Hemma är bästa

Svar till anonym (Rebecka): Jag vet att du tycker det! Och vet du vad jag mer vet? Jo, att om du hade haft en egen blogg att skriva i, då hade du tofflat om hur mycket du saknat mig under helgen. Och vi alla vet ju att det är jättemycket ;)

Ja, nu är jag hemma då. Som ni kanske förstått. Jag kom hem lite innan klockan sju, riktigt skönt att åka hem med pappa från flygplatsen. Resan har varit riktigt jobbig, under hela helgen. Mest på grund av att jag inte har sovit alltför mycket då. Har varit vaken väldigt sent alla nätter, tåget var väldigt obekvämt att sova på och sen hade jag BARA EN kudde på hotellrummet, så har som lite ont i nacken nu :s Men de blir nog bättre snart hoppas jag! I övrigt så har det varit en riktigt grym helg, ska tillbaka dit i mars igen och bo på samma hotell! Hehe riktigt roligt att de var så nära till Stureplan, helt fantastiskt på kvällen. Så sjukt kul!

När jag kom hem så hade Wilma bakat cupcakes och så va hon snäll och bjöd mig en, så sjukt god den var, för att inte tala om hur söt den var! :D





Gillar att jag gjorde samma pose på alla bilder och tänkte inte ens på det förrän ja förde över till datan xD

Svartsjuka

Nu kommer ett bitch-inlägg, eller nått sånt. Men jag måste få ta upp en av dom sakerna jag verkligen, verkligen, verkligen och återigen verkligen hatar.

Jag hatar att när man är med någon, till exempel sin kille. Att han ska vara svartsjuk. "Men varför är du inte med ditt ex? Han är ju mycket snyggare än mig. Erkänn att du gillar han fortfarande?!" -Hatar det verkligen!
Om jag fortfarande var kär i mitt ex så skulle jag ju antagligen fara och springa runt efter honom istället för att vara med den jag är nu. Jag vet att det inte bara är killar som är svartsjuka av sig, utan även tjejer också. Men come on, skulle killen/tjejen verkligen vara tillsammans med dig om han/hon fortfarande var kär i sitt ex? Hur stora är oddsen?

Ja, jag erkänner. Jag har också varit den svartsjuka typen som hela tiden har undrat "Undra om han tänker på henne fortfarande? Undra vem av oss han tycker är snyggast?" But no more I tell you! Jag orkar inte bry mig, jag hittar någon som verkligen gillar mig för den jag är och jag är inte svartsjuk och han borde veta att han inte ska vara svartsjuk heller. Just för att det inte finns något att vara svartsjuk över.

Jag hatar människor som måste ha ett sådant konstant bekräftelsebehov av att den är bättre än sin partners ex. WTF LIKSOM? VARFÖR? Kan någon svara mig? Och kom inte med något "Men det är ju gulligt att han tycker om dig och vill vara bättre än ditt ex!" För det är det tamejfan inte! Vad som är gulligt är om dom har ett sånt självförtroende att dom inte bryr sig om ens tidigare.


Jag är här för att vara med dig, och ingen annan, liksom.

Loneliness

Har faktiskt varit en helt okej dag. Mest tack vare mina underbara kompisar!

Dagens ros går till... Ampoo.
För att hon är världens goaste, galnaste och härligaste människa!
Hon piggar verkligen upp en när man är nere.
Och denna dagen blev riktigt rolig tack vare henne!

Dagens andra ros går till... Tobbe.
För att han är en riktigt bra kompis. Jag har varit så ledsen för att vi inte har umgåtts på länge.
Och ikväll så pratade vi ut verkligen mycket.
Jag har saknat min kompis, och jag är glad över att han är tillbaka!

Love you!

Älskar förstås mina andra vänner också hihi ♥

Idag efter skolan så var jag med Ampoo, vi gick till Kaarles, sprutade massa parfym. Kändes nästan som att man blev hög, haha! Sen gick vi till konsum och köpte massa goda saker (jag kan äta jävligt mycket har ampoo märkt) och sen for vi till henne och myste! Vid nio följde vi med till isladan för att kolla Dynamo Frippes match mot KSK.

Där satt jag mest med Tobbe, för vi hade bestämt att vi skulle kolla den. Så vi satt och pratade ganska mycket under matchen. How wonderful it was! :) Som jag skrev nyss så har jag verkligen saknat han, har saknat jättemycket att kunna umgås med han och prata med han! :) Efter matchen så promenerade vi hem. Och nu sitter jag här!

Ska nog sova snart :) Godnatt!

fu



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FYFAN JÄVLA UPPSATS, TA MIG DÄR BAKI VA?????


"Att gilla sin egen status är som att highfiva sig själv"

Ja, ni kanske har sett facebookgruppen vars namn är min rubrik i detta inlägg? Som ni förstår tänker jag nu uttrycka mig kring detta. Det eftersom jag blir så grymt frustrerad... Kanske man kan säga?

Jag håller med till hundra procent att om man gillar sin egen status (om man är ett sånt kioskmongo, och undantaget är om det är en JÄVLIGT bra status) så är det som att highfiva sig själv. Och hur ofta highfivar man sigsjälv då? Inte så ofta. Om man nu inte är ett kioskmongo förstås...

Nu vill jag komma till en sak som jag tycker är riktigt irriterande, nämligen - Att gilla sina egna kommentarer. Hur idiotiskt är inte det? Jag har sett det hända X antal gånger på facebook nu och jag tycker det är så fruktansvärt irriterande. Jag kan inte ens förklara hur irriterande jag tycker det är!? Haha, det är så irriterande att jag använder ordet irriterande typ 20 gånger totalt på mindre än 5 meningar. Det är dock, ganska okej att gilla, om man har skrivit någon riktigt azum kommentar. Men det är ändå jävligt irriterande.

Nej, något sånt håller jag inte på med! Eller kanske ska bli så cool att jag gillar allt jag själv gör på facebook?
Mmhm, va coolt det skulle vara!

THIS IS IT

Alltså hela huvudet är som mos.. Tänk er att ni åker karusell och bli yr av att åka runt och runt och runt hela tiden, tänker ni så nu? Ja.. Så känns det för mig bara jag ställer mig upp. Har haft problem med att gå från sängen till köket.

Har tagit nån powernap och då när jag vaknat har det känts bättre, men sen blir de likadant igen. Och huvudvärkstabletterna hjälper en kort stund. De gör så ont. :(

sjukisssss

Alltså... Jag har haft huvudvärk i mer än typ 12 timmar nu. Är helt yr osv. Men jag orkar inte sova. Ska gå upp från sängen och koka lite te, det blir mys!

Märkte nu också att min röst är jävligt sexig, "just-vaknat-rösten". Haha fyfaan
avslutar med pretty picture.


headache

Gud va mycket jag längtar till.

Jag längtar till sommaren och alla underbarheter som kommer med den. Jag längtar efter häng på stranden med dom bästa man kan ha! Jag längtar efter att kunna vara ute och busa hela natten lång i bara tshirt och shorts.
Jag längtar till min 18-årsdag, just nu är det 143 dagar, 3 timmar och 50 minuter kvar! Och tänk vad dagarna brukar gå fort, snart står jag där och är "vuxen" :) Jag längtar verkligen tills jag blir vuxen.


Miss you :(

här är en bra låt

:*

Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart





Tryin' not to think

Idag har jag haft många fina stunder. Även om jag var riktigt trött i början av dagen och i slutet av skoldagen..

Har fått lite hemliga lappar i skåpet och sen har Ampoo uppdaterat på sin facebook-sida om sigsjälv ;) Som ni kan se på bilderna nedan. Jag behövde dessutom inte jobba idag, utan ska jobba imorgon istället. For och simmade med Hanna då i typ 40 min och sen trampade i vattnet i 5 min haha! Efter att jag kommit hem från simhallen så var jag med Ampoo, vi kollade på när Dynamo Frippes spelade mot Björnligan. Tyvärr blev det ju en tung förlust för Dynamo! Haha.

Jag ska nog försöka hinna simma imorgon också, höhö och plugga... Kan ju kanske behövas. Jaja, lär ju bli en sen kväll då, men det är därför man har kaffe!!
Nu lite bilder.


Söta Ampoo hihi ;)


VEM FAN HAR SKRIVIT LAPPEN?! Jag vet fan fortfarande inte.. Erkänn vem de nu än är!
(Hanna Huppunen, erkänn det är du?) ;)

"A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous."

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ångest.

Så älska dom människor som behandlar dig rätt och glöm dom som inte gör det.


Och tro på att allt händer av en anledning.

Om du får en chans, ta den. Om den ändrar ditt liv, låt den.


Ingen sa att det skulle vara lätt, dom bara lovade att det skulle vara värt det.

Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig och

vem som inte var och vem som aldrig varit.

Så glöm folk från ditt förflutna, det finns en anledning till varför dom inte klarade sig

till din framtid.


När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin

göra dig besviken förmodligen kommer att göra det.

Du kommer förmodligen att få ditt hjärta krossat mer än en gång och det är svårare för varje gång.

Du kommer också krossa hjärtan, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad.


Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer gråta för att tiden går för fort,

och så småningom kommer du att förlora någon du älskar.

Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du aldrig har varit sårad.

Eftersom alla sextio sekunder du spenderar, är en minut av lycka som du aldrig kommer få tillbaka.

Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra på.

Kyss passionerat, spela hårt, förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ångest.


Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd!


Before the worst. Before we met.

Helt okej kväll.
Lagade middag, gick som sagt pprrra ;) *Fortfarande stolt*
Sen for jag och kollade på ÖSk's basketmatch med Rebecka, dom vann. Minns inte med hur mycket dock haha :) Sen gick jag, Rebecka och Jenny till Konum/Frippes. Satt och chillade, så kul humor. Verkligen rolig kväll ändå. När fribbolitooo stängde så for jag och Rebecka hem till henne och såg lite film innan jag gick hem. Har pratat i telen lite under kvällen också, satan va kallt de var att vara ute och prata. Höll på att förfrysa handen :s
Chillar nu iaf, snart sova. Ska upp och simma imorgon med Rebecka! Längtar till imorn på kvällen, då jag ska till Petra och ha filmmys! Hihi länge sen.

PUSS

QUOTE

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."

- Marilyn Monroe

A life lived in love will never be dull.

Januari: Sluta med en onödig ovana.
Februari: Börjat träna seriösare. (med simning och promenader, förhoppningsvis spinning/bodypump och kanske cirkelträning)
Mars: Ska ha minskat ner på chips, läsk och godis ännu mer än nu, helst slutat med två av sakerna och minskat ner på den sista.
April: Börjat spara ihop åtminstone några hundringar inför sommarlovets planer. (som jag skrivit om i tidigare inlägg)

Mina personliga mål för våren!

Joutsenlaulu.

Sitter och planerar för fullt. Jag ska spara ihop lite pengar varje månad och när jag fyller 18 så ska jag önska mig pengar i födelsedagspresent. Vet ni vad jag ska köpa för pengarna? Jo en dubbelsäng till mitt rum plus en hylla. Om det blir pengar över så ska jag antingen satsa på en bättre bärbar dator, en platt-tv eller spara till studentresan och studenten! Det kallar jag för vuxenpoäng! Speciellt när jag planerar att köpa det själv.

Har börjat fundera jättemycket på framtiden och hur kul det ska bli att flytta hemifrån. Ska börja inhandla saker som jag senare kan ta med mig istället för att köpa så mycket kläder och skor, speciellt från h&m! Haha.

Vuxet, vuxet.



En bild från skolavslutningen i nian. (Pappa är smygfotarN)

Roliga kommentarer.

Haha glömde ju skriva det absolut roligaste med hela resan! Jag fick jättemycket kommentarer/"saker" när jag gick på stan i Stockholm och Uppsala. Måste dela med av de roligaste!

Jag stod i kön på Stadium och det var en manlig kassör. Så såg jag hur han som kollade på mig och log medan jag väntade på min tur. Sen sa han till alla som stod före nånting i stil med "Kvittot ligger i påsen, hej då!" Och när det var min tur så sa han "Varsågod, här har du kvittot!" och jag svarade med ett enkelt tack, då sa han tillbaka "Ha en jääääääättetrevlig dag" och log. Hahahha, det lät så kul!

Sen när jag och Amanda var på hemköp i Uppsala för att jag skulle handla något att dricka till tåget och hon skulle köpa något annat så stod hon i kön till en annan kassa och jag blev klar före henne så jag stod och väntade. Då kom det fram en kille och ba "Excuse me?" Och jag fick helt panik för jag trodde han skulle fråga om vägen till något och jag visste ju inte var något i Uppsala ligger! Så jag svarade försiktigt "Yes?". Och då sa han "You are very beautiful person!" och jag började skratta jättemycket och klämde ur mig ett "Thank you" och då fortsatte han och sa "It's true! It's true!!!" innan han gick iväg med sin kompis. Hahahahha roligast!

Efter det gick jag och Amanda till tågstation för att hinna ta en liten fika innan tåget gick och alla som känner mig vet hur skakig jag är om händerna! Jag beställde i alla fall vanligt kaffe och koppen blev såklart jättefull och jag spillde jättemycket över kanten och ner på tallriken till kaffet. Så han som stod i kassan sa "Ska jag hjälpa dig?" och jag svarade "Ja...Det är ju frågan det." och han ba "Men vänta, så tog han koppen, bytte ut tallriken under och bar den till bordet vart Amanda satt! Amanda bara tittade på mig.... Hahahhahaha.

Roliga dagar, ja! Hahahahah
Måste ju vara för att jag hade mittbena, blir alltid så snygg då!

RSS 2.0