Jag behöver hela mig - Så jag kan ge dig hela mig.

Nu är det en TRÖTT (rättelse: ÖVERtrött) och hyperaktiv Matilda som skriver här. Tänkte att ni skulle få höra om min rååååååliga vecka!
 Finns inte så mycket att berätta eftersom jag jobbat hela väääckan och imorgon är sist dagen för denna vecka (äftersåm de är söööndaaaag, DAAAAAAH)... MEN... Några roliga saker har det ju hänt i alla fall.
 Kan ju börja med att berätta att jag har varit lite smånervös hela veckan eftersom vi bara skulle vara vikarier under onsdag och torsdag, vilket lett till att jag gått och spänt mig. Dessutom fick jag jobba dubbla pass i torsdags, så jag var ganska trött då. I alla fall.. Jag skulle servera kvällsgröten (i torsdags syftar jag på just nu då) och tar då fram smöret (för att en del gillar helt enkelt smör i gröten) och ska sätta gröt i en skål.... Problemet var bara att jag höll fortfarande i smörpaketet, så gröten hamnade där. WÖÖÖÖPS...
 Och igår slutade jag klockan 21, samtidigt som Johanna, så vi skulle promenera till omklädningsrummet och pratade på där samtidigt.. Så när vi kommer till omklädningsrummet tänker jag: "Men vafan? Har dom gjort om här eller nått?? De ser så annorlunda ut.. Är det pga lamporna.. Har dom bytt lampor?? Va skåpen ser konstiga ut.. Typ högre eller nått.. Det ser så stort ut nu.", innan jag inser att jag och Johanna byter inte om i samma omklädningsrum och jag inte har gått ner två trappor, utan bara en. Hahahhahaha, trött tjej där alltså.. Så kul att jag tänkte att dom skulle hunnit renovera omklädningsrummet på bara 5 TIMMAR.. Nog är jag för rolig alltså!!
 
Är jävligt trött och borde gå och lägga mig eftersom jag börjar klåkkan 6.45 imorgon, men just nu väntar jag på att en viss fröken Perä ska ringa mig, så jag ska fortsätta fnissa här i min ensamhet åt livets alla sorgliga saker. PÖSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0