I'll bleed out for you.

Åååh va skönt det var att vakna upp imorse och känna sig friskare. Inte mycket yrsel nu och jag tror inte jag har någon feber längre. Det enda är väl att jag fortfarande är ganska snuvig, vilket gör att huvudet känner sig mer som en snorboll än något man ska tänka med.. Hur som helst, SÅ SKÖNT att vara piggare idag! Dock blir det ingen riktig träning, utan möjligtvis en promenad med hundarna, så får jag köra stenhårt imorgon och på söndag. :)
Nu ska jag fortsätta hinka i mig thé och pyssla lite grann, ni kanske får se vad det är någon gång i framtiden! Slutligen vill jag bara tacka Harry Potter för att han har lyckats underhålla mig under dessa dagar, utan dig hade jag förmodligen dött av tristess. ♥ Puss
 
Mina gullisar och jag.

I'm stolen.

Jag är nog verkligen världens sämsta bloggare. Snart är det två veckor sen det kom upp ett inlägg här sist, så jag tänkte att jag passar på att göra det nu innan mina kära vänner skriker på mig.
 Har varit så himla stressad de senaste veckorna, vilket gjort att mitt förkylning bara blivit sämre och sämre.. Jag som hade tänkt köra stenhårt den här veckan, var alltså tvungen att ta en ofrivillig vilodag för att jag mår så dåligt. Har sån enorm huvudvärk, mår illa och vill konstant nysa.. Feber har jag dock inte mätt, men hoppas att den inte kommit också!
 Förra veckan spenderades såklart på Miroi, däremot fick jag umgås med fina gamlingar på alla hjärtans dag, inte helt fel faktiskt! När jag kom hem på kvällen fick jag två presenter, en från mamma&pappa samt en från Amanda. Glad tjej blev man. I fredags åkte jag till Stockholm för möte med Ungdomsgruppen under lördag & söndag. Hann gå nån timme på stan och sen åt jag en sen middag med världens finaste HannaHuppster! På lördagen hade vi som sagt möte och det gick raskt undan. Vi blev faktiskt färdiga redan under eftermiddagen, så vi började planera lite andra roliga saker, hihi. Sen åt vi en god middag tillsammans, och tillslut lämnade dom andra. När jag kom tillbaka till vandrarhemmet passade jag på att läsa lite, innan jag gick och la mig vid 21.15 på kvällen (!!). Vaknade helt utvilad av mig själv kl 7.15 på söndagsmorgonen och kunde i lugn och ro packa färdigt, äta frukost och sen gå på stan en sväng innan jag skulle till Arlanda. En väldigt trött tjej landade igårkväll vid 22.30 i sängen här hemma..
 
Det var väl det mest väsentliga från den senaste tiden! PÖSS
 
Två bilder från i helg!

Don't trade what you want the most, for what you want for the moment.

Hellooo! Har faktiskt inte suttit så mycket vid datorn här hemma. Av någon anledning har wifin på min dator blivit svinseg, så det tar hundra år för en sida att laddas och inet försvinner hela tiden typ... Därav sämre uppdatering!
 Men vad har då hänt i mitt liv sen jag senast gjorde ett "riktigt" blogginlägg? Jag har faktiskt spenderat mycket tid på gymmet och kört stenhårda pass med Ida. I torsdag var Jonne våran PT och det kändes kan jag då lugnt säga.. Fyfan va jag hade ont i armarna i princip hela helgen!
 Annars har jag hunnit jobba två korta pass (under lördagen och igår) och utöver det varit på MiROi. Nu ska jag faktiskt skryta väldigt mycket och det är för att jag har fått A på alla tre rättade inlämningsuppgifter! Är så jäkla glad över det och undrar lite grann varför alla klagar på att det är så svårt att få A? ;) Kan ju säga att det är lätt när man är himla intresserad av ämnet och ändå har ganska mycket erfarenheter av det sen tidigare. Jag känner hela tiden att jag kan relatera till en massa olika saker från mitt eget liv. Nää, är då grymt stolt över mig själv och ger mig en lyckospark där bak inför de sista momenten!
 Var även en svängish till Haparanda med Rebecka. Köpte inte jättemycket, utan blev det ett par träningsplagg, underkläder, sängkläder och annat smått & gott.
 
Idag har jag då varit på MiROiens MiROi som Minken så fint brukar säga! :) Där skickade jag in delmoment fyra i Pedagogiskt ledarskap för rättning och sen hade vi även en kille från Luleå som pratade om service. Ikväll for jag och Ida till gymmet för ett killer benpass. När vi slutade kändes mina ben verkligen som spaghetti och jag hoppas det blir en grym träningsvärk imorgon och i övermorgon!!
 Imorgon har jag (än så länge) inget jobbpass inbokat, så siktar på MiROi under dagen och eftersom vi kör på vilodag då också, så blir det bio på kvällen med Ida. Mihi!

Avslutar detta inlägg med lite fitspo från we♥it och så får vi helt enkelt se när jag orkar uppdatera igen!
 

NEW IN

Beställde alltså lite saker från Make up store (via Kicks), hihi.
Det jag beställde var micronized compact powder, blothing powder, base prep, svampar till baseprep, två st extra "puffar" till pudret, en tång som ska hjälpa när man sätter fast lösögonfransar, en tvål för att rengöra sminkborstar och en es brush medium.

RSS 2.0