upp hela veckan känns det som. Har bland annat tittat på basket, hängt med Ida, sprungit, hängt med Hanna, varit på möten, pluggat till körkortet. I fredags kom Hanna och väckte mig på morgonen, vi var och gjorde ärenden hela dagen och så satt vi ett tag uppe på Luppioberget och käkade jordgubbar. På kvällen for vi till Jimmy med massa godsaker eftersom han var krasslig (lunginflammation...). Ida kom dit senare också och det slutade med att vi kollade på film, surrade, skrattade och så vidare. Igår skulle jag hänga med Ida och sen blev vi fyllechaffis åt ett par brudar till Umppari, så hela natten har vi hängt i Haparanda/Torneå nyktra. Vi åkte kungvagn på IKEAs parkering, gled runt och snackade skit om folk som gick förbi bilen (hahah fula finnar..). Var något trött när jag kom hem och har lyckats sova bort i princip hela dagen! Får väl se vad jag ska göra mer idag. Kanske tar en bastu och avrundar med körkortsteori?

Veckan kommer iaf bli skön tror jag. På onsdag åker resten av familjen till Göteborg och jag blir kvar här hemma med hundarna. Hoppas att jag får besök av någe folk också! På tisdag är det avslutning med sommarlovsentreprenörerna och på torsdag har jag tid till tandläkare, något mer än det har jag väl inte direkt planerat. Nu ska jag i alla fall göra något annat. :) Puss!

Le bleu

Helgen slutade ändå bättre än väntat! I lördags på kvällen så fick jag mysa med mina fina flickor. Vi åt ost och kex och bara surrade på. Hanna for hem och senare skjutsade jag och Ida hem Vicki. Efter det blev det att åka runt med Jimmy, fick skratta nå otroligt mycket under den tiden och kommer inte ens ihåg vilken tid jag landade hemma i sängen. Fick även ett nytt smeknamn, så hädanefter kan ni kalla mig för cupcakes! Hahahah

Får se hur man lyckas med resten av veckan då, idag ska jag iaf skadeanmäla min datorn (eller va de nu kallas) idag och sen senare fara ut med Bella på en springtur. Typ..
Imorgon har jag tänkt ta det lugnt, läsa körkortsteori, ringa lite ärenden och förhoppningsvis ta mig ut på någon promenad kanske. Mer än så vet jag inte! Nu ska jag dra. Puss

(Har massor av bilder på lager, så dom kommer väl upp här så småningom får vi hoppas!)

Sug.

Lär väl inte uppdatera här så ofta för tillfället... För dom som har missat de så har min dator som är ungefär 1 månad gammal gått sönder och sen händer de massa andra saker utöver de också, både bra och dåliga. Men mest dåliga!
Hörs när vi hörs.

I'm on the pursuit of happiness and I know, everything that shines ain't always gonna' be gold.

Orkade inte ens försöka övertala pappa, för Ida hörde av sig och ville umgås! Så vi for till Gotterian där Vicki jobbade, efter ett tag kom Hanna och Aleksander och då började vi surra på rejält. Har planerat för resten av veckan (i princip). Imorgon ska jag gå på långpromenad med Bella (och hundarna?), klippa gräsmattan (peppar mig själv för att orka göra det...), rensa lite i rummet, möjligtvis tvätta och sen baka cupcakes (igen)! Ida och Hanna ska komma förbi och fika, så lär väl bli mer surr då. Resten av kvällen är oplanerad. På fredag ryktades det om en loppissväng med Hanna och Vicki, superfuuuun. ;) Och på lördagen så planerade vi lite smått om att ha ost&kex-kväll hemma hos mig. Åååh så himla braaa det här kommer bli, då får jag inviga min ostbrickaa!!!! Blir säkert super myyyys! ;D

Känns som att livet är så härligt just nu! Hoppas att det fortsätter såhär ett bra tag till! :))) Puss

Saknar.

Startade faktiskt morgonen med en promenad tillsammans med Bella och hundarna idag! Var alltför trött sen gårdagen, så lyckades somna om igen efter det och vaknade när mamma kom hem på lunch. Var en sväng på byn med henne för att göra några ärenden och sen har jag tittat brottning och även spanat runt på inet. Hittar så mycket fint till mitt framtida hem! Måste bara övertala mamma om att hon ska köpa de till mig, mohaha. Kanske kan få det eftersom jag var snäll och bakade åt hennes möte samt om jag klipper gräsmattan (plus körkortspresent?). Haha. Ikväll ska jag kanske fara och titta på basketträning, beror lite på hur trött jag är och när/om Henna Johanssons kval- och eventuell bronsmatch är. Blir så otroligt sentimental när jag tittar på brottningen och saknar det så mycket! Trots att dom har ändrat fruktansvärt mycket vad gäller reglerna.

Jag i: 1. rött, 2. blått, 3. rött! :p


Nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta till middag dagarna framöver och samtidigt övertyga pappa om att vi ska fara och övningsköra en sväng! Puss

Inte så slöfan idag..



Idag har jag varit allt annat än slö! Känns som att jag har varit igång hela dagen och gjort något.
Vaknade första gången strax innan 7 för att jag och Bella hade planerat att gå ut på en promenad, men så ändrades det till 9, men vid 9 hade hon inte vaknat (antog jag eftersom hon inte hörde av sig), så då började jag baka istället! Tänkte ju som sagt vara snäll med buss- och taxichaffisarna eftersom dom alltid är så snälla och skjutsar runt mig när jag behöver det! Resultatet ser ni ovan. :)
När bakandet var klart började jag med att rensa all gammal mat från kylen, diska, rensa jordgubbar och frysa in de. Sen hjälpte jag pappa att rensa skräp som vi skulle föra till soptippen. Övningskörde till garaget för att lämna fikat. Tyvärr var ju bara Alex och Brori där, men dom blev iaf väldigt glada över fikat! Efter det fick jag och pappa stressa till soptippen, men dom hade redan hunnit stänga några minuter tidigare, så vi hann inte! Vi for istället till affären och handlade lite småsaker.
När jag kom hem så satte jag nästan direkt igång med middagen - Tacos!! Fick en feting matkoma efter det och låg utslagen i 15 minuter innan det blev lite brottning på TVn, socialande med faster Maria som skulle hämta Julia som varit här några dagar. Jag for iväg och övningskörde med pappa en sväng till för vi skulle kolla däcket och hämta fikaförvaringen från garaget. Väl hemma igen så har jag inte gjort så mycket mer än att vänta på Jimmy Lidbergs bronsmatch som han vann - Fasiken så HÄRLIGT! Jag och pappa typ satt och skrek i soffan!!
Nu har jag börjat baka cupcakes igen. Mamma ville också ha med till sitt jobb när dom skulle ha något möte imorgon, så jag väntar bara på att muffinsen ska svalna så jag kan lägga på frostingen och voila! :)

Fattar ni då hur mycket jag har gjort idag?! Helt sjukt, brukar typ aldrig göra såhär mycket annars.. Och definitivt inte FRIVILLIGT... Hahahha. Puss

Slöfan.

Är trött, hungrig och har ont i huvudet nu, bläää.. Har varit en runda till Kalix och tillbaka. Skulle åka med Alex klockan 11.30 ungefär och så ringer pappa klockan 09 och frågar "Har du inte klivit upp än?" och så tänker man bara "Nää, jag ska inte på en bal eller nått, så jag kan sova ganska länge eftersom det inte tar överdrivet lång tid att fixa sig och äta..." I Kalix tog de ju bara drygt 10 minuter på sjukhuset och så var jag klar. Och då var jag tvungen att vänta i lite mer än en timma på att pappa skulle komma och hämta mig. Satt i alla fall och läste i körkortsboken medans jag fördrev tiden. När vi åker tillbaka till Ötå så säger pappa att jag måste gå från vårdcentralen. Fine, tänkte jag, det är ju ändå inte så långt hem. Men fick ändå skjuts av Jimmy från vc så, haha! Fan så slö man är, har behövt gå typ 100 steg idag totalt... Ikväll och imorgon tänkte jag baka lite grann och fara och lämna på garaget som tack för att jag fått åka gratis så mycket, haha. Snäll jag är!
Nu ska jag blunda en stund innan jag börjar laga middagen. Pussssssss

Bildbomb.

Här kommer då alltså lite bilder från de jag köpte under loppisrundan+lite bilder från i helg. Glömde bort att ta bild på ostbricka :(:(:(:(:( Men får se till att använda den snart, så får ni se hur tjusig den också är! Puss


Min finfina låda för te. Looove it!


Älskar min ljusstake också, haha!


En vanlig bricka och en brödrost.


En ugnsform och en pajform.


En helt ny wokpanna, fyfasiken va bra!


En liten fin krittavla.


Eeh han håller ju pååå å däckaa??!? Näämen från en liten söt knäppis till..


En jävligt stor galen knppis. Haha Charlie bit my finger? No Charlie bit all of me.. (Hunden heter alltså Charlie..)


Mitt paradis ♥


Fick mig en hel del trots allt. Mumma, mumma, mumma!

Saker jag undrar över..

* Varför kan man inte följa någon anonymt på instagram? Det är ju svinigt onödigt att man får en "kommentar" om att den och den har börjat följa en. Nej, det borde finnas en "följadennapersonismygknapp" också, så man kan stalka folk ifred!

* Varför blir jag såhär deprimerad så fort jag ser gamla bilder på dig? Jag saknar dig inte och jag älskar dig inte längre. Du var dessutom ett av dom mindre bra valen i mitt liv, så egentligen borde jag inte ödsla en tanke på dig. Men jag hatar att se dig lycklig, för jag var då tamej fan inte lycklig tack vare dig!

* Jag får ett samtal av ett nummer jag inte har i min kontaktlista, men hinner inte svara, så senare smsar jag och frågar vem det är. Får då till svar att det är (vi kallar henne för Lisa) Lisas mamma som ringde för att Lisa skulle hem och äta middag. Och då tänker man: eeeeh??? Så frågar man "Hur fick du mitt nummer?" och då får man till svar "Lisa fick låna din mobil en gång när ni var på väg hem från skolan och hon ringde för att fråga om hon fick gå hem till dig direkt efter skolan." Och då tänker man verkligen: Eeeeeeh QUEEEEE???! Eftersom Lisas mamma även är mitt ex mamma och Lisa är typ 7 år nu (år 2012 alltså)!
Hoppas ni förstod var jag menade.. Lilla Lisa var kanske 4 år när jag var tillsammans med denna person. Och nu, 3 år senare, får jag sms av mitt ex mamma om att Lisa (hans lillasyster) ska ha följt med mig hem efter skolan en gång??? Näää, enda gången som lilla Lisa lånade min telefon var typ när vi var i deras stuga och hon ville leka med den. Det var 3,5 år sen snart!! Detta är creeeeepy! Varför fattar inte deras mamma vem jag äääääär??? :s

* Varför alla ovanstående punkter handlar om bara en person egentligen?

Livet.

Är nu inne på säsongsfinalen av Criminal minds. Tanken slår mig, vad ska jag göra när jag sett klart de nu? (Nästa avsnitt kommer inte förrän i slutet av september..) Läsa böcker? Okejdå, ska läsa klart mina böcker som jag lånat från biblioteket. Aah kära Miss Marple, du förgyller mitt liv! ♥
Sen får man väl satsa också på att läsa så mycket körkortsteori som möjligt. Måste säga att det har gått bra ändå hittills. Dock är de ju inte super att läsa när man är trött, vilket jag konstant är eftersom jag lägger mig alldeles för sent och vaknar alldeles för tidigt av att någon håller på och gormar (Idag och igår var det av att pappa busade med hundarna...).

Måste verkligen säga att jag är glad över att jag inte for på LK i år heller. Och tro mig, jag kommer inte bli avis när ni säger "hur jävla kul de vart" osv. För jag har faktiskt fått mycket vettiga saker gjort! Jag har pluggat körkortsteori, kört bil, bakat, städat, varit social med mamma och pappa, letat efter jobb, letat efter bostad, kunnat ta det extremt lugnt och bara slappna av. Dessutom har jag ju fått spara mina pengar istället för att slösa, tro mig.. Det hade jag haft extrem ångest över om jag hade farit! Hade ju säkert gått typ 1500 kr om inte mer för allt man måste köpa. Helgpass, mat, bussresor, alkohol osv. Nää, huvva! Tänk va mycket annat roligt man kan köpa för dom pengarna? Typ inredning till ens framtida hem, kläder eller något annat fint! :)

Ikväll ska jag fara och köra en sväng med pappa (förhoppningsvis), sen ska jag unna mig lite hemma-spa - Det var ett tag sen sist! Nu ska jag fortsätta kolla på Criminal minds. Puss

Jag stirra in i väggen, men du hade utsikt.

Ojojoj, bara så ni vet så är det storshopparN' här! Igår hittade jag en skjorta, en stickad "t-shirt", en bricka och ett par skor på loppisen i YT. Idag var jag på loppisrunda i Torneå/Happis (och dom loppisar vi fann längs vägen dit och hem) med Hanna, Mia och Vicki. Jag hade väl egentligen inte tänkt köpa så mycket men det slutade med att jag fyndade: en pajform, en ugnsform, en liten krittavla, en telåda, en wookpanna, en brödrost, en ostbricka och en ljushållade med ljusstakar. Tror allt kostade mig ca 300 kr max (för både gårdagens och dagens inköp), INTE ILLA!! Snacka om att jag är glad. :D Bilder kommer i alla fall när jag orkat fota allting (kan ta tid eftersom jag är slö....men kan också komma under veckan eftersom typ alla andra far till LK, medans jag stannar hemma.).

Har även bestämt mig för att jag ska sluta äta onyttheter (igen) så som chips, godis, läsk osv (popcorn är okej). Och nu ska jag ta tag i träningen igen också!! Har varit så sjukt opepp efter jag hade lunginflammation eftersom lungkapaciteten minskar nå så enormt och man får typ världens sämsta kondis. Kan ju konstatera sådär lagomt smart att man får då fan inte tillbaka kondisen genom att ligga i sängen och kolla Criminal minds... Hehe.. Så nu jävlar!! (Måste bara hinna dricka upp min 2-literscola innan ja.. fredag säger vi, sen är det ALL IN!) Wööööh!

Dagens konstaterande: Sjukt många parenteser i detta inlägg.
Dagens bästa: Öööh, brudarna jag umgicks med?!?!
Dagens finaste: Den lilla affären som vi stannade till på påvägen hem. Hade kunnat köpa i princip allt som fanns där!
Dagens godaste: Svårt att avgöra... Antingen korven till lunch eller hamburgaren till middagen.
Dagens längtan: Tills mamma och pappa kommer hem.. Är sjukt nervös och nyfiken på vad jag ska få i present från Helsingfors.
Dagens evil: Att mina parents kommer hem relativt tidigt (trodde pappa, närmare bestämt trodde han att dom skulle komma vid kl 23), vilket gör att jag inte kan sova i deras säng inatt.. NOOOOOOOO!!! :(((
Dagens mysigaste: Tända ljus, ligga nerkrypt i sängen och titta på Criminal minds.
Dagens borde: Hänga upp kläder.. Dom har typ legat där sen i söndags/måndags???
Dagens humör: Trött, glad, sprallig, exhalterad, nyfiken osvosvosv. Har varit på många olika humör idag. Men mest trött..

Nu skall jag fortsätta titta Criminal minds och samtidigt invänta mamma och pappa innan jag somnar! Puss

RSS 2.0